Antylopka
Potrojna mamuska
co za idiotkaHej dziewczyny,
Anna Mucha napisała, że poród to orgazm, a czy ja się mylę, czy ona miała cesarkę ? PPP
ja chce kupic mezowi, bo mu sie pizamka zamarzyla... chyba sie starzejeHejka;-)
Dzisiaj w planach na pewno spacerek i wyprawa po piżamkę dla starszaka.
super! aby Wam sie dobrze mieszkalo!Juhuuu!
Od tygodnia mieszkamy na nowych śmieciach i w końcu zaczynam dochodzić do ładu z tymi wszystkimi gratami. Mam nadzieję, że jak dzisiaj skończą zabudowę w przedpokoju to już będzie koniec! No może poza łazienką... tam też brakuje jeszcze szafki
wczoraj bylo jeszcze gorzej, bo tak przerazliwie wialo, ze nie mozna bylo oddechu zlapac, buzia zamarzala!Antylopka zszokowalas mnie ta temperatura :O ale znajoma we wloszech ma tez cos na minusie co przez 5 lat jej pobytu tam sie nie zdarzalo :/ gorzej.. bylo kolo 5 plus najmniej. Gratulacje! hehe Twoj maz czarownik wszystko przewidzial i wykrakal nie poszalejesz na weselu(nie jestem pewna czy to wesele) latem bo brzus bedzie spory
wesela to nie mamy latem... chyba ze zapomnialam
moi ogladaja rano okolo 15 minut BabyTv, a ja w tym czasie ogarniam i szykuje do wyjsciadzień dobry,
Buzc a nie masz calcium dla dzieci w syropie?
Zuzi mojej nic też nie uczula, ale kiedyś ją coś wysypało, już sama nie wiem co, ale dałam jej 1,5 ml calcium i na drugi dzień nic nie było
ale jak cały wysypany to może lepiej pokazać to lekarzowi...
Hejcz gratuluję, nie ma to jak we własnych 4 ścianach, nawet gołe żarówki mogą wisieć ale ważne, że własne:-)
my się już spłukaliśmy z kasy przez urządzenie mieszkania, więc chwilowo nic się nie dzieje, ale może na wiosnę Zuzi już pokoik zrobimy, i tak jest całkiem dużo jak na mieszkanie w nowym 4 m-ce dopiero
A wasze dzieciaczki oglądają bajki?
Bo ja mam czasem wyrzuty, że Zuzi włączę babytv albo disney junior, ale to jedyne (głupie) wyjście żeby mieć chwilę oddechu
nawet wczoraj w UŻ czytałam krótki felieton Zalewskiego jak poległ na własnych planach wychowawczych i jak on i wiele mu znanych rodziców włącza dziecku tv żeby mieć chwilę spokoju, choć zakładało, że tv dziecko pozna pod koniec przedszkola