reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
jak sie wszyscy poprzenosili na inne zamknięte wątki to się nie ma co dziwic.

Dzisiaj u nas piekne slonce wiec zaraz lecimy na sanki, bo sniegu cala masa. Rany jak mi szybko weekend ucieka! A tu w pon znowu do pracy.

Tunia myślę,że dziewczyny sobie darowały pisanie na bb - nic się tu nie dzieje, niektórzy pouciekali na zamknięte wątki i więc po co tu mają zaglądać??

Ja nie mam ostatnio czasu ani na otwarte ani na zamknięte wątki więc też rzadko zaglądam. Najwyraźniej nasz wątek umarł śmiercią naturalną.

Zapytam wiec co tam u Ainah?? Bo nie jestem na bieżąco...

Ainah?? jest w ciazy :p:p
ja tez nie mam czasu bo dom, praca, dziecko to jednak sporo obowiazkow a moja mala raczej nalezy do maluchow wymagajacych uwagi, poza tym glupio byloby mi pisac a dziecko by sie bawilo same.. no chyba ze by sobie ewidentnie nie zyczylo mojego towarzystwa.

Mały w końcu spokojny. Kilkugodzinny koncert marudzeniowy dał się ostro we znaki. Syrop zaczął działać. Zęby idą na całego.
Starszak szczeka już od nocy, chyba zostanie w domu jutro. Zobaczymy jak będzie w nocy...
Jestem padnięta. Odstawiłam m na wyjazd do pracy, to męczenie małego i psychicznie siadam.
Do tego plecy nadal bolą a przecież już dwa tygodnie jak regularnie biorę leki. Do doopy wszystko...

Krolcia jaki syrop??? bo ja ciagle mysle ze syrop viburcol hhe mimo ze pisaas ze nie ma takich heh

Arlenka tez ciagle ale to ciagle zabkuje, cholerna 4 na lewym dole nie chce sie przebic i wsadza tam ciagle raczke:wściekła/y:
A z tymi plecami to Antylopka pisala o masazach,, tylko jak masaze jak maz daleko.. a nie ma kto Ci robic? albo jakies z nfz?

krolcia ja to cię podziwiam, że tak dajesz rade z dzieciakami z tymi plecami jak mąż na wygnaniu.
u nas jedna 4 się przebiła, na kolejną też spuchnięte na maksa, ale jakość ujrzeć światła dziennego nie chce :/ a młody marudzi...

Dzięki dziewczyny za zainteresowanie i dobry wieczór zarazem (chyba dobranoc :p),

ostatnio było trochę biegania u mnie w domu, także nie miałam czasu odpisywać za bardzo, jedynie pobieżnie przeglądać BB.
Wczoraj byłam w szpitalu u położnej u której mam nadzieje rodzić. Wymasowała mi szyjkę, ale oprócz ucisku małej na dole, nic się nie działo. Czekamy do niedzieli, na kolejne badanie:p

reklama
Do góry