reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Juhuuu!
Od tygodnia mieszkamy na nowych śmieciach i w końcu zaczynam dochodzić do ładu z tymi wszystkimi gratami. Mam nadzieję, że jak dzisiaj skończą zabudowę w przedpokoju to już będzie koniec! No może poza łazienką... tam też brakuje jeszcze szafki ;)

A ja mam cały czas rozjechane:crazy:. Na całym ekranie mam okno z wpisami a boczne reklamy zleciały na dół. Ale wiem od pewnej moderatorki, że jakieś modernizacje na bb były robione i może tak to wyglądać jeszcze przez kilka dni.

Hejcz ale Wam fajnie!!!!! Pochwalcie się zdjęciami mieszkanka jak już osiądziecie ze spokojem.:-D:tak:

Hejcz super! też mi się marzy zabudowa w przedpokoju, bo czapki i szale przez zimę to muszę trzymać w reklamówce...
Krolcia u mnie też jest widok normalny

aaa kiedy skończą się choroby... :confused2: przez głupi katar i kaszel niczego mi się nie chce...

Matko już niech te mrozy się skończą, co na spacer normalnie będzie można wyjść ;/
Od 3 dni Hubert ma wysypkę na brzuszu i plecach, aż takie suche plamy się z tego robią....zastanawiam się co takie jadł, żeby go uczuliło. Dziwne, bo nic nigdy mu nie szkodziło, a teraz tak potężnie go obsypało. Nawet siusiaka i jajeczka ma całe w kropkach. Z nowych rzeczy, które jadł to tylko dwa razy kawałek chleba z miodem. Czy to mogło wywołać taką reakcję? Mąż jutro pójdzie do lekarza, ale znając tych pediatrów tutaj to oleją sprawę i powiedzą, że przesadzamy ;/
Jak już pora na kąpanie to śpi jak zabity....
Właśnie Hejcz daj zdjęcia, co oko nacieszę ;-) Mi się marzy już remont kuchni i panele w przedpokoju....ale zanim męża urobię to dobre dwa lata ;-)
Wrublik zdrowia!
Krolcia a próbowałaś w innej przeglądarce? Może coś Ci się posprzestawiało.

helol jaz doskoku bo mame mamy i nie mam zbytnio czasu na net, poza tym chorujemy.. wszyscy... mala przez 3 dni bylaa z temperatura 40 stopni i wczoraj dopiero preszlo ale przespala caly dzien, kiepsko je i nadal kaszle okrutnie, ja tez i czuje sie jak kupa yhhh Buzc moze faktycznie mod? ale lepiej to sprawdzic bo moze jakies inne cholerstwo, mam nadzieje ze tylko miod, zrobilam Arlenie syrop z cebuli z cukrem wlasnie dlatego ze miod uczula no ale ja go pije bo mala wypila ze smakiem dawke nr jeden i teraz podejrzliwie wacha kazdy kubek ktory jej daje... ;/ Krolcia hehe moje forum jest nie rozjchane, calkiem zwarte ;D Hejcz zazdroscim :D ja juz czuje potrzebe wlasnego domu bo chcialabym by Arlena miala fajny wlasny pokoj na jednym poziomie :D zpewnoscia bedzie sie wam swietnie mieszkalao jak juz sie calkiem rozpakujecie :D
Ainah posucha hehe to mi sie skojarzylo jakos dziwnie :D ciaza jest fajna ale niebawem pewnie powiesz ufff :D mam nadzieje ze pojdzie lekko i przyjemnie ;) jak to ostatnio slyszalam w jakims programie ze Anna Mucha wypowiadala sie ze porod to orgazma hahaha :D Antylopka zszokowalas mnie ta temperatura :O ale znajoma we wloszech ma tez cos na minusie co przez 5 lat jej pobytu tam sie nie zdarzalo :/ gorzej.. bylo kolo 5 plus najmniej. Gratulacje! hehe Twoj maz czarownik wszystko przewidzial i wykrakal :D nie poszalejesz na weselu(nie jestem pewna czy to wesele) latem bo brzus bedzie spory :D

Hej dziewczyny,

Anna Mucha napisała, że poród to orgazm, a czy ja się mylę, czy ona miała cesarkę ? :pPPP

hejcz gratulacje własnego mieszkania ! :)

Tunia - ja też mam wyrzuty w związku z TV, ale robię to wtedy, kiedy potrzebuję oddechu. Gdybym nie miała oddechu, byłabym bardziej nerwowa a to by się odbiło na dziecku...

nocka ciężka przez moje przeziębienie :( i małęgo, który się obudził i zrobił histerie i nie można go było odłożyć do łóżeczka :/ eh, rozpuszczony jak dziadowski bicz... dziś zaczynam naukę zasypiania samemu w łóżeczku...przygotowuję się na porażkę, żeby się nie zdołować jak się dobrze nastawię :p

Macica twardo trenuje przed porodem, w ciągu dnia mam coraz częstsze twardnienia, o właśnie się zaczęły :) Coś czuję jednak, że i tak urodzę później, bo tam na dole nic jeszcze nie przygotowane :/

Miłego dnia !

reklama
Hejka;-)
Cieplej dzisiaj tylko -13 he he jak to brzmi.:-D
Dzisiaj w planach na pewno spacerek i wyprawa po piżamkę dla starszaka.

Widzę, że chorobowo na całego. U nas tak samo. No więc wszystkim zbiorowo szybkiego powrotu do zdrowia.

Do góry