reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
hej mamuski:)
u nas tez zimno, bryyy.........
Krolcia - moj tez uwielbia magnesy, mamy puzzle magnesowe 4 elementy, super zabawa, a ja sie moge zajac czym chce

Cześć dziewczyny
u nas masakra, małemu idą górne trójki lub czwórki a na dole przebiła nam sie już dwójka, nie śpimy od 4 rano z niewielkimi przerwami, ale max pół godzinki snu i dawaj dalej ryk. Dosłownie ryk, już nie mam siły. Mateusz ma takie śińce pod oczami ze zmęcznia :(. Najgorsze , że nawet na spacer nie można wyjść bo normalnie mróz taki, że hej. Zmykam do małego.
Krolcia zdróweczka

bosze u nas tez chorobowo, W lezal do wczoraj i dopiero dzis do robotki a mnie peka lepetyna(@ przyszla) i gardlo pobolewa.. takie podraznione, miskus natomiast kilka razy kichnela i kaszlnela wiec bylysmy u lekarza, zrobil test z krwi i wyszlo ok, gardelko leciutko czerwone i tyle za to histeryzm na lekarza... :O:O:O jessuuuu nawet nie mogl na nia patrzec a raczej ona na niego heheeh :O
u mnie dzis - 3 wiec ciepelko :D Antylopka ty tu pisz ile to u Ciebie zimno??? Bo ja cos nie ufam Twym odbiorom temperatury hehe podejrzewam ze kolo plus 5 :D :p
Ag u nas tez zeby.. lacze sie w bolu a z temp to do minus 10 spoko mozna wychodzic no ale podejrzewam ze u Ciebie hmm wiecej, moze do kogos idzcie :D zawsze to jakas odskocznia dla malego.

Krolcia nadal jestes polamana?
Zdanie z wiersza Szymborskiej wrecz idealne, nie jestem osoba czytajaca wiersze wiec nie interesowalam sie nigdy ale wczoraj w wiadomosciach pokazywano urywek gdzie czytala ten fragment :) niestety zyjemy zbyt szybko i ze zbyt wielkim naciskiem na miec by zyc dokladnie.
Ogolnie kobieta miala 89 lat wiec naprawde sluuuuuszny wiek i bardzo bym chciala dozyc takiego w takiej formie mimo choroby! Wczoraj odszedl synek Jamesa Camerona.. mial 6 latek... ta smierc zdecydowanie bardziej mna wstrzasnela mimo ze maly byl bardzo chory i pewnie nigdy nie zylby normalnie to uwazam ze niessprawiedliwe jest iz dane mu bylo tak krotkie i ciezkie zycie.

Śmierć dziecka jaka by nie była zawsze wstrząśnie najbardziej.:-(

Plecy z dnia na dzień teraz już lepiej:tak:. Dzięki.;-)

Zdrówka dla Was.

Ag współczuję, a co używacie na ząbki? Stosowałaś virbucol? W większości działa na dzieci naprawdę dobrze. Może na noc spróbuj go podać.
Ja wczoraj też małemu dałam syrop na noc. Straszna maruda z niego wczoraj była:confused2: i profilaktycznie wolałam podać, niż się męczyć z małym w nocy. U nas pchają się trzy czwórki, na dziąsłach widać już ślady dziurek ale jeszcze ząbków nie czuć.

reklama
Do góry