reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
hej mamuski:)
u nas tez zimno, bryyy.........
Krolcia - moj tez uwielbia magnesy, mamy puzzle magnesowe 4 elementy, super zabawa, a ja sie moge zajac czym chce

Cześć dziewczyny
u nas masakra, małemu idą górne trójki lub czwórki a na dole przebiła nam sie już dwójka, nie śpimy od 4 rano z niewielkimi przerwami, ale max pół godzinki snu i dawaj dalej ryk. Dosłownie ryk, już nie mam siły. Mateusz ma takie śińce pod oczami ze zmęcznia :(. Najgorsze , że nawet na spacer nie można wyjść bo normalnie mróz taki, że hej. Zmykam do małego.
Krolcia zdróweczka

bosze u nas tez chorobowo, W lezal do wczoraj i dopiero dzis do robotki a mnie peka lepetyna(@ przyszla) i gardlo pobolewa.. takie podraznione, miskus natomiast kilka razy kichnela i kaszlnela wiec bylysmy u lekarza, zrobil test z krwi i wyszlo ok, gardelko leciutko czerwone i tyle za to histeryzm na lekarza... :O:O:O jessuuuu nawet nie mogl na nia patrzec a raczej ona na niego heheeh :O
u mnie dzis - 3 wiec ciepelko :D Antylopka ty tu pisz ile to u Ciebie zimno??? Bo ja cos nie ufam Twym odbiorom temperatury hehe podejrzewam ze kolo plus 5 :D :p
Ag u nas tez zeby.. lacze sie w bolu a z temp to do minus 10 spoko mozna wychodzic no ale podejrzewam ze u Ciebie hmm wiecej, moze do kogos idzcie :D zawsze to jakas odskocznia dla malego.

Krolcia nadal jestes polamana?
Zdanie z wiersza Szymborskiej wrecz idealne, nie jestem osoba czytajaca wiersze wiec nie interesowalam sie nigdy ale wczoraj w wiadomosciach pokazywano urywek gdzie czytala ten fragment :) niestety zyjemy zbyt szybko i ze zbyt wielkim naciskiem na miec by zyc dokladnie.
Ogolnie kobieta miala 89 lat wiec naprawde sluuuuuszny wiek i bardzo bym chciala dozyc takiego w takiej formie mimo choroby! Wczoraj odszedl synek Jamesa Camerona.. mial 6 latek... ta smierc zdecydowanie bardziej mna wstrzasnela mimo ze maly byl bardzo chory i pewnie nigdy nie zylby normalnie to uwazam ze niessprawiedliwe jest iz dane mu bylo tak krotkie i ciezkie zycie.

Śmierć dziecka jaka by nie była zawsze wstrząśnie najbardziej.:-(

Plecy z dnia na dzień teraz już lepiej:tak:. Dzięki.;-)

Zdrówka dla Was.

Ag współczuję, a co używacie na ząbki? Stosowałaś virbucol? W większości działa na dzieci naprawdę dobrze. Może na noc spróbuj go podać.
Ja wczoraj też małemu dałam syrop na noc. Straszna maruda z niego wczoraj była:confused2: i profilaktycznie wolałam podać, niż się męczyć z małym w nocy. U nas pchają się trzy czwórki, na dziąsłach widać już ślady dziurek ale jeszcze ząbków nie czuć.

reklama
Do góry