reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ainah - to imie jest prawnie chronione, ale wobec Ciebie odstapie od postepowania karnego, przymkne oko o naruszenie praw autorskich

Mysle, ze bedzie sie ladnie komponowac w Maksymilianem. U nas Wiktoria i Adam to srednio brzmi, ale osobno bardzo mi sie podoba

reklama
hej
gwiazdeczka widze ze my na podobnych wozka jeddziemy, moze nawet obok siebie :sorry:

dzieki dziewuchy za wsparcie... ehh wyjasnil mi wczoraj wszystko a zdziwił się.... ogromnie jak mu dałam kartke z nr sprawy z kruka... ale juz wszystko wiem do czerwca ma splacac po 200 zł... troche z winy jego mamy ten dlug i ona mu pomaga splacac ten kredyt... nie chce tego komentowac bo mi brak nerwow juz ale ciesze sie ze mu kredytu nie dadza rzadnego przez najblizsze 2-3 lata. eh juz nie mam sily do tego chlopa on wie ze jak bedzie cichutki i smutny chodzil to mi serce zmieknie ale sie staram i sie nie daje tylko twardo z nim bede rozmawiala o wszystkim przez najblizsze dni... on mi sie wydaje taki kruchy i niepowazny jak schodzimy na tematyz ktorymi sobie nie umie poradzic ze masakra a tak na codzien njaki on to nie kierownik... no coz zycie. jak nikt go nie nauczyl odpowiedzialnosci to teraz sa tego efekty. dowiedzialam sie tez w banku bo dzisiaj bylam ze jak ktores z nas bedzie bralo kredyt to malzonek musi sie podpisac. i bardo dobrze moze nie przyjdzie mu do glowy po paru latach znow cos brac po kryjomu... ide do mlodego bo sie wkurza ze siedzi w foteliku. trzeba go wypuscic troche na spacerniak ;-)

Witam ;-)
Gorąca kawa działa już rozgrzewająco w ten mroźny poranek.

Missi dobrze, że facet kruszeje, niech jeszcze się posnuje jak zbity pies, a co!:-D

miłego dnia;-)

Hejcz to fajnacko, że remont się skończył.
Missiiss chcesz spędzić resztę życia z człowiekiem, który Cię oszukuje. Przecież to brak szacunku dla Twojej osoby. Pomyśl może o rozdzielności majątkowej - przynajmniej jego długów nie będziesz spłać w przyszłości.
Salomii może podpytaj mamy wcześniaków na forum. Ja myśle, że nie tylko pampersy sie przydadzą, ale i kosmetyki, witaminy.
Ainah fajnie, że macie zaklepane imię na 99%.

Sączę kolejna kawusię.
Obiadek dawno wszamany. :tak:
Mały urzęduje przed lodówką. Wyciągnęłam cały woreczek magnesów z danonów zbieranych przy Matim i jest teraz zabawa na całego! Odklejanie przyklejanie he he

reklama
Do góry