reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Coś mnie przytkało:baffled:. Chyba jakieś drobne choróbsko i do mnie się przypałętało. Idę gorącej herbatki zrobić i chyba pójdę wcześniej spać, bo mnie jakoś muli dzisiaj.

reklama
Witam ponownie
Mały usnął, podałam mu paracetamol w czopku na noc może dłużej, spokojniej pośpi. Mąż wrócił z pracy i pojechaliśmy do marketu na chwile, mały nawet tam miał napady :no:, niech już wyjdą te zęby.

Zimno okropnie do tego sypie śnieg, ale jutro planuje już wyjść chociaż na 30 minut z małym, ubiorę go ciepło, kocykiem przykryje i może nie zmarznie.

Krolcia chciałam kupić dziś vibrucol ale babki stwierdziły, że jest na receptę, zapytam jeszcze jutro w innej aptece, jak mi nie sprzedadzą to będę musiała do pediatry po receptę. U Was jest na receptę czy bez?

Salomii zdrówka dla Was. Mateusz też tak ma, że jak mu ktoś nie pasuje to ani on na niego nie patrzy, mruży oczka ani osoba be na niego nie może patrzeć, zabawnie to wygląda:-D.

Idę się położyć puki mały śpi bo kto wie co dziś mnie w nocy czeka.

Cześć
u nas w nocy -20 :/. Jednak bardziej zmroziła mnie informacja o tej małej zaginionej Magdzie :(.

Mały spał dobrze, nie da mi popisać ;)
Miłego dnia

Dzień dobry,

ja już w nocy czytałam o tej Madzi i się za głowę złapałam...nie wyobrażam sobie takiej reakcji na wypadek...

Antylopka ty tu pisz ile to u Ciebie zimno??? Bo ja cos nie ufam Twym odbiorom temperatury hehe podejrzewam ze kolo plus 5 :D :p
.
pudlo! wczoraj bylo -7, a dzis -9 jak szlam do pracy. W sumie, jak popoludniu wracal to tez bylo -7. weszlam i kupilam sobie futrzaki butyna przeceniue z 79 na 29 euro:) kolezanka dzisiaj stwierdzila, ze szybko wyskoczy w czasie midi, bo pewnie cene podniosa, bo sie popyt robi coraz wiekszy, hehe

Widze, ze i mnie nie ominie doinformowanie sie o Madzi... ech...

Właśnie też czytałam o tej dziewczynce....Nie wyobrażam sobie takiego zachowania matki.....Co sie dzieje z tym światem...ale myślę, że prawda będzie jeszcze bardziej dramatyczna....
U nas -13, a tu trzeba tyłek do pracy ruszyć. Niestety auto odmówilo współpracy, więc trzeba na pieszo maszerować. Kurcze jeszcze nas przed wypłatą wydatek czeka...Dosyć, że ten miesiąc zamykam z przekroczonym limitem to jeszcze akumulator nie dał rady i trzeba będzie zainwestować. Ahhhh ta kasa, nic nie warta.....
Hubi śpi już od 11, także nie nacieszę się nim za bardzo przed pracą. Ale mam weekend wolny także odrobimy ;-)
Ainah jak się czujesz? Już zaczynasz się niecierpliwić? ;-)
Ciekawe co u Wrublika.....

Hejka! Buzc dzięki za pamięć o mnie, ale u mnie wszystko ok, tylko dziewczyny się pochorowały, Anię rozłożyło już 4 dzień kaszle i ma gorączkę, a od dziś i małą złapało, katar, kaszel i stan podgorączkowy, wynik tego straszne marudzenie... a ze mną od czasu jak się skończyło plamienie już jest lepiej, prawie nie łapię dołków... ale już nie chcę tu smędzić, wystarczy że dziś i tak nie najlepszy mam dzień...

zdrówka dla wszystkich!

reklama
uuuhh a u nas ciezka noc, Arlenka obudzila sie z temperatura 38,8 w uszku okolo 3 i tak wegetowala do 8 buuuuu, niestety rankiem tez tak miala wiec paracetamolem ja pofaszerowalam ale niewiele to dalo yhh na dodatek kaszle, teraz ma tez druga drzemke co jej sie juz nie zdarza.. normalnie.

Wrublik mam nadzieje ze nie jestes sama z dziewczynkami w domu i ze nie zalapiesz jakiejs bakterii, no a zly dzien... chyba sie tv naogladalas co?? Ja normalnie nie moge jak widze to co widze, podobnie jak Buzc mysle ze prawda jest gorsza, w sumie myslalam ze mala rodzice ukryli by jakis okup sobie wyludzic.. no ale takie sytuacje przekroczyly moje matczyne wyobrazenie i jesli prawda bedzie taka ze matka w jakis sposob czy zabila czy porzucila to mam nadzieje ze szlag ja trafi.

Do góry