krolcia
Fanka BB :)
Obejrzałam w całości konferencję Rutkowskiego i mam jeszcze większy mętlik w głowie. Jak miałam jeszcze jakiekolwiek wątpliwości wobec matki tak przestaję jej żałować!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uuuhh a u nas ciezka noc, Arlenka obudzila sie z temperatura 38,8 w uszku okolo 3 i tak wegetowala do 8 buuuuu, niestety rankiem tez tak miala wiec paracetamolem ja pofaszerowalam ale niewiele to dalo yhh na dodatek kaszle, teraz ma tez druga drzemke co jej sie juz nie zdarza.. normalnie.
Wrublik mam nadzieje ze nie jestes sama z dziewczynkami w domu i ze nie zalapiesz jakiejs bakterii, no a zly dzien... chyba sie tv naogladalas co?? Ja normalnie nie moge jak widze to co widze, podobnie jak Buzc mysle ze prawda jest gorsza, w sumie myslalam ze mala rodzice ukryli by jakis okup sobie wyludzic.. no ale takie sytuacje przekroczyly moje matczyne wyobrazenie i jesli prawda bedzie taka ze matka w jakis sposob czy zabila czy porzucila to mam nadzieje ze szlag ja trafi.
hehe, trochę się niecierpliwię to fakt ;-), a czuję się dobrze, dziękuję (dobrze, jak na 9 miesiąc )Ainah jak się czujesz? Już zaczynasz się niecierpliwić? ;-)