reklama
Elena
Grudniówka 2010
Krolcia ja cały czas chodzę z zapchanym nosem ale to ponoć hormonalne i nie można ingerować lekami.
A tak to prawda z tym katarem. Żadnych kropli nakatar nie używać, bo można poronić !!!
ewwe
Fanka BB :)
Zmorzył mnie sen od ok. 12 do 14, i musiałam po tym wypić kawę, żeby się lepiej poczuć, oczywiście nie omieszkałam się tą kawą zakrztusić tak, że aż mnie ciąża rozbolała.Myślałam, że się uduszę.Łapczywy jełop ze mnieAle raczej takie "zakrztuszenia" i tym podobne nie zagrażają dzidziuśkowi, prawda?
słomiana_wdowa
no raczej nie, tak samo jak kichanie prawda?
a powiedz mi ewwe jaką kawe pijesz ?
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
euphorbium na katar krople ziolowe kiedys w ciazy mi w aptece polecili. bo juz nie dawalam rady . ale tak naprawde nie dzialaja one szybko jak zwykle ale po 2 dniach dopiero poczulam ulge...
kurcze jest tak goraco ze mam dosc :/ nie mam na nic sily. a po przeczytaniu watku kulinarnego dostalam ochoty na kalafiorz bulka tarta i sie gotuje wlasnie potrzebuje jednego przepisu ale to na watku ww takze jakby ktos mial czas to moze zagladnie i mnie poratuje
kurcze jest tak goraco ze mam dosc :/ nie mam na nic sily. a po przeczytaniu watku kulinarnego dostalam ochoty na kalafiorz bulka tarta i sie gotuje wlasnie potrzebuje jednego przepisu ale to na watku ww takze jakby ktos mial czas to moze zagladnie i mnie poratuje
Ostatnia edycja:
ewwe
no raczej nie, tak samo jak kichanie prawda?
turecką ..nie no żartuję..
ja piję od święta do święta tą która została mi sprzed ciąży, jacobs velvet. robię sobie trochę słabszą i pół na pół z mlekiem i myślę, że nie powinna ona zaszkodzić dzidziusiowi oczywiście, nie polecam się nią zakrztuszać, to nic przyjemnego
ewwe
ewwe ja ogólnie kawy nie pijam ale jak przeczytałam twojego posta to taką chętkę na kawusię złapałam że nie mogę wytrzymać. Może jakiegoś anatola z szafki wyciągnę
heheh nie sądziłam że post o prawie uduszeniu się kawą może być zachęcający
A ja musiałam bułkę z żółtym serem do kawy przegryźć - jakoś zawsze mi to zestawienie pasowało, a dziś jakoś szczególnie
Elena
Grudniówka 2010
ewwe ja ogólnie kawy nie pijam Może jakiegoś anatola z szafki wyciągnę
Ja ostatnią swoją kawę wypiłam 16 kwietnia przed zrobieniem testu ciążowego.
Anatola też zakupiłam , choć lubię nie dam radę pić.
reklama
Podziel się: