reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

little pony domyślamy się, współczuję...ja z Wikotrkiem w ciazy kończyłam studia, konczyłam prace mgr i pamietam jak mi sie nie chciałooo, jeszcze te badania do pracy bo prace miałam badawczą, och pamiętam ile mnie to kosztowało:/ ale broniłam sie jak Wiki miał 0,5 roczku, bo termin mojej obrony przypadał na termin porodu wiec spasowałam:)))

salomii niezły sen hehe:)))
mi się tylko raz dzidzia śniła, ta Carmen własnie:) i jak na razie nie mam kosmicznych snów hehe

reklama
hehe widze, ze w drugim trymestrze grudniowki wstają raniusieńko:-)

mamolka mój synek ma taka zasadę jak idzie do szkoły to nie mogę go dobudzić, a jak jest weekend to wstaje o 6 rano:confused:

ale upal!!! Spalam cala noc z otwartym oknem i było znośnie, ale teraz:sorry:
na obiad zrobię cos lekkiego, może młode ziemniaczki z jajem sadzonym i mizeria...

Salomii 11 paluszków, ale u jednej raczki :eek: o matko:-D

czlowiek nie wchodzi trochę czasu na forum i już ciężko was nadrobić :)

ja jutro ide na badania prenatalne na 10, staram się myśleć pozytywnie, ale jak widzę ile wam wychodzi NT to sie dołuje :/
wczoraj jeszcze zobaczylam dwie malutkie brazowe plamki i momentalnie zwiekszyłam luteine i biore teraz 3x2 tabl...

Trzymajcie kciuki dziewczyny, bardzo mi to jest potrzebne ....

Hejka :-)

Co do snu to ja juz moge prowadzic jakies badania hyhy :-) Wczoraj sobie wydedukowalam, ze jak sie zmecze przez dzien, to na pewno przespie cala nastepna noc. I co? I d....pa :wściekła/y:
Wymeczona strasznie o 23 powleklam sie do lozka. 3 w nocy pobudka na siusiu. Mysle sobie wstac/nie wstac - no ale ze tak powiem, wyboru nie mialam :-) szybko powleklam sie do lazienki i po drodze sie oczywiscie obudzilam. Walka trwala do 5:30. W koncu zasnelam (to juz sukces). A o 8 znow pobudka. I badz tu madra. Teraz oczywiscie taka otepiala chodze, ale znow nie chce sie klasc.
Poza tym, jak ja, zmarzluch, otwieram w nocy okno SAMA, to to jakies przegiecie.

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze i jutrzejsze wizyty :-D

witam w ten upał. Wieczory się cudowne ale znów komary mi się pchają do domu i bez moskitiery ani rusz... a niestety nie kupiłam jej na czas :( Więc męczę się w ten upał. A wczoraj będąc na targu myślałam, że nie dojdę do samochodu. Niestety uwielbiałam taką pogodę ale teraz kiedy nie mam żadnej sukienki na lato to staram się nie wychodzić.

Kaczucha podwyższony wynik nie oznacza nic złego, tak samo testy PAPPA. Nawet jeśli wyjdzie coś nie tak to prawdopodobnie dziecko będzie całkiem zdrowe. Oczywiście trzymam mocno kciuki za dobry wynik, żebyś nie musiała się denerwować całą ciążę że z dzieckiem może być coś nie tak.

Wróciłam z pracy, nadrabiam co u Was.
Zjadłam ciacho budyniowe z morelami, popijam kawkę, a jak skończę to drzemka:) czyli to co Antylopki lubią najbardziej, hehe

hehe widze, ze w drugim trymestrze grudniowki wstają raniusieńko:-)
ciekaw czy kiedyś wejdę w II trymestr, bo mi się bynajmniej baaardzo nie chce rano wstawać

czlowiek nie wchodzi trochę czasu na forum i już ciężko was nadrobić :)

ja jutro ide na badania prenatalne na 10, staram się myśleć pozytywnie, ale jak widzę ile wam wychodzi NT to sie dołuje :/
wczoraj jeszcze zobaczylam dwie malutkie brazowe plamki i momentalnie zwiekszyłam luteine i biore teraz 3x2 tabl...

Trzymajcie kciuki dziewczyny, bardzo mi to jest potrzebne ....
&&&&&&&&&&&&&&& daj znać po wizycie

a ja nie spalam do 3 ale u mnie nie ma goraca wiec pewnie byl inny powod :/ pozniej nie bylo lepiej bo wstawalam sobie do lazienki 2 razy i mialam snyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!
snil mi sie bobas na usg z taka sliczna buzka i wielkimi oczkami, pozniej jakos moglismy go dotknac(ale byl w brzuszku ciagle) i cos mnie zaniepokoilo jakas wieksza raczka!! no i mial 11 paluszkow!!!!!! jezuuuusie normalnie zalamka!

czyli to znak że będzie chłopak :D i że jest zdrowy jak "rybka" więc luzik :D
mi jak się sni to tyle że niemowlaka trzymam na rękach ale nie wiem jakiej płci jest :p
A dzis pokłóciłam się z moim ojcem, nie wiem on chyba się narawde starzeje, bo różne fakty mu się mieszają :/ rany starość jest straszna :(
pozdrawiam!

Ale ciepło... Wokół wszyscy coś robią, krzątają się, a ja się lenię, bo nie mogę im pomagać. Głupio mi jakoś. Nigdy tych prac nie lubiłam, a teraz mi tego brakuje. Czuję się taka bezużyteczna.

anulka trudno coś powiedzieć w Twojej sytuacji, ale bądź dobrej myśli. Dzieciątko, które noszę pod sercem jest najlepszym dowodem na to, że po stracie ciąży nawet już po 3 miesiącach wszystko się układa.

reklama
Do góry