reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ag dzięki za pamięć. Plecy już trochę lepiej(czytaj, pochłonięta garść prochów)

My po obiadku, a wcześniej zjechaliśmy z Matim pół Bydzi za karabinem to stroju na bal! No masakra:szok:. Żeby problem był z zakupem karabinu, który by wyglądał na kosmiczny:szok::dry:? No pomijając smyka z ceną 149zł za takie cudo:dry::dry:. Dostałam w końcu w chińskim centrum za 30zł.
Swoją drogą jakie tam śliczne rzeczy mają dla dzieci:tak:! Ciuchy w sensie!

Nadal też jestem na etapie poszukiwań DOBRZE przecenionej kurtki zimowej dla starszaka. Na razie w smyku widziałam za 50zł i w 5-10-15 ale tam już za 60zł i 70zł.

Jeśli do przyszłego tygodnia nic nie znajdę, to do 5-10-15 uderzę, bo są naprawdę śliczne:happy2:.

reklama
my tez krolcia po zakupach i spacerku (krótkim bo u nas znowu mrzy calymi dniami) w dodatku teraz jest 11 stopni i nie wiadomo jak sie ubierac.

wiolcia - powtorze > WYLUZUJ!! przestan narzucac kazdemu co ma robic i gdzie pisac. Co z tego ze wiele dziewczyn tu nie zaglada? Nie mozna juz tu rozmawiac o czyms innym, jak tylko "weterankach" (ja poprosze o definicje)

olcia - mi chodzilo o to, ze ja nie mam czasu ciagle siedziec, bo wiekszosc dnia jestem w pracy i czasmi moge z doskoku, czasami nie. Nie nadrabiam potem po 30 stron, bo juz bym nie dala rady odpisac. Jak jestem to pisze i tyle.

Ostatnia edycja:
witam
krolcia bólowi mówimy AKYSZ!!!!! zerknij moze w h&m ale tam ślicznych nie było;)
Wiolcia ewwe, Salomii i olcia gdzie sie podziewałyscie??? snieg Was zasypał czy jak?? co tak rzadko piszecie??
co u pociech??
u nas wylazł trzonowiec-wygląda paskudnie... tak że nie jestem pewna czy to nie kieł ale za daleko..
no i po meczu w ręczną-Paulinka kibic fest-krzyczy każdemu kto strzelił bramke-naszym przeciwnikom tez:eek:
ale mała jeszcze to ma czas zakumać-a Ala się przy tym tez super bawiła-grunt ze jest hałas to jest impreza....
ech u mnie ostatnio mało czasu bo gorący okres.. ale z doskoku sie udzielam

moderatorki pobudka!!!

Witam ponownie
no i po babcinym dniu. Pralka działa, to nie filtr tylko pojemnik na proszek był zapchany :/.
Yvona my też kibicowaliśmy, ale mecz :D, mój tata prawie z fotela spadł tak przeżywał :D. A mały bił brawo przy każdym naszym okrzyku radości :D. Wypiłam z mamą po lampce szampana i wesoło mi:-p. Mały znowu zasnął w samochodzie, tyle dziś kilometrów nabił na tych swoich małych stopkach :). Chcemy jutro z mężem wybrać się do kina na "Dziewczynę z tatuażem", ale zobaczymy czy jutro jeszcze będzie nam się chciało ;).
Mateusz odziedziczył kurteczkę zimową po kuzynie :). Wczoraj byliśmy w markecie to przeceny są fajne, ale nie wszędzie no i rozmiarówki już przebrane :/. Trzeba mieć dużo czasu żeby upolować coś fajnego :(.
Zmykam do męża.
Miłego wieczoru

Anka dziękuję :) A co do Salomii to wcale się jej nie dziwię :p Mimo, że mam za sobą opiekę nad Maksiem, to gdybym miała potrzymać cudze 2-miesięczne maleństwo to chyba też bym była cała sztywna, choć na pewno w mniejszym stopniu niż przed urodzeniem Maksia :-D

A moze ja tak wypalilam bo ja nigdy nie balam sie trzymac takich malenstw, chyba najwiecej balam sie naszej Ali, bo trzymanie malenstwa chwile to pikus, a opieka 24 h to co innego. Ale jak znajomi mieli mala coreczke ostatnio to od razu chcialam potrzymac (jakie to piorko bylo :D).

ag tez chcemy z mezem isc na ten film, choc sobie mysle ze wypadaloby przeczytac tez ksiazke no i wiem ze to nie pierwsza ekranizacja ;p

W h&m byłam, to były jedne tylko za 30 zł, ale nie ładne:no:. W 5.10.15 ładniejsze mają. W zeszłym roku fajną kurteczkę tam dla starszaka trafiłam:tak:(teraz ją nosi). Teraz czatuję na coś fajnego. Dziś oblepili cały sklep likwidacja odzieży zimowej, więc chyba taniej już nie będzie:no:.

Może Wy zaliczycie jakoś niedługo jakieś sieciówki? To dajcie znać jak gdzieś coś fajnego by mieli.:happy2:

He he młody narybek kibiców nam rośnie widzę:-D.
My skoki oglądaliśmy obowiązkowo. Po wczorajszym nie powiem, apetyt połechtany, dziś już gorzej niestety. Młodzież za to fajnie daje radę.:tak:

Yvona myślę, ze to 4 u Was. Najpierw czwórki, potem trójki (z reguły).

Ag nieźle żeście poszaleli. My w domu. Tylko zadzwoniliśmy gdzie trzeba.

ja dzis po meczacym dniu ... ale pokaz baletowy byl super, a na urodzinach w figloraju Ninka bawila sie super :tak: jutro czeka nas wizyta u moich dziadkow

ja kurtke zimowa kupilam Alicji w c&a na wyprzedazy za 35 zl. gorzej ze spodniami ocieplanymi ... prawie nie ma na 80, a na 86 niestety za duze. chyba musze cos na allegro pouszkac ... na szczescie mamy jeszcze kombinezon.

krolcia -a jak plecy???

reklama
Chyba się puszczę w tej sytuacji u nas do focusparku(galeria) ale strasznie tam nie lubię jeździć...:no::wściekła/y:

Gufi w 5.10.15 u nas przynajmniej sporo takich rzeczy, chociaż czy w tym rozmiarze to głowy nie dam. A plecki po garści leków lepiej, dzięki;-).

Do góry