reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dzień dobry
Piękny dzień, mnóstwo śniegu i sypie dalej. Idziemy lepic bałwana i na sanki :tak:

Krolcia puśc sie puśc ... a swoja droga jak to brzmi ;-)

Gufi pokaz baletowy? SUPER! Sama myslą jestem zachwycona :-)

Gwiazdeczka, Asia1981, Buzc, Renczysia co tak nie zaglądacie??

Yvona myslałam o tobie niedawno:tak: Mam n adzieję, że to jednak trzonowiec i będziecie miały go z glowy, teraz pozostaje jeszcze tylko drugi. Piłka ręczna powiadasz? Uwielbiam! Kiedyś grałam w ręczna, zawody były co poniedziałek, miałyśmy 3 miejsce na wojewódzkich. oj wspomnienia. Ale miłość do sportu pozostala. Fajnie, że uczysz dziewczyny takiego podjeścia do sportu :tak: Może to kiedys one będą zdobywac bramki...

"Dziewczyna z tatuażem" powiadacie... oj nie słyszałam ostatnio o niczym takim :confused: Ale malo na necie siedzę więc może dlatego... Tak czy siak jak już wrócicie z kina to dajcie znac jak wam się film podobał:tak:
Mąz mnie zaprasza do kina i na kolację więc dobrze by było wiedziec na jaki film go namówic;-)

reklama
Witam z kawką.;-)
Co za pogoda! Tak ładnie wczoraj wieczorem sypało, już myślałam, że wyjdziemy dziś na wspólny spacerek po białym puchu a teraz?...breja!:cool:

Mały dziś znowu niespokojny i pokasływał. No ciekawe czy w tej sytuacji zostaniemy zaszczepieni jutro.

Hello witam się z lekkim bólem głowy.
Mikolo dorwał kawałek urwanej sznorówki i sie bawi nia juz jakies 15 min o teraz dorwał książeczkę i marudzi trohcę czyli czas na sen :-) Po drzemce obiadek i sanki :-)))Szkoda że ten week krótki :-/

witam
tak pieknie napadało sniegu a mrozu ni huhuhuhu:(
u nas sie cos rozwija u Paulinki mam nadzieję ze się obejdzie bez antyba...
A u Ali to chyba jednak trzonowiec... ale wyszedl na razie tak z jednej strony i dlatego kieł przypomina-ale kły to chyba póżniej wychodzą...
zdrówka dla chorowitków...
Wiolcia a u nas to szczegolnie mama kibic sportowy bo jakby jej nie było to by tv było wyłączone i pewnie bym przegapiła...
Ale szkoda by było takiego biegu Kowalczyk nie widziec... MARIT Bjoergen GO HOME.... albo do Salomiii.. jak ją zaprosi :-)

Ja w ogóle sportu nie oglądam :-)
Miko zasnął to przynajmniej paznokcie mogłam mu obciąć :-)))

Wiola ja jestem rzadko bo rzdako ale jestem,czasami tylko czytam i tyle :-/

hello
aahhh nareszcie jeden dzien wolnego :dry: dobre i tyle ...
maly spi a ja dzisiaj mam full nauki na studia, naucze sie na pewniaka i tyle nie chce mi sie jakos wglebiac w 30 tematow jak i tak nie wiem na ktore trafie...

u nas we wro jakies slonce sie przebija ale ogolnie zimno jak nie wiem. jasiek chyba ztydzien juz na dworze nie byl, podejrzewam ze we wtorek sie ruszymy i w srode na szczepienie... zeby tylko goraczki nie dostal po szczepieniu ani chory nie byl.

milej niedzieli zycze !!;-)

reklama
Do góry