Salomii
Fanka BB :)
Cristalrose, ja tu nie mam zadnych testow robionych odebralam dzis jedynie wyniki na toxo, hiv i rozyczke plus grupe krwi, a w necie wyczytalam o tym ze moze byc tez konflikt wynikajacy z grupy ale nie jest on jakos grozny, niestety tu nic wiecej z badan mnie nie czeka, ew powtorza toxo pozniej, nie mam tu zadnych badan na glukoze ani takich tam, tylko usg polowkowe i byc moze pozniej jeszcze jedno (ale nie koniecznie) bowiem chodze tu do poloznej ktora sobie bedzie sprawdzala ulozenie dziecka i jesli wyczuje jakies nieprawidlowosci to tylko wtedy mam usg he! tu nie ma tak jak w Pl ze przed porodem robia Badanie totalny naturalizm%)
a tu dla Antylopki Zasiłek macierzyński na urlopie wychowawczym
Szwarou przerwaniewychowawczego,powrot do pracy i przejscie na zwolnienie z powodu ciazy ma na celu tylko i wylacznie uzyskanie kasy z tego L4, wszystko fachowo jest juz wyjasnione w artykule
a tu dla Antylopki Zasiłek macierzyński na urlopie wychowawczym
Szwarou przerwaniewychowawczego,powrot do pracy i przejscie na zwolnienie z powodu ciazy ma na celu tylko i wylacznie uzyskanie kasy z tego L4, wszystko fachowo jest juz wyjasnione w artykule