reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Wrubilk jak tam Twoje dziewczyny? To macie świeta z przebojami ;/
Bodzia ;-* trzymaj się dziewczyno ;-*
A my w te święta błogie lenistwo ;-)Męża zaczyna już troche nosić - basen mu się dzisiaj marzy ;/ Ale mi tam tyłka nie chce się ruszać.
Hubek choinki się boi, co mnie dziwi, ale nie przeszkadza ;-)

Hejka ! dzieńdoberek (mam nadzieję)

z dziewczyn moich chyba przeszło na mnie, no ale to chyba lepiej... ja jestem bardziej świadoma i mniej przez to cierpię...

Buzc a Hubek czasem się nie pokłuł tą choinką, że tak jej się boi.

jeny ja jeszcze siedzę przy śniadaniu od godz.10 :-D a niedługo pójdziemy na obiad do teściów...

Bodzia malinowa herbatka a wkładką, albo grzańca z miodem... tego Ci życzę ;-)

Renczysia dopiero teraz doczytałam że schudłaś :) ale Ci fajnie, tylko żeby to nie było przez nerwy, bo takie chudnięcie nie wychodzi na zdrowie!

Bodzia malinowa herbatka a wkładką, albo grzańca z miodem... tego Ci życzę ;-)

Renczysia dopiero teraz doczytałam że schudłaś :) ale Ci fajnie, tylko żeby to nie było przez nerwy, bo takie chudnięcie nie wychodzi na zdrowie!

Wolałabym ważyć tyle co miesiąc temu,ale to przez pracę,mało tam jem :/ 2-3 bułki dziennie na śniadanie plus czasami obiad.Zdarzyło mi się nie jeść obiadu przez tydzień tylko pieczywo z czymś tam i w domu nic już.A we wcześniejszej pracy jeszcze przed ciążą przytyłam 5kg heh.

Renia prosze o siebie dbać!!!! Bo znikniesz.
Przed chwilka znowu drzemalam a jak nanmnie to nie spotykane jest..Całe oczyska mam poklejone...

Bodzia uważaj, ja jak się budziłam z zaklejonymi oczami to potem mi pół mieszkania znikało :-D
żart żartem, ale najpierw ja tak miałam, potem trochę Ania, a na końcu Wiktoria dostała zapalenie spojówek... w ogóle to mam wrażenie że u mnie w domu jedno przez drugie coś się przenosi, zaraża, normalnie siedlisko zarazek :sorry2::eek:

Wiecie dziewczyny...Cały czas jakis "kwas" na watku..Na zamkniety nie wchodze zeby się nie denerwować..I dzisja weszłam tu Pomoc dla Amelki - Pomoc dla Amelki maleńka urodziła sie dzien po moim Filifonku....I tak sobie pomyslałam, że to jest PRAWDZIWY problem a nie ilość czy jakośc postów na forum...I kto zauważył a kto nie zauważył....Kto pisał o tym a kto o czym innym...Co mi sie podobało a co nie...I, że powinnyśmy dziękować Bogu, że nasz grudniaczki są zdrowe a nie kłócic sie o , w sumie, jakies głupoty...Może warto by było tą energie poświęcić dla tej biednej maleńkiej istotki....

reklama
hellołłł
chce powiedzieć że my juz w domu.... najedzeni, nawet dostaliśmy wałówke na wynos:) więc o świętach to bedziemy jeszcze pamiętać przez kilka dni..
słuchajcie dostała Ala skarpetki antypoślizgowe z takimi zwierzątkami grzechotkami Dla tych mamusiek które jeszcze takich pociechom nie sprawiły to polecam!!!!!! Wiadomo gdzie jest dziecko i dokąd zmierza bo grzechotki skutecznie dekonspirują małego chodziarza:-)

sluchajcie musze sie Wam pochwalić... mąż kąpał Ale i wziął do ręki szczoteczke do zębów a ona pokazała rączką ruch szczotkowania po zębach.... yuuupi ale jestem dumna z mojej mądraski:D

Bodzia zdrówka duuuużo kuruj sie kobieto. Jak zawsze masz rację ale nie komentuję
renczysia dbaj o siebie-szmaty nie zając nie uciekną:)
wrublik Ty tez się oszczędzaj, podobnie jak pozostałe ciężarówki
tyle co pamiętałam świąteczne uściski dla tych niewymienionych
a słuchajcie jak Wasze maluszki po swietach?

Ostatnia edycja:
Do góry