Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
:-( gwiazdeczak głowa do góry!! nie wiem co się dzieje, ale napewno będzie już coraz lepiej. BARDZO mi przykro, że Świeta były dla ciebie takie smutne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to też masz fajnie, choćby do czwartku! a ja to już dziś byłam głodna z rana normalnie rzuciłam się na śniadanie, no ale wczoraj śniadanie skończyło mi się w porze obiadu, więc potem mogłam tylko trochę dojeść i na wieczór już nie było nic, a rozepchany żołądek potrzebował wypełnieniaszkoda, że już po. Całe szczęście mam męża w domu do czwartku więc fajnie
chociaż trochę zbastować i jeszcze dzisiaj nic nie jadłam a nadal nie czuję głodu jestem ciekawa kiedy poczuję (jeśli w ogóle)
a ja doszłam do wniosku że ten niekończący się katar to "dodatek" do ząbkowania, bo moja maluśka np wcale nie ślini się, a wyjazdu nad morze zazdroszczę... a moje dziewuchy już niby ok, tylko się boję pisać by "klątwa" nie dopadłaniestety Ala brala 5 dni bactrim na katar, przez swieta bylo ok, a dzis w nocy znowu gil. juz sie chyba z miesiac z tym katarem meczymy
a Ninka wyjechala z moim rodzicami nad morze na 1,5 tyg.
wrubilk - a Twoje dziewczyny juz zdrowe?
gdzie takie dostałaś? też bym takie kupiła ;-)Mąż dostał fajny prezent-gatki z napisem :"WŁASNOŚĆ ŻONY. NIE DOTYKAĆ"