Ostatnia edycja:
reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja dzis po mega meczacym dniu ... jak zwykle przed Wigilia. jeszcze tylko jutro sledziki, dokonczyc barszczyk, ogranac mieszkanie i finito. jutro na Wigilie jedziemy do siostry meza, a w niedzile roczek Aluni czyli impreza u nas :-)
WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE!!! I żeby wszystkie forumowe niesnaski poszły w niepamięć
WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE!!! I żeby wszystkie forumowe niesnaski poszły w niepamięć
kochane
chciałam Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia świąteczne!
Niech to będzie dla Was czas odpoczynku, miłości i spokoju!
Mam nadzieję, że po świętach spotkamy się w normalnym gronie w dobrych nastrojach, a zaistniała sytuacja wpłynie na nas pozytywnie
buźka dla Waszych maluszków i starszaków oczywiście
chciałam Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia świąteczne!
Niech to będzie dla Was czas odpoczynku, miłości i spokoju!
Mam nadzieję, że po świętach spotkamy się w normalnym gronie w dobrych nastrojach, a zaistniała sytuacja wpłynie na nas pozytywnie
buźka dla Waszych maluszków i starszaków oczywiście
witam sie w ogromnym rozgardiaszu
miłego świętowania!
przede mną jeszcze tyyyle roboty a ja spędzam czas nad filmikiem dla swojej kuzynki
no ale to ma być prezent, więc warto skończyć
buziaczki i uściski dla wszystkich
i życzymy bogatego i udanego Mikołaja!
miłego świętowania!
przede mną jeszcze tyyyle roboty a ja spędzam czas nad filmikiem dla swojej kuzynki
no ale to ma być prezent, więc warto skończyć
buziaczki i uściski dla wszystkich
i życzymy bogatego i udanego Mikołaja!
U
użytkowniczka r
Gość
Hello
A ja miałam zrobić pokaz slajdów,ale nie wiem jak się robi i skąd muzę wziąć więc nie będzie niespodzianki dla chrzestnych (( KUrdesz!!!!!!!!!!!!!!!! No cóż głupek jestem i tyle :/
Dziewczynki Wesołych Świąt Wam życzymy i zdrówka dla maluszków :*
A ja miałam zrobić pokaz slajdów,ale nie wiem jak się robi i skąd muzę wziąć więc nie będzie niespodzianki dla chrzestnych (( KUrdesz!!!!!!!!!!!!!!!! No cóż głupek jestem i tyle :/
Dziewczynki Wesołych Świąt Wam życzymy i zdrówka dla maluszków :*
U
użytkowniczka r
Gość
a jednak mi sie udało ;-) Pogłówkowałam i jest :-)))
buzc13
Fanka BB :)
To jeszcze my złożymy najserdeczniejsze życzenia na te dni świateczne! Radości i usmiechu przez cały rok oraz mile spędzonych świąt w gronie najbliższych.
reklama
Hejka wszystkim.Spoznione ale szczere -skladam wam wszystkim kochane Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku:-)Dawno mnie tu nie bylo ale z moim wolnym czasem jest kiepsko od kiedy dorabiam przy pilnowaniu dzieci,a z Jasiem to nie takie proste i do tego rozpoczeta kolejna szkola.Ale jest ok.Jasko zdrowy, usmiech z czterema zabkami no i co najwazniejsze-chodziBuzka dla wszystkich;-)
Podziel się: