reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Gabriella jak nie piszesz jak widze twój wpis :-D Żartuje oczywiście , nie obrażaj sie ;-) Niestety musze przyznać rację Mamolce! I ciesze się że nie muszę już tutaj czytać o śluzach ;-)
Gosia B. masz rację i cieszę się że nie trzymałaś tego wszystkiego sobie tylko sie wypowiedziałaś na ten temat, takie rzeczy wg mnie trzeba wyjasniac i mowić wprost.
My tez nie mamy prezentu dla krzysia i miec już chyba nie będziemy...

Ewa, Thinka
dziewczyny bardzo wam gratuluję ciąży! Mam nadzieje, że 9 m-cy zleci bezproblemowo.
Ewus mam nadzieję, że krwiak szybko sie wchłonie!

Aluska slonko ja cię czytam ;-) Dobra jesteś z tym kloszem i co tam że nie świeci ważne że czysty :-) chcialabym zaznaczyć że ty jako nieliczna ZAWSZE odpisujesz na kilka a nawet kilkanascie postów!:-)

o nie mogę Missiiss zmartwychwstała! No witaj kochana i gratuluję pracy! Co tam że zlecenie najważniejsze że ja lubisz :tak:

Olcia to normalne że się wzruszasz, w końcu nawet jak będzie mial 18 lat to będzie kochanym wynkiem :tak: A Matiemu gratuluje głównej roli!:-)

Salomi ciebie kochanie to zawsze czytam :-p A co lekarz na te twoje nowe dwie głowy?? ;-)
Mamolka GRATULACJE!!!!:-)

reklama
Bodzia, Olcia dzięki że pytacie:tak: niestety wyników jeszcze nie znamy:no: mamy dzwonić po świętach do nich i się dowiadywać czy są:sorry:

dobra zmykam bo moje wściku d...py dostały:wściekła/y:

też nie wiem o co chodzi z myszami :confused2:
ewa my oczywiście czekamy na relacje z wizyt czy wsio ok itp. ale jak się dało zauważyć nie powinien to być jeden jedyny zauważalny temat i tyle. to już w ramach szczerości, żeby bylo jasne :)
co do krwiaka to na pewno się wchlonie więc tym się chyba martwić nie musisz. tylko uważaj na Franka i odpuść sobie zupełnie dźwiganie.
aluśka wiesz, że ciebie czytamy. ja to się nadziwić nie mogę, że ty tak dajesz radę do każdego się odnieść. ja już pytać w międzyczasie o guzka nie będę, ale czekamy na wieści po świętach na ten temat. ale wszystko będzie dobrze - na pewno!
wiolcia dzięki. od kilku dni mi coś siedziało w głowie i nie wiedziałam czy to ze mną coś nie tak, czy jestem jakaś inna i myślałam, że za to co myślę to mnie tutaj "pozjadacie"... no w każdym razie dobrze, że temat zostal ruszony bo już wiadomo co i jak.
missiiss to Ty jednak żyjesz :-D dobrze, że wróciłaś do nas:-) no i super, że z pracy jesteś zadowolona. oby tak dalej.

coś tam jeszcze miałam ale zapomnialam

Pomijając ważne tematy.... gdzie jeste śnieg?! Sanki czekają na pierwsze "śniegowanie", a tu śniegu nie ma ;/

Bodzia Fifek trenuje tance przed balem Sylwestrowym ;-) Hubek przed chwilą śpiewał przez sen, czyli mogą się razem na imprezę wybrać ;-0

Ostatnia edycja:
Pomijając ważne tematy.... gdzie jeste śnieg?! Sanki czekają na pierwsze "śniegowanie", a tu śniegu nie ma ;/

Bodzia Fifek trenuje tance przed balem Sylwestrowym ;-) Hubek przed chwilą śpiewał przez sen, czyli mogą się razem na imprezę wybrać ;-0
U MNIE!!!!!!! a niech idą :-)

Ja to sie teraz grubo 1000 razy zastanowie CO mam napisać, co sie nie wiąże bezpośredni z Filipkiem i juz taka wylewna nie będe...Gosia za duzo masła jesz ;-)

Ostatnia edycja:
edit
jednak nic nie napisze bo po co kolejna afera...
Jest powiedzenie, że jak zdenerwujesz ciezarną to Cie myszy zjedzą..:-p
A i dajcie juz Ewie spokój...Ona chyba teraz nie powinna sie denerwować???
Zastanówcie sie jakbyście sie poczuły na jej miejscu...

Ostatnia edycja:
Hejka dzieńdoberek!

mmm spałam dziś w pokoju Wikuni i słyszałam jak się śmieje przez sen - lek na całe zło, uspokoiłam się i uznałam, że wymioty które miała w ciągu dnia, to tylko coś tam zaległo w żołądeczku, a do tego te dwa opuchnięte ząbki wcale nie chcą się przebić.

śnieg? u mnie może nie być, i tak nie zabawię się nim z dzieciakami, ale święta? najpierw myślałam, że ich nie poczuję bo leżę i cała moja rodzina gdzieś tam daleko... dziś wstałam z przekonaniem, że święta nadchodzą - piękno kolęd mnie wzrusz, patrząc na maluszki czuję ich oczekiwanie na mikołaja i ten cud co zawsze przychodzi na święta. u nas choinka stanie chyba w Wigilię, wcześniej mężulo nie da rady. już jutro przyjeżdża z daleka moja druga szwagierka z córeczką, zastanawiam się jak się będzie bawić z moimi, ale wiem że sobie poradzą.

pisałyście o jasełkach, szczerze zazdroszczę, na pewno chwile warte wielu wspomnień, ja już z niecierpliwością czekam na za rok, kiedy będę mogła pooglądać swoje dziecko :)

Ewa trzymam kciuki by się szybko wchłonął ten krwiaczek i na pewno wszystko pójdzie ok, ale pooszczędzać siebie musisz dla tego maluszka

Gosiu na pewno każde z was jest zestresowane przede wszystkim, że nie będzie tak jak zawsze że święta w Pl, ale chyba wystarczy wam trochę wyluzować, powiedzieć sobie że nie wszystko musi być idealnie, bo po co? ma być po prostu fajnie, my np też żadnych jeszcze prezentów nie mamy i niestety ich kupno się zejdzie na piątek, inaczej po prostu nie da rady.

jeny jak się cieszę że Mississ masz wszystko ok. a jak Jasio? jak zniósł przeprowadzkę i w ogóle jak Ci rośnie?

Gwiazdeczko i jak z maluszkiem? byłaś gdzieś?
dziewczyny nie dam rady odpowiedzieć na wszystkie posty, bo nie było mnie tu dobę, a tu tyyyyle postów!:szok:
powiem tylko tyle, że nie zawsze dobrze rozumiemy to co inni piszą, no bo to jest urok słowa pisanego, (jeden wiersz może mieć setki interpretacji!) ale to nie znaczy że trzeba zaraz się obrażać

i ostatnie na razie słówko do Ewwe... nie wiem czy to przeczytasz i czy dobrze to przyjmiesz, ale szczerze podzielam Twoją utratę, ale wierzę, że ten Twój Aniołek zadba o to by chronić Boryska, a może namyśli się jeszcze posłać mu braciszka czy siostrzyczkę.

miłego dzionka, i wybaczcie jeśli kogoś pominęłam, ale jeszcze na pewno w ciągu dnia was z czymś pozanudzam :rofl2::-D

reklama
o witam się - rany Bodzia co Ty przed kompem robisz o 2.39???
Ewa trzymam kciuki i zawsze chętnie poczytam o śluzie ;)
u nas śniegu trochę spadło ale mówią że jutro +4 a Wigilię o zgrozo +7
Buzc - Hubert na takiego dorosłego wygląda że bez problemu wpuszczą go na imprezę
My jeszcze musimy jakiś drobiazg dla małej kupić bo mamy te takie zabawki do kąpieli Fisher co kiedyś w Lidlu były no i te nieszczęsne sanki.
Już nie pamiętam co jeszcze miałam napisać...
Aaaa.... Antylopka szerokiej drogi - uważajcie tam na siebie
Aluśka - trzymam kciuki za wyniki
Gwiazdeczka - może to zbieżność i biegunka nie ma nic wspólnego z wysypką. Moja miała lekką gorączkę i ogólnie taka bidna była - zwaliłam to na zęby, potem dostała drobniutkiej wysypki na brzuchu plecach i za uszami, potem wysypka się jakby zlała w mozaikę no i lekarz stwierdził różyczkę

Do góry