reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Sun swiatło od sniegu mnie obudzilo ;-) Do 4 nie spalam :-)
A to tak na rozladowanie atmosfery :-)
[video=youtube;mN7LW0Y00kE]http://www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE[/video]

reklama
No to ja wpadam Zyczyc Wesolych Swiat :>

z racji ciaglego nawiazywania do tematu chwilowo nie chce mi sie tu pisac, zaznaczam tez ze ja akurat posty Ewy o npr pomijalam gdyz zaznaczala je i nie mialam z tym problemu ale jakos tak sie zlozylo ze temat ten i kilka innych (PIerniki! :D) wywolywal u szerszej grupy kociokwik ktory sprawial ze ciezko bylo sie przez to przebic, takie towarzystwo wzajemnej adoracji. Sorki ale znam cos takiego z podstawowki nie mam ochoty do tego wracac wiec powroce jak kiedys wrocicie do normalnosci:tak:
Sun jak jestes tak chetna do czytania o sluzach to moze popros kogos o codzienna relacje wysylana na poczte..

Antylopka - dobrej podrozy!
Ewa - dbaj o siebie i pamietaj ze nawet ciaza z krwiaczkiem tez potrafi sie prawidlowo rozwijac ale trzymam kciuki by zniknal,
Wrubliku - Ty tam tylko nie idz po te prezenty! Albo jak mozesz to nie szalej, dbaj o siebie i sie nie stresuje, z Twoja dzidzia bedzie dobrze.

Gwiazdeczka, Bodzia, Aluska zdrowka dla maluszkow

No to ja zmykam z glownego

Wesolych Swiat

Hejka:)
Toście sobie zaszalały. No to było normalne że w czymś się w końcu niepozgadzamy, bylo za iddyllicznie;-)
Mam nadzieję że o coś da, nie tyle że ktoś sie będzie bał cos napisać bo pisać można o wszyskim, ale z umiarem oczywiście, bo umiar jak widać wskazany we wszystkim, bo może sie po prostu temat najzwyczajniej komuś "ulać"
Ja też osobiście wolę zapisanych 4 strony konkretnie niż czytanie tej samej lanej wody stron 30....potem jak przychdzi mi odpisać "ważne rzeczy" to właśnie nie pamiętam co komu miałam bo już mi się mózg zaśluzował:baffled:
To zadna uszczypliwość tylko przenośnia.
Ale o dzieciach mogę czytać, słuchać o maluszkach rozwijajacych się, sama byłabym podekscytowana na początku, więc to oczywiste i rozumiem:tak:potem to troche ostygnie... Ale dla przykładu ainah, wrubik - cieżarówki a jak piszą to potrafią o wszystkim, u nich az trzeba wyciągać info o maluszku z brzuszka. Do dziś są "zrównoważone" hehe:-pi to jest fajne!
pewno jak byłabym w ciąży zapisałabym sie na wątek ciążowo odpowiedni, wiedziałabym że tam nikogo nie "zamęczę"
Ale żeby nie było ze nas to nie interesuje - oczywiscie ze tak ale tak jak wszystko inne a nie wyłącznie!
To jak zboczenie z tematu na wypracowaniu.
Ostatni mało mnie tu i do tego całe to zamieszanie i właśnie w tym wszystkim zapomniałam pogratulować Thince!!! Kochana bardzo bardzo sie cieszę i życzę sokojnej ciąży!:-) A plnowaliście czy to niespodzianka?
No dobra już koniec, każdy sie chyba wypowiedział, ida Świąta więc niech już powróci tu spokój:tak:

missi witaj i pisz pisz, musisz teraz "wypić karniaka" więc masz co robić:-D

gwiazdeczko jak Wojtuś? przy ospie jak najbardziej może być gorączka! daj znać co i jak!!!

Bodzinka bardzo sie ciesze ze już jestescie w domu! Wiesz co ja bym sie przy nim całkiem wyzbyła dywanu, firanki i baldachimu bo chyba masz na łóżeczkiem? Do tego kiwaty które mają w sobie czesto pleśnie. No i nie decydujcie się na zywą choinkę bo e z lasu tez mają na sobie plesnie i grzyby!

ewa chce Cię uspokoić bo ja przy Wiktorku miałam krwiaczka ..i się wchłonoł:tak: tez miałam duphaston (to bardzo dobry lek, super działa na zagniżdzenie zarodka w macicy i go wzmacnia na początek zanim funkcje przejmie łożysko, ja brałam do końca 4 mies.)

Wiecie co dziewczyny???
Widze, że się porobiły grupy i jest to bardzo przykre ....
I weteranki wiedza o czym pisze...Ide płakać ...Normalnie akurat po Was bym się nie spodziewała tego...
Byście przynajmniej nazwe zmieniły....

Ostatnia edycja:
nie będę po raz kolejny 'podnosić' tematu bo już napisałam co miałam i kolejne roztrząsanie jest bez sensu
Połechtana komplementami odnośnie umiejętności komputerowych pochłonął mnie fotomontaż - praca lezy odłogiem.
Część już wyjeżdża więc życzę Wam wszystkich rodzinnych ciepłych świąt - tych pierwszych, niezapomnianych, z błyskiem w oku, zdziwioną miną dziecka jak bombka się zbije i zachwytem z prezentów.
wesołych świąt.jpg

Bodzinka na bezsenność to ciepłe mleko :-)
Lusia na urodziny dostała takie grające niby radio, chodzi z nim po domu i rusza śmiesznie tyłkiem. Ciekawe jakby im się w parze z Fifkiem tańczyło :-D
Gwiazdeczka daj koniecznie znać co u Was!
Sun zapiszę się do Ciebie po Świętach na przyspieszony kurs :tak:
Wrublik dobrze, że już jesteś. Odpoczywaj kochana, prezenty nie są teraz najważniejsze!
Ewa Ty też nie szalej, a na pewno wszystko będzie OK.
Sarka ciąża zaplanowana i wyczekana, tylko tak po cichu bo po moich przejściach to nie wiedzieliśmy jak długo przyjdzie nam się starać :zawstydzona/y:... i jeszcze się do niej nie przywiązuje, choć mąż już szaleje z radości.
aluśka koniecznie daj znać jak będziecie znali wyniki1
buzc u nas sanki też gotowe do jazdy! Na Wigilię jedziemy w góry do teściów więc zabieramy młodej kombinezony. Zobaczymy czy się przydadzą :confused:

reklama
ewa rozumiem że tym zyłaś i wszystkie wiedziałyśmy o tym bardzo dobrze.
Ja w tym samy czasie żyłam i zyje nadal...sklepem, który otwieram, gdzies wpominałam ale zgineło w gąszczu...
Każdy czymś tam zyje aktualnie ale nie zdominowuje tym forum. Zdaje sobie sprawę że ja tym zyje jest to dla mnie w tej chwili bardzo ważne ale zdaje sobie sprawę że innym to gila że wywalam tam swoje całe oszczędności itp...
Myslę że każdy wie o co chodzi, nikt nie chce żle. To forum pubiczne i kazdy ma prawo pisac co chce, o tym że puscił smierdzącego bąka bo bola go jelita też, ale jakby pisał o tym od miesiaca to przekierowac by go trzba było na forum o problemach gastrologicznych:dry:
Ale ilu ludzi tyle podejśc do tematu, tyle różnych odbiorów.
Każdy z nas jest inny, ja pewnie jakbym planowała ciąże to napomknełabym o tym a potem pewnie dopiero pochwaliłabym się dwiema kreskami:) Ale kazdy jest inny

Do góry