reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ja tez juz kończe ten temat, a przynajmniej chciałabym zeby się skończył:tak:

sun ale super:-) szkoda że brak mi czasu i i co badź talentu chyba tez...
Ja bym takie cos wykorzystała i oprawiła w duzym formacie dla rodziców na prezent. Coś ala zdjęcia Anne Geddes:-p
images

reklama
witam witam
ech dziewczyny dajmy juz spokój naprawde juz wszystko zostało powiedziane zmieńmy temat niech wszystko wraca do normy, nie trzeba uciekac z forum bo to nie jest wyjście

sarka a weż jeszcze przypomnij jaki to sklep otwierasz bo pamietam ze pi sałas tylko nei zakodowałam czym bedziesz handlować.
Jeju fajnie bedziesz miała cos swojego-no ale duzo pracy tez

ja sie cieszę bo sniezek prószy jutro wolne wiec szybciej pojade do mamy:) yuuppi

dziewczyny zdrówka i dajcie znac jak po wizytach u lekarzy i jakie wyniki

sun b.piekne to twoje mikołajątko małe

moja Aluśka znów zasmarkana cholera...:wściekła/y: zeby sie tylko nie rozwinęło bo nie wiem co będzie.

ach pochwalę sie Wam wczoraj chodziła i mówiła be be be be i po chwili sie skupasiła.... ale teraz juz wiemy ze sygnalizuje i ją będziemy wysadzać.
ewa naprawde spróbuj z nakładką mysle że sie Mistrzowi małemu spodoba bo to takie dorosłe

Yvona, dzięki, ale mamy tylko jeden luźny dzień (wtorek). Odwiedzamy wtedy znajomych, którym się urodziło dzieciątko, i Frankowego Chrzestnego, bo jego mama jeszcze nie miała okazji na dłużej pobyć z Frankiem. W międzyczasie może zahaczymy o sklep Reni. Wieczorem musimy wracać, bo w środę Franek ma szczepienie.

Sun piękne... też coś takiego chciałam potworzyć, ale chyba nie na te święta
dziewczynki, ja dziękuję za kciuki, na prawdę się przydały i jest wszystko na razie w miarę dobrze, choć święta muszę szczerze przeleżeć, a za 3 tygodnie mam połówkowe

wiecie co? kto zakłada nowe wątki? bo ja może i chciałabym kiedy coś napisać w temacie ciążowym, ale żeby się nie narzucać chciałabym to w oddzielnym wątku, na priva to za dużo zabawy... mamolka można by tak?:confused: tzn coś a la "grudniówki w ciąży po raz kolejny"

aaa no i w "pracującej mamie" chętnie poczytam jak dajecie radę w pracy... ;-)heh ja popracowałam 4 miesiące i z powrotem jestem w domciu, a wierzę jak każda z was z pracy pędzi do swoich maluszków!

aaa Bodziaaaaaa! :*

Ostatnia edycja:
ewa własnie napisałam wtedy delikatnie o tym, żeby nie urazić ale dac do zrozumienia ze jeśli potrzebujesz takiego konkretnego wsparcia (u tych co w temacie i co się na tym znają bo oczekuja w taki sam sposób, czyli tez mierzą temp. obserwuja swoje ciało itp) to zebyś zajrzała na "oczekiwanie" i ze tam znajdziesz wsparcie jakiego oczekujesz..........no ale zaraz potem własnie wybuchło i poszła fala.
I nie chodzi tu o to zeby ktos stad zniknął, bo każda tworzy to forum i przecież było ok, cos nam zaszwankowało, ale zostało powiedziane, wyjasnione to miejmy nadzieję że teraz bedzie już tylko lepiej, oby.

Yvona to bdzie spożywczo-monopolowy, troche wszystkiego bo warzywa i chemia też, tak jak to w sklepie;-)

wrubik każdy może założyć;-) mysle że to świety pomysł! i tak jak jest watek o np. rozwoju naszych maluchów, moze byc przecież taki ciążowy:tak:wtedy wszystko bedzie na miejscu.

reklama
wrubik moim zdanie pisz na głównym kochana, ale jeśli chcesz nowy wątek to sama sobie tworzysz. Pod wątkami jest taka opcja nowy temat.
super że wszystko dobrze. Współczuję Tobie tak trudnej ciąży.:tak: Dzielna jesteś. W święta leżysz i pachniesz:) No i oczywiście JESZ!

Do góry