reklama
mamolka
Fanka BB :)
yvona- czasami trzeba ;/
a ja zabieram się za zbieranie pomysłów na udekorowanie choinki - tak sobie pomyślałam że Olkowi strasznie spodobałoby się jakby mógł zrobić jakąś ozdobę , jakiś łańcuch albo kotylion...jakby któraś chciała tu są ciekawe pomysły ozdoby na choinkę – porady na tipy.pl
a ja zabieram się za zbieranie pomysłów na udekorowanie choinki - tak sobie pomyślałam że Olkowi strasznie spodobałoby się jakby mógł zrobić jakąś ozdobę , jakiś łańcuch albo kotylion...jakby któraś chciała tu są ciekawe pomysły ozdoby na choinkę – porady na tipy.pl
agaj44
Witajcie,
Yvona zdrówka dla malutkiej!!!
Bodzinka super, że Fifi już lepiej ! Ja też nastroju nie czuję....Tylko jak wyjde do Biedronki na zakupy to czuję, że coś nie tak bo ludzi full i rzucają się na te produkty jakby zwierzęta.
Powiedzcie jak pobierają krew takim maluszkom?z palca czy normalnie z żyły?....my musimy zrobić Lenie morfologię bo w przeciągu miesiąca nam chorowała 2 razy i boję się, że z żyły.....
Ewa mój tata też fan wina i dostanie od nas stojak na wino, ale taki drewniany na wiele butelek. Siostra mi podeśle linka to Ci pokaże jeśli chcesz.Mój kuzyn ma winiarnie i mówi, że taki łańcuch niezbyt się sprawdza..określił go jednym słowem "lipa"...
Aaa widzisz byłaś w Krynicy latem? szkoda, że się wcześniej nie zgadałyśmy, ale zapraszam zimą- aa Ty nie lubisz zimna- zapomniałam
To latem ponownie wpadnijcie
Ja jestem chora, jeden migdał mnie tak boli, że ciężko mi coś przełknąć...wszystkie mięśnie mi pękają....ech..obym tylko nie zaraziła Leny bo ona tuż po antybiotyku...
BUZIAKI Dla WAS
Yvona zdrówka dla malutkiej!!!
Bodzinka super, że Fifi już lepiej ! Ja też nastroju nie czuję....Tylko jak wyjde do Biedronki na zakupy to czuję, że coś nie tak bo ludzi full i rzucają się na te produkty jakby zwierzęta.
Powiedzcie jak pobierają krew takim maluszkom?z palca czy normalnie z żyły?....my musimy zrobić Lenie morfologię bo w przeciągu miesiąca nam chorowała 2 razy i boję się, że z żyły.....
Ewa mój tata też fan wina i dostanie od nas stojak na wino, ale taki drewniany na wiele butelek. Siostra mi podeśle linka to Ci pokaże jeśli chcesz.Mój kuzyn ma winiarnie i mówi, że taki łańcuch niezbyt się sprawdza..określił go jednym słowem "lipa"...
Aaa widzisz byłaś w Krynicy latem? szkoda, że się wcześniej nie zgadałyśmy, ale zapraszam zimą- aa Ty nie lubisz zimna- zapomniałam
Ja jestem chora, jeden migdał mnie tak boli, że ciężko mi coś przełknąć...wszystkie mięśnie mi pękają....ech..obym tylko nie zaraziła Leny bo ona tuż po antybiotyku...
BUZIAKI Dla WAS
moja cierpliwość się kończy....
ja wściekła nawet do dziecka nie mam cierpliwości, a on jak na złość robi wszystko co zakazane. wie, że ma nie chodzić do kominka, a chodzi. jak za nim biegnę wściekła to szybko ucieka. 3 razy tak pozwoliłam potem za kare do krzesełka bo ile można. wydzierał się masakrycznie.
ech co za dzień.
bodzia dobrze, że z Fifim lepiej.
jak mały zaśnie to idę robić aniołki z makaronu na święta. wieczorem chce upiec kolejną partię pierników, bo z oczywistych przyczyn wczoraj nie wyszło.
ja wściekła nawet do dziecka nie mam cierpliwości, a on jak na złość robi wszystko co zakazane. wie, że ma nie chodzić do kominka, a chodzi. jak za nim biegnę wściekła to szybko ucieka. 3 razy tak pozwoliłam potem za kare do krzesełka bo ile można. wydzierał się masakrycznie.
ech co za dzień.
bodzia dobrze, że z Fifim lepiej.
jak mały zaśnie to idę robić aniołki z makaronu na święta. wieczorem chce upiec kolejną partię pierników, bo z oczywistych przyczyn wczoraj nie wyszło.
sunnflower
Ewa z racji tego że więcej mnie nie ma na forum niż jestem to na kulinarny wrzuciłam o sushi
Agaj, tak też przypuszczałam, że strasznie solidne to to nie jest, ale ważne, żeby butelka się choć przez chwilę na stole utrzymała
A bajer jest fajny 
Wróciliśmy ze spaceru, Frulo wsunął ćwiartkę pizzy i chyba zaraz zaśnie :/
A ja mam znowu leniwy dzień. Nic mi się nie chce. Takiego bajzlu w mieszkaniu już dawno nie miałam... A do tego Mąż dziś na szkoleniu i wróci późno, pewnie już jak Frulo zaśnie... Ech...
Wróciliśmy ze spaceru, Frulo wsunął ćwiartkę pizzy i chyba zaraz zaśnie :/
A ja mam znowu leniwy dzień. Nic mi się nie chce. Takiego bajzlu w mieszkaniu już dawno nie miałam... A do tego Mąż dziś na szkoleniu i wróci późno, pewnie już jak Frulo zaśnie... Ech...
ewa założe się, że większego bajzlu od naszego nie masz :-) ale mam to dzisiaj gdzieś i się tego nie tykam. obiadu też nie gotuje - strajkuje hehe
do tego na dworze leje i wyjść się nie da :/
wczoraj stwierdziłam, że czas wciągnąć zimową kurtkę bo zimnawo się zrobiło
tylko kozaki jakieś muszę kupić :/ znalazłam nawet fajne przecenione z 80 euro na 40... w zasadzie to nawet nie wiem czy to drogo czy nie. fajne ze skóry, ale wydałam kase jaką już miałam w portfelu, a byłam bez karty więc nie kupiłam jeszcze
do tego na dworze leje i wyjść się nie da :/
wczoraj stwierdziłam, że czas wciągnąć zimową kurtkę bo zimnawo się zrobiło

89gwiazdeczka89
witam poprostu juz nie wiem co mam robic rece mi opadaja od prawie tygodnia moje dziecko nonstop płacze i chce na rece a wlasciwie nie płacze tylko sie wydziera a jak juz jest na erkach to sie i tak wyrywa nie wiem o co mu juz chodzi głowa mi peka do tego jeszcze zaczał sie przewracac tak jakby miał zawroty głowy - a przeciez jeszcze tydzien temu tak ładnie chodził i biegał a teraz ... bylismy u lekarza niby wszystko ok ale cos musi byc nie tak do tego nawet płacze przez sen. według lekarza zdrowy zadnych nowych zabków nie widac nie wiem czy to jakis skok czy co
dzis idziemy do alergologa a ze to etz swietna pediatra to moze ona cos wiecej powie dzis mielismy debiut jajka tzn 2 raz podalismy i jak narazie zadnej wysypki nie ma także może już coraz mniej jest alergiczny i pewnie od dziś powoli zaczniemy przechodzic na zwykłe mleko modyfikowane i jak nic mu nie bedzie to powoli spróbuje podawac krowie
dzis idziemy do alergologa a ze to etz swietna pediatra to moze ona cos wiecej powie dzis mielismy debiut jajka tzn 2 raz podalismy i jak narazie zadnej wysypki nie ma także może już coraz mniej jest alergiczny i pewnie od dziś powoli zaczniemy przechodzic na zwykłe mleko modyfikowane i jak nic mu nie bedzie to powoli spróbuje podawac krowie
Gosia, nie będę się licytować
U nas tragedii nie ma, ale nie znoszę jak ubrania są wszędzie porozrzucane - a tak teraz jest. Trochę w łazience, trochę na kanapie u Frulika, część jeszcze na suszarce w dużym pokoju, chociaż wyschły już w piątek... Masakra...
Właśnie - macie namiar na jakieś w miarę tanie bodziaki w rozmiarze 92 - ale takie, żeby były długie, a wąskie? Np. na Allegro albo w jakimś stacjonarnym sklepie. Frulik ze wszystkiego wyrósł! Ma 5 bodziaków na krzyż, a ostatnio co noc prawie przesiąka mu pielucha i nie nadążam z praniem :/ Poza tym chyba przejdziemy na pieluchy nr 5, bo tragedia z tym zasikiwaniem wszystkiego...
Dotarły do mnie właśnie książki do recenzji
Z dziecięcych:
Wydawnictwo Znak :: Bolek i Lolek. Straszne skutki oglądania telewizji
EGMONT Polska - książki dla dzieci i młodzieży / Książki / Pełna oferta
Atlas mogę polecić już teraz - wygląda bardzo fajnie. Duży format (coś koło A4), kartonowe strony, więc dla naszych dzieci jak znalazł, każda rozkładówka to inny kontynent, a na niej:
* duży obrazek "ogólny" + opis kontynentu w jednym zdaniu (klimat/ukształtowanie terenu itp.)
* charakterystyczne zwierzę (obrazek + opis)
* ważne miejsce (np. chiński mur, piramidy itp.)
* jakiś człowieczek, który na danym kontynencie mieszka - zdjęcie szmacianej lalki w charakterystycznym stroju
Całość bardzo ładnie wydana. Pewnie posłuży na długo dzięki tym opisom. Na końcu jest mapa świata i wszystkie kontynenty są podpisane
Właśnie - macie namiar na jakieś w miarę tanie bodziaki w rozmiarze 92 - ale takie, żeby były długie, a wąskie? Np. na Allegro albo w jakimś stacjonarnym sklepie. Frulik ze wszystkiego wyrósł! Ma 5 bodziaków na krzyż, a ostatnio co noc prawie przesiąka mu pielucha i nie nadążam z praniem :/ Poza tym chyba przejdziemy na pieluchy nr 5, bo tragedia z tym zasikiwaniem wszystkiego...
Dotarły do mnie właśnie książki do recenzji
Wydawnictwo Znak :: Bolek i Lolek. Straszne skutki oglądania telewizji
EGMONT Polska - książki dla dzieci i młodzieży / Książki / Pełna oferta
Atlas mogę polecić już teraz - wygląda bardzo fajnie. Duży format (coś koło A4), kartonowe strony, więc dla naszych dzieci jak znalazł, każda rozkładówka to inny kontynent, a na niej:
* duży obrazek "ogólny" + opis kontynentu w jednym zdaniu (klimat/ukształtowanie terenu itp.)
* charakterystyczne zwierzę (obrazek + opis)
* ważne miejsce (np. chiński mur, piramidy itp.)
* jakiś człowieczek, który na danym kontynencie mieszka - zdjęcie szmacianej lalki w charakterystycznym stroju
Całość bardzo ładnie wydana. Pewnie posłuży na długo dzięki tym opisom. Na końcu jest mapa świata i wszystkie kontynenty są podpisane
reklama
gwiazdeczko może na prawdę jakiś skok
moja maluśka wróciła od lekarza, ma infekcję bakteryjną, ma zapisany antybiotyk i krople do oczu, też są bakteriobójcze więc zastanawiam się czy potrzebny jest jej antybiotyk, bo lekarka przepisała go na "zaś" w ostatniej chwili, weszłam obejrzeć na doz jakie ceny za te leki nas czekają
, i chyba będę jednak zmuszona zdecydować się tylko na kropelki, przynajmniej na razie, no i znalazłam już coś na co zaczynam zbierać, po urodzeniu się maluszka zechcę zainwestować w elektroniczne wydanie wiedzy Ewy do używania na codzień 
czyli PEARLY mini wersja Lady-Comp | Antykoncepcja | Dla niej | i-Apteka.pl szczególnie przemawia do mnie to że na pewno to będzie naturalne, pomoże mi zajarzyć może do końca jak to jest z tym NPR, no i żadnej chemii w moim organizmie!!!
a co do książek już do mnie przemawia nazwa pierwszej książki o Bolku i Lolku
moja maluśka wróciła od lekarza, ma infekcję bakteryjną, ma zapisany antybiotyk i krople do oczu, też są bakteriobójcze więc zastanawiam się czy potrzebny jest jej antybiotyk, bo lekarka przepisała go na "zaś" w ostatniej chwili, weszłam obejrzeć na doz jakie ceny za te leki nas czekają

a co do książek już do mnie przemawia nazwa pierwszej książki o Bolku i Lolku

Podziel się: