reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

No to właśnie u nas tak samo - wszystko wsiąka w pieluchę...:/ Chyba jutro wstanę o 5 rano, założę ten woreczek, dam Frankowi wody i będę go trzymać na rękach dopóki nie zrobi siku... Może jakoś uda mi się nastawić ten woreczek tak, żeby do niego coś wpadło.

Zasnął w końcu...:/

Ostatnia edycja:
reklama
Yvona fajna ta kolejka, już widzę jak by moja starsza za nią by szalała, bo tam są te cztery zwierzątka które ona ubóstwia :-D tylko, że my ostatnio już nie mamy gdzie się podziać z innymi zabawakmi, a nie masz kogoś w rodzinie niedługo świętującego cóś?

ewa udało się. Właśnie jak wstałam zanim obudziła się Oli. Szybko zaniosłam do łazienki i tam z samego rańca złapaliśmy ale razem z S. bo on łapał do kubeczka a ja trzymałam Mysię.

ewa podziwiam ze wytrzymałas ja juz po 6 dniach kupilam test:)
Wrublik no wlasnie tu jest problem z prezentem bo są małe dzieci ale dawalismy sobie prezenty na mikołaja i na gwiazdke juz chyba nei bedziemy robic...
podejde zapytam w biedronce jak sie nie uda to polezy i poczeka moze sie ktos trafi do dania;)
olcia gratulacje udanej ŁAPANKI:-)

moja córka uwielbia pranie i teraz zauważyła, że w zasadzie jak się wysili i stanie na plauszkach to dosiegnie do suszarki i co robi? Oczywiście zdejmuje to, co ja przed chwilą ( z jej nieocenioną pomocą) przed chwilą powiesiłam. Nauczyła się nawet odpinać klamerki i mam teraz milion klamerek i mokre pranie na podłodze:crazy: czy mówiłam już że mam wyjątkowe dziecko?:confused2::confused2:

krolciau nas musiał być motylek. Zamówiłam u sowy. Smak ciasteczkowy (mój ulubiony). Taki średni na ok 16 osób wyszedł nas w granicach 90-100 zł. Te w masie cukrowej są trochę droższe. Myszki 2 lata temu kosztowały ok 150, foczki rok temu 120, w tym roku był scooby doo i też około 100

Ja od nich zawsze brałam królewski. Bardzo dobry. Wcześniej miałam torty ze staropolskiej. Ale im tam się zmienił cukiernik i teraz nie dość, że te torty są koszmarne to jeszcze cena! 180zł za tort chcieli w kształcie czołgu!!!!Dla Mateusza chciałam. Paranoja!!! Zamówiłam u Sowy w kształcie rakiety(z masy cukrowej) i zapłaciłam coś koło 80 zł.

Ja myślę, żeby był jakiś tradycyjny śmietanowy na wierzchu z napisem.

reklama
witam się jeszcze przed śniadaniem :-D

o matko ale ceny za te torty :szok: ja to mam zamiar piec sama więc nawet się nie orientowałam. wiem, że sąsiadka zaplaciła 50 euro za małego torta co dla mnie jest strasznie drogo. robiąc np. śmietanowego wydam na wszystko ok 10 euro więc różnica jest

ewa Mikołaj zabawki rozwala. bawić woli się butelkami, puszkami z jedzeniem, sztućcami itd....
olcia no ty to masz wybitnie zdolną córkę :-)
ja myślałam, że tylko Mikołaj ma pieprz w dupsku hehe

aaa ja humor nadal mam kiepski bo do tego gada nic nie dociera...

Do góry