A u nas był biszkopt z masą budyniowo-cytrynową. Budyń naturalny, więc wszystko zdrowiutkie (nie licząc cukru
) i tanie 
Mam pytanie: macie jakieś doświadczenie z robieniem sushi? Mąż ma za tydzień urodziny i chciałabym mu wyprawić kolację w sobotę (w niedzielę będą goście). A że od dawna marzy mu się wyjście na sushi, które jakoś do skutku nie dochodzi, to chcę mu je zrobić w domu. Zamówiłam już zestaw pałeczek, miseczek itp., a w czwartek będę robić zakupy spożywcze. Mam kilka przepisów, ale może ktoś z Was już eksperymentował z sushi i ma coś sprawdzonego?
No i znalazłam wreszcie prezent dla Teścia pod choinkę
Chciałam mu zamówić prenumeratę jego ulubionego tygodnika, ale za drogo to wychodzi :/ A że Teść jest pasjonatem wina (ma nawet mają winnicę), to poszperałam w gadżetach do wina i znalazłam coś takiego:
s1 ŁAŃCUCH NA BUTELKĘ - STOJAK NA WINO (1969265060) - Aukcje internetowe Allegro
Ciekawa jestem jak to się "na żywo" prezentuje
Mam pytanie: macie jakieś doświadczenie z robieniem sushi? Mąż ma za tydzień urodziny i chciałabym mu wyprawić kolację w sobotę (w niedzielę będą goście). A że od dawna marzy mu się wyjście na sushi, które jakoś do skutku nie dochodzi, to chcę mu je zrobić w domu. Zamówiłam już zestaw pałeczek, miseczek itp., a w czwartek będę robić zakupy spożywcze. Mam kilka przepisów, ale może ktoś z Was już eksperymentował z sushi i ma coś sprawdzonego?
No i znalazłam wreszcie prezent dla Teścia pod choinkę
s1 ŁAŃCUCH NA BUTELKĘ - STOJAK NA WINO (1969265060) - Aukcje internetowe Allegro
Ciekawa jestem jak to się "na żywo" prezentuje