sarka
trójkowa mama
Hejka
Troche zazdroszcze wam juz tych obytych się roczków...trochę z tym zachodu a my jeszcze przed tym calym kociołkiem, po mału bede dopiero myslec co się znajdzie na stole;-)
No i zjadłabym kawałek torta ale na szczeście w piekarniku pieka się ciastka francuskie z serem białym i rodzynkami
Na obiad mam już rosół ugotoway i ziemniaki starte na placki
Chłopaki z malutką na spacerze a ja sobie ogladam jednym okiem na polsat cafe "Olbbrzymie maluchy"(kiedyś to widziałam juz na vod.onet.pl) i spodoał mi się tekst jak mówili o jednej otyłej dziewczynce ze ma rok -" waży 12 kg i mierzy 75cm a to aż 30 cm wiecej jak jej równieśnicy"
no to nasze dzieci też sa olbrzymami, ba urodziły się gigantami
buchchaha......ale tak w ogóle to program szokujący (wspomniana dziewczynka nie była na tle innych otyła...na razie - bo w krzesełku pożerała michę z frytkami
a mama na to - "bo ona uwielbia frytki i musi zjeśc codziennie
bez komentarze...)
aluska oby to jednak nie było tak poważne i nie wymagało hospitalizacji:-(
wrublik zdrówka dla dziewczynek!!! ma ten Twój maż się z tym babińcem
jak bedzie kolejna córka to świety bedzie jak nie zwariuje
cristal no to niezle że tak musiałas szorować
ale co prawda to prawda - najwazniejsze że zyja zdrowi i cali
Troche zazdroszcze wam juz tych obytych się roczków...trochę z tym zachodu a my jeszcze przed tym calym kociołkiem, po mału bede dopiero myslec co się znajdzie na stole;-)
No i zjadłabym kawałek torta ale na szczeście w piekarniku pieka się ciastka francuskie z serem białym i rodzynkami

Na obiad mam już rosół ugotoway i ziemniaki starte na placki

Chłopaki z malutką na spacerze a ja sobie ogladam jednym okiem na polsat cafe "Olbbrzymie maluchy"(kiedyś to widziałam juz na vod.onet.pl) i spodoał mi się tekst jak mówili o jednej otyłej dziewczynce ze ma rok -" waży 12 kg i mierzy 75cm a to aż 30 cm wiecej jak jej równieśnicy"

aluska oby to jednak nie było tak poważne i nie wymagało hospitalizacji:-(
wrublik zdrówka dla dziewczynek!!! ma ten Twój maż się z tym babińcem

cristal no to niezle że tak musiałas szorować