reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Renczysia, a w jakim miejscu ten lokal?

Frulik strasznie nas terroryzuje ostatnio. Pokazuje palcem, co chce dostać, i jak nie dostanie, to jest TAKI ryk i foch, że szok...:/ Ale jak go przeczekamy, to się uspokaja... Tylko nerwów nas to sporo kosztuje. Głupi wiek :/

Na Pułaskiego,nie daleko basenu,zaraz obok jest żłobek.

Mój Miko od chyba 2-3 m tak ma że pokazuje co chce,a nie zawsze mogę mu dać :-(((

reklama
hej
asjaa witaj;) jak Maciejka? zdrowy już?

Co do kuk. to organizm jej po prostu nie strawaia, czy duży, czy mały - nie trawi stąd te kawałki - to jak z mlekiem - natura nie stworzyła tego dla ludzi ale jako paszę dla bydła;-)

dzięki kochana za pamięć, jeszcze ma katar:szok::szok: dostaje sinupret i zyrtek.
a poza tym to jak już pięknie chodzi:-D:-D

aha, chyba tak na powitanie ze 3 x w nocy się budził:no:

a co do kukurydzy, to uwielbiam!!!!!! zjem wszystko, co ma w składzie kukurydzę:-)

Hejka!
Za nami kiepska noc. Chyba kolejne zęby idą :wściekła/y: Ileż można??? Trzeba było użyć czopka i wziąć Smrodkową do nas, więc wyspałam się jak dziki osioł :wściekła/y:

Wracam jeszcze do kukurydzy - jesli nasze organizmy jej nie trawią, to dlaczego podaje się ją dzieciom od maleńkości - w postaci kaszek/kleików kukurydzianych?

Dobry
Andrzejki...Nigdy nie robiłam ;-)
Ale czuje coraz większa presje, impreza za tydzien a wypłata w środe :szok: Musze mieszkanie posparzatać...Okna umyte, uprać lóżko i dywan, zmienić firanki...A od czwartku zakupy. Przejde się do szmateksu może nowe zaslonki kupie....Najbardziej mnie wkurza brak ramek na ścianie!!! Miałam kupic wielka antyrame i jakos ciagle kasy brak. chyba wyciągne średnia i jedno foto tam włoże. Balony, serpentyny....Policzyć czapeczki...Świeczka...Dobrze, że nie mam gotowania praktycznie wcale :-p Goście się wykruszają :-( Moja mama w pracy cały weekend...Przyjaciłki synek chory i tez nie wiadomo co i jak...Ech...Ale nawet Pan Mąż zaczął się pytac co i jak z imprezą to znaczy, że czas GONI!!

Bodzinka oo widze że biba się szykuje na maxa:-D

cwietka nie trawi się ta w kolbach - zarnach, przetworzona jest ok:tak:

Ja tez uwielbiam kuku w kolbach nie każda odmianę ale ten koński ząb czyli typowo końska i polska pasuje mi bardzo bardzo:-D
ale czego to ludzie nie zjedzą, jak jedyny gatunek istniejacy - wszystko! blee

ewa no dzidzi to tylko dzidzi potem jest wesoło z takim np dwulatkiem, trzylatkiem, ...heem czterolatkiem, piecio i szescio hehe:-D i pewnie coraz to weselej, ale jak to ktos madry powiedział - na szczęście człowiek dorasta razem z dzieckiem;-)

witam się i ja :)

ewa u nas też teraz tak jest. Mikolaj nas prowadzi w jakieś miejsce, pokazuje paluchem co chce i jak jest to coś czego nie może to jest taki krzyk, że masakra. do tego wyginanie, lizanie podłogi itd. zwariować można.

maluda się obudził o 7, ale na szczęście zasnął jeszcze i pokimaliśmy do 10. no i dopiero zeszliśmy na śniadanko :-D
problem w tym, że o tej 10 to się obudził z takim nadmiarem energii, że myślałam, że zwariuje. teraz mi robi porządki w szafie w kuchni. małża dzisiaj nie ma :/

thinka powodzenia!!

Sarka no będzie się działo he he he ;-) A powaznie to będzie tort plus salatka i picie :-p I pewnie goscie się wykrusza no ale ;-) I pewnie fotek będzie mniej niz z Lolkiem no ale ;-) Żeby było z tortem i prezentami :-p Znalazlam balony po 30 gr za sztuke :-p
Dziewczyny mam fajna książke. Niestety po angielsku i dosc nieczytelną..Mam jaą w pdf....Jeżeli któraś chce to na mejla posle...Żałuje, ze po angielsku bo bym z niej coś zrobila :-(
Zobacz załącznik 411530

Mikolino śpi już godzinę i pewnie zaraz się obudzi.Gulasz z szynki się robi,a ja nudzę się,a szkoda w sumie że dzisiaj wolne bo by się wyceniło kilka worów :-) Ale może to i lepiej troszkę odpocząć trzeba :-)

Nuda na maxa a men w pracy do 14 :/ Około 17 ma przyjść kumpela z która ostatni raz widziałam się na wakacjach :/ więc dzisiaj zapowiadają się ploteczki :-)))

Kurde jeszcze 3 tygodnie i ja robię urodzinki Mikolinie :-)

reklama
Hejka.;-)
Urodzinkowo widzę coraz bardziej:-p. My też jeszcze trochę.
No coś miałam napisać i zapomniałam:dry:...eh skleroza nie boli:no:!
Ja już część zakupów mam zrobioną, wieczorkiem resztę dokupię w biedronie. Zaraz za obiadek się biorę.:tak:

Thinka
&&&&&&

Do góry