reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej
melduję tylko, że wróciłam, stęskniona za Wami:-):-)
jak tylko będę mogła z radością poczytam co u Was i dzieci:-D mam nadzieję, że same dobre wieści:tak:

reklama
ainah ciszaaaaaaaaaaa :-D aż dziwne jak na nasze grudniówki :-D

ewwe pokusiłaś mnie tym Twoim tortem :) tylko gdzie ja tu znajdę śmietanę 36% :-( nawet w polskich sklepach nie mają, max 30%... no ale sprawdzę jeszcze. a robiłaś kiedyś na blaszce też?? chodzi mi o to jaka duza blacha wtedy musi być?

Ostatnia edycja:
Weekend się zbliża, to cicho ;)

Ja nie będę robić na pewno śmietanowego tortu. Chcę, żeby Pucek go zjadł, więc zrobię pewnie masę budyniową. W ten weekend chcę wszystko zaplanować, bo impreza już za TYDZIEŃ!!! !!! !!!

Wymęczyłam jakimś cudem recenzję Misia Uszatka ;) A swoją drogą - strasznie fajna książka. Jeśli jeszcze jej nie macie, to warto kupić. Z Naszej Księgarni wyszło teraz wydanie 4 tomów w jednym. Z oryginalnymi obrazkami. Fajna sprawa.

Mieliśmy oglądać dziś film z Mężem, ale przez tą recenzję chyba nie zdążymy. Ale wino już otworzone, więc głupio by było nie wypić ;) Zmykam więc :)

Aha, jeszcze tylko dopiszę, że zauważyłam dziś małe pęknięcia na dziąsłach w miejscu prawej jedynki i dwójki. Hurtowa produkcja tym razem ;)

Ewa - nieźle :) ja miałam też hurtową produkcję zębów, ale u nas to były dolne i górne jedynki. Nie wiedziałam, że jedynki i dwójki mogą razem wyjść :) trzymam kciuki żeby było bezboleśnie

Ja witam się wyspana po kolejnej samotnej nocy. Dzisiaj moje dwa słodziaki wracają wieczorem więc będziemy mogli się wreszcie wyściskać :tak:. Zaraz mykam na uczelnię. Proszę jeszcze o kciuki za moje jutrzejsze zaliczenie ze statystyki. Będą mi BARDZO potrzebne :-).

Witam:)

Mój m dzis musiał pognac do pracy buu i ja znów saa z dzieciami...:(ale tylko do 15:)

thinka kciuki więc zaciśnięte! a co to - Lusia z tata pojechała? wow!

asjaa witaj;) jak Maciejka? zdrowy już?

My wczoraj bylismy na kontroli i juz wsio ok, zresztą to od razu widac po dziecku że nic mu juz nie dokucza, no i apety w końcu wrócił:tak:
Zęby u góry idą pełna parą - sama lekarka mówiła że lada chwila sie pokażą a i na dole miejsce dwójek mocno opuchnięte.

Co do kuk. to organizm jej po prostu nie strawaia, czy duży, czy mały - nie trawi stąd te kawałki - to jak z mlekiem - natura nie stworzyła tego dla ludzi ale jako paszę dla bydła;-)

Podziwiam was za siłę że tak pózno chodzicie spać, ja cos ostatnio odpadam szybko....23 to dla mnie max

Dziś Andrzejki - (takie wyprawiane) my oczywiście nigdzie nie idziemy ale trzeba cos w swoim własnym gronie zaplanować, jakąs sałatkę skręcić i drineczka;-)
Do kina bym sobie poszła eeech

Hello dzisiaj mam dzień wolny,więc spędzę więcej czasu z Mikolino :-) i w domu coś porobię,bo przez ostatni tydzień zaniedbałam wszystko :/ brak czasu,zmęczenie, i mały chorutek no i chyba nie jestem zorganizowana :-(((

Lokal mamy już zrobiony,wczoraj byłam porobiłam foto żeby pokazać mamie,a reszta zobaczy jak otworzymy.Teraz trzeba resztę ciuchów wycenić i powiesić na wieszakach,jeszcze reklama na oknach i otwieramy :-)

reklama
Renczysia, a w jakim miejscu ten lokal?

Andrzejki... Zupełnie o nich zapomniałam. Ale chyba nic się nie uda na szybko zorganizować. Zresztą - nie wiem, czy chcę. Jeszcze nie odpoczęłam po tym samotnym tygodniu. Dziś Frulik wstał o 6.30 - niby niezbyt wcześnie, ale wiele bym dała, żeby poleżał jeszcze do 7...:/

Co do zębów, to mamy już dolne jedynki od paru miesięcy, od środy rośnie sobie na świecie lewa górna jedynka, a dziś widać już prawą górną jedynkę i dwójkę ;) Więc komplet jedynek już mamy ;D

Chłopaki poszli do małego pokoju, a ja muszę na szybko ustalić jakieś obiady. Na razie odpuszczam zakupy urodzinowe - pojedzie się w tygodniu.

Frulik strasznie nas terroryzuje ostatnio. Pokazuje palcem, co chce dostać, i jak nie dostanie, to jest TAKI ryk i foch, że szok...:/ Ale jak go przeczekamy, to się uspokaja... Tylko nerwów nas to sporo kosztuje. Głupi wiek :/

Do góry