reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ahoj!
Dziewczyny dziś mam dobry dzień.... bo zadzwoniła pani i zaprosiła mnie na rozmowę o pracę :) Więc w poniedziałek jadę do Krakowa, teraz wszystko zalezy do tego jak mocno będziecie trzymać kciuki:-D A tak właściwie pewnie znów nie dostanę pracy ale milo że oddzwonili :tak:

reklama
Ahoj!
Dziewczyny dziś mam dobry dzień.... bo zadzwoniła pani i zaprosiła mnie na rozmowę o pracę :) Więc w poniedziałek jadę do Krakowa, teraz wszystko zalezy do tego jak mocno będziecie trzymać kciuki:-D A tak właściwie pewnie znów nie dostanę pracy ale milo że oddzwonili :tak:

&&&&&&&&&&&& zaciśnięte żeby się udało :*

ja wczoraj poszalam na parkiecie i wychililam kilka drinkow :cool2: dzis jak dziewczyny wstaly o 7, to odmowilam wspolpracy. wygonilam meza z dzieciarnia z sypialnie i sama spalam do 11 :rofl2: to sie nazywa zycie :-D
teraz szykuje sie gorsza czescia dnia, bo w domu balagan. ale chyba czescie posprzatam dzis, a czesci jutro.

Wiolcia - trzymam kciuki!!!

wiolcia kciuki!!!!!! i koniecznie daj nam potem znać jak poszło.
rozszalaly się grudniówki z pracą hehe
a ja nie mogę poszukać mojego cv na kompie ://// mam wydrukowane, ale skanera nie mam, przepisywać też mi się nie chce... ale chyba będę musiała się za to zabrać

Witam,

Wiolcia ja też trzymam kciuki :tak:

hm...i zapomniałam co chciałam więcej napisać :sorry:

nagle straciłam wenę...odezwę się jak sobie przypomnę :-D

Tunia - dachowe dają dużo światła, ale... dopóki śnieg nie spadnie :-D U nas poza salonem same dachówki i zimą robi się, hmmm... przytulnie ;-) Ale za to jak się śnieg topi, to te okna pięknie myje :-D

U nas chwilowo cisza i spokój - Idek śpi, siostra pojechała do miasta, Małżon poszedł pisać, a ja się za Pratcheta biorę, bo od tygodnia nie mogę 22 strony przekroczyć :-D

Wiolcia - kciuki oczywiście. Daj znać zaraz po rozmowie.

Dzień dobry sobotnio :tak:

Miałam a nawet mam bo od 14.00 zajęcia ale niestety przez to choróbsko musiałam sobie darować:crazy: do tego Martynkę mi rozkłada :-( w noc była niespokojna i rozpalona a nad ranem jeszcze drżeć zaczęła jakby z zimna :no: teraz sobie drzemie:sorry: Amanda chyba się wybroniła bo już nawet nie kicha i po kaszelku też ani śladu:sorry:
Nie miała się kiedy ta ch..lera do nas przypałętać :no::wściekła/y:

Wiolcia grunt to pozytywne nastawienie:-) Trzymam mocno kciuki za Twoją rozmowę:tak:

Z 3 dni temu wysłałam z 10 aplikacji i nikt się nie odezwał :no: ja to mam szczęście:crazy:
Cwietka miłego czytania:tak:
Tunia gratuluję postępów nocnikowych u Zuzi :-) i również za to ze pije ze szklanki:-)
u nas butla :zawstydzona/y: i w skrajnej konieczności niekapek:shocked2:
Ainah jak tam Twoja wena:cool:

hej

ja dzisiaj jestem mega wściekła na S.! MEGA dosłownie. :wściekła/y:

zaraz idę Mysie uśpić bo już jest padnięta, ale czekam aż się S. z Matim ewakuują z domu, a oni jak na złość wszystko powolutku i zero pośpiechu.:crazy:

dzisiaj w końcu kupiłam ten miód i już na 100% zrobię piernik. Mniaaaaam! Szkoda, że jeszcze tyle czasu do degustacji, ale w okolicach mikołajek będę piekła jeszcze zwykłe pierniczki. To wtedy sobie troszkę podjem:)
wiolcia kciuki kochana zaciśniete! Daj znać jak poszło.

Ostatnia edycja:
reklama
Ainah współczuję czwartkowych przeżyć:-:)no: dobrze że na strachu się skończyło:-(
oj też przeżyłam podobną sytuację tyle ze z Amandzią milała trochę ponad roczek i nie skończyło się tylko na płaczu :no: wypadła mi z wózka na dworze na buzię .....krzyku co nie miara i krew tryskająca z buzi mało zawału nie dostałam :no: zostawiłam pod blokiem wszystko kluczki telefon portfel domofonem zadzwoniłam do teściowej żeby to pozbierała i po pędziłam do przychodni tam jedynie skierowanie do szpitala dostałam i mąż znajomej mnie tam zawiózł:sorry: na izbie skierowali nas na prześwietlenie ale na szczeście żadnych złamań nie było, ząbki też sie uchowały a krew była z roszarpanej od środka dolnej wargi:no: ciarki mnie przechodzą jak sobie to przypominam:crazy:
Bodzinka ja chce książkę:tak: mail na prv wysłałam:tak:
też andrzejek nie robiłam..nie jesteś sama:cool:
Bodzia ja mam dwie antyramki jakbyś chciała mogła bym Ci wysłać:tak: na zdjęcia rozmiaru 13x18 bodajże:cool2:
Cwietka w kaszkach i kleikach juz ta kukurydza jest przetworzona stąd też pewnie lepiej się trawi :tak:
Jak wszystkie 20 mleczaków wyjdzie będziesz mieć spokojne nocki ;-)
Asjaa oby katarek już ustapił:sorry:juz chodzi :szok: super gratuluję :-):-)
Ewa zobaczysz jak będzie terrozyzował jak sie zacznie bunt dwu latka ;-):rofl2:
Co zdjeć to nie retuszują jak tego nie chcesz :tak: i ja akurat też wolę mieć nie zmieniane:tak:
link do nich:
200 zdjęć Fuji 0,20zł sztuka !!! (1954720183) - Aukcje internetowe Allegro
zazwyczaj brałam tak zeby robili dopasowanie, koleżance poleciłam ich i też ostanio wywoływala ale do niej zadzwonili i polecili "dopasowanie biała ramka" i zdjecia bardzo fajnie wygladają i nic nie jest uciete:tak: teraz co maja po dziedzieli przyjść co wspólnie wywoływałyśmy to juz w białej ramce:tak:
Wcześniej za zdjęcie mieli więcej ale przesyłki były gratis teraz odwrotnie zdjecia tansze ale przesyłkę trzeba doliczyć:cool2:
Thinka chwal się jak poszło Ci na statystyce:tak:
Krolcia to poszalalaś na zakupach :tak:
Gufi fajnie ze mogals sobie popsać:-)
Olcia tulaski posylam na skolatane nerwy:sorry:

Do góry