Ainah współczuję czwartkowych przeżyć:-
no: dobrze że na strachu się skończyło:-(
oj też przeżyłam podobną sytuację tyle ze z Amandzią milała trochę ponad roczek i nie skończyło się tylko na płaczu
wypadła mi z wózka na dworze na buzię .....krzyku co nie miara i krew tryskająca z buzi mało zawału nie dostałam
zostawiłam pod blokiem wszystko kluczki telefon portfel domofonem zadzwoniłam do teściowej żeby to pozbierała i po pędziłam do przychodni tam jedynie skierowanie do szpitala dostałam i mąż znajomej mnie tam zawiózł
na izbie skierowali nas na prześwietlenie ale na szczeście żadnych złamań nie było, ząbki też sie uchowały a krew była z roszarpanej od środka dolnej wargi
ciarki mnie przechodzą jak sobie to przypominam
Bodzinka ja chce książkę
mail na prv wysłałam
też andrzejek nie robiłam..nie jesteś sama
Bodzia ja mam dwie antyramki jakbyś chciała mogła bym Ci wysłać
na zdjęcia rozmiaru 13x18 bodajże
Cwietka w kaszkach i kleikach juz ta kukurydza jest przetworzona stąd też pewnie lepiej się trawi
Jak wszystkie 20 mleczaków wyjdzie będziesz mieć spokojne nocki ;-)
Asjaa oby katarek już ustapił
juz chodzi
super gratuluję :-):-)
Ewa zobaczysz jak będzie terrozyzował jak sie zacznie bunt dwu latka ;-)
Co zdjeć to nie retuszują jak tego nie chcesz
i ja akurat też wolę mieć nie zmieniane
link do nich:
200 zdjęć Fuji 0,20zł sztuka !!! (1954720183) - Aukcje internetowe Allegro
zazwyczaj brałam tak zeby robili dopasowanie, koleżance poleciłam ich i też ostanio wywoływala ale do niej zadzwonili i polecili "dopasowanie biała ramka" i zdjecia bardzo fajnie wygladają i nic nie jest uciete
teraz co maja po dziedzieli przyjść co wspólnie wywoływałyśmy to juz w białej ramce
Wcześniej za zdjęcie mieli więcej ale przesyłki były gratis teraz odwrotnie zdjecia tansze ale przesyłkę trzeba doliczyć
Thinka chwal się jak poszło Ci na statystyce
Krolcia to poszalalaś na zakupach
Gufi fajnie ze mogals sobie popsać:-)
Olcia tulaski posylam na skolatane nerwy