reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

witamy się:)

ale mnie bańka boli....już trzeci dzień...umieram. Nawet nie wiem ile tabsów już przez ten weekend sobie zaaplikowałam aby jakos funkcjonować. Mam nadzieję, że już jutro będzie ok

bodzia fajne te filmiki.

od rana staram się doprowadzić mieszkanie do ładu:/ jeszcze gyby nie ta głowa to może jakoś by szło, ale stanowczo nie idzie:no: lodówka pełna smakołyków więc jeszcze dzisiaj nie dietuję. Oli szaleje na swojej owcy. Świetna ta owieczka! taka pękata i milusia, że najchętniej sama bym na nią wsiadła, ale nie mam gabarytów cwietkowych więc nie ryzykuję.
@ nadal brak. Już tydzień opóźnienia:/ ale spokojnie czekam.

reklama
Nosz kurde sęk w tym, ze ich prawie cały czas nie ma:baffled:. Rano jak wychodzę z psem(6.30) to już samochodu nie ma i wiem, ze ich też, bo kilkakrotnie pukałam. Po samochodzie widzę, że wracają późnym popołudniem, a jak ja sama, to musiałabym ubrać dzieci i z dwójką się tachać na dół.
Do m dzwoniłam, że w weekend ma iść i gadać z sąsiadami, bo ja nie mam jak.

Olcia - niestety fakt, że złamałam szczebelek w łóżeczku Idy świadczy o tym, że moje wymiary wcale nie są takie dzidziusiowe ;-)
Mogłabyś pokazać tę owcę? Małżon ostatnio miałknął coś w sklepie, ze koń na biegunach fajna rzecz, ale mi się te sklepowe konie okropnie nie podobają :crazy:

olcia Ciebie strasznie często biedulo ta głowa boli:-(

Bodzinka kup sobie Sterimar CU - z miedzą - dobrze działa przy zatokach:tak:i Sinupret w tabletkach lub kroplach ale krople chyba na receptę....ale tabl. nie

cwietka o 7 wstała i już ma iść spać?:-) zdażyła się zmęczyć? moja też o 7 wstała ale wcześniej jak o 11 nie mam co próbować jej kłaść a i tak pewnie jeszcze nie zaśnie ale nie mam dziś cisnienia bo idziemy do lekarza na 13.30 więc w wózku na dworze na pewno pośpi
A koniki na biegunach sa takie tez ładne drewniane choć zawsze mam wizję wyrżnięcia dziecka broda o taką drewniana końska głowę i już mniej mi się podobają:baffled:

czesc mamuski:)
ja sie poddaje!!!
jestem w pracy a mysle tylko o tym aby sie polozyc spac:( Adas nie spal od 2 do 4;45 w nocy, bo.... kto to wie? nie wiem czy mam isc do lekarki, podejrzewam ze nic nie poradzi madrego... od ponad 2 tygodni ma potezne problemy ze spaniem... fakt, ze w ciagu tygodnia, moze troche ponad, wybily sie 3 zeby, ale nie pomaga na spanie ani zel, ani dolipran, nic. Rano zadowolony i pelen enrgii, caly dzien wojuje; biega i sie super bawi, a noce porazka...

Sarka - no normalnie wstaje o 6 :wściekła/y:, więc pierwsza drzemka jest po 3 godzinach, czyli o 9. Dzisiaj pospała do tej 7 i położona do łóżeczka buszowała do 10 i teraz w końcu śpi :-) Czyli wszystko w normie - przerwa między spaniami była 3 godziny :-)

Koniki drewniane mi się też podobają, ale jakieś takie twarde się wydają. Wiem, że maluchy mają jeszcze pieluchy, ale to taka goła decha pod pupiną.

My też do pospaliśmy do 7, ale z dwiema pobudkami - kaszlową (tzn. picie + tantum) i zębową (tzn. przytulenie, smoczek). W obu przypadkach po minucie Frulo już spał, no ale samo wstawanie i wędrówka do jego pokoju dostatecznie mnie rozbudziły...

A przed chwilą dowiedziałam się jeszcze, że muszę dziś jechać do pracy po odbiór szybkiego zlecenia. Pogoda paskudna :/ No ale trzeba - nie mam z kim Pucka zostawić... Mam wrażenie, że dziś jakoś gorzej kaszle. Chyba się przejdziemy jutro do lekarza dla świętego spokoju :/ Znowu...:/

Pucko już śpi, a ja się biorę za robotę, bo przez ten wyjazd ucieknie mi sporo czasu...

Ewa podrzuć mi go kochana.
Antylopka biedna..Może skok rozwojowy???
Sarka dzięki...
Sprzedałam kolczyki z Mikołajami :-p Minus, że strasznie mi się podobały :-p Moje ulubine z aktualnej kolekcji Mikołaje, dynie i dzwoneczki :-)

młoda śpi
uffff

cwietka owca na zamknietym:)

sarka a ten sterimar z miedzią to też dla dzieci może być?

właśnie zajadam sernik:-p jakby co to zapraszam na kawkę:)

reklama
Do góry