reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

No to my nie jesteśmy oryginalni i też robimy fotokalendarz :-D:-D:-D Dzisiaj właśnie zdjęcia wybieraliśmy. Muszę jeszcze jedno cyknąć z choinką - bo na grudzień chcę dwa - ja w czerwonej sukence z brzuchem i choinką i obok Idulek z choinką (swoją drogą mam nadzieję, że choinka nie zostanie pożarta przez Potworną :eek:).

A tak w ogóle to witam prawie po weekendzie :-)

Siedzieliśmy w domu i w sumie to nawet nosa nie wyściubiłam - wolę się trzymać z daleka od zimna :sorry:

Bodzia - super ta obudowa. Chyba sobie aż specjalnie iphona kupię ;-) Tylko ciekawe, czy chroni telefon od rozwalenia - bo główną zabawą Idy jest walenie o podłogę i obserwowanie na ile części rozsypie się dany przedmiot. Nasze telefony (dorwane czasem przez naszą nieuwagę) super się do tego nadają, natomist telefon Idy (stary, zepsuty) jest do d..., bo to stara Nokia i walenie nią o podłogę, a nawet rzucanie z wysokości nic nie daje, skubana nie chce się rozsypać.

reklama
A ja właśnie wstępnie skończyłam ten filmik z 11 miesięcy życia Daniela:tak: he he:-D. Szkoda, że ten program nie ma troszkę więcej bajerów. Nie za dużo, bo jak za dużo, to pewnie bym się pogubiła:-D. Podoba mi się, 4 minuty zdjęć.:-p Zaraz wrzucę na picassa i wyślę m linka o! :-)

patrzę na bilety do Pl na czerwiec i wyzywam na siostre hehe też sobie miała jaki termin wesela wybrać! sam środek euro (16 czerwca). 14 czerwiec - w Poznaniu mecz :/ 18 czerwiec - w Poznaniu mecz :/ ceny biletów do Polski - drogie!!

witam
widze ze akcja "Prezenty" na topie
u nas z rodzince tez były losowania bo za duzo juz nas od strony meza nie... a szkoda.. bo to miłe jakby nie było..
ja w tamtym roku robiłam i fotoksiążki i fotokalendarze-i wszyscy zachwyceni.. widząc że i Wy robicie to pewnie i ja się zmobilizuję:)

ale była dzisiaj cudna pogoda.. spacer zaliczony, towarzystwo doltenione-tak jak ma byc...
ide spac bo jutro znow do pracy..

spokojnej nocki życzę...

O matko, kręgosłup i kolana mi wysiadają. Dwie godziny siedziałam po turecku. Ale mam zrobione zaproszenia - 8 sztuk :) Miałam sporo planów, ale ostatecznie wyszła wersja minimalistyczna, bo zamiast bristolu musiałam przycinać podziurkowane kartki do segregatora i chwilę mi z tym zeszło ;) Na okładce są 4 zdjęcia Franolka - każde z innego kwartału, a w środku po prostu tekst zaproszenia. Żeby był "bajer", to imię gościa jest wpisane na wklejce z papieru samoprzylepnego w kontrastowym kolorze. Do tego kolorowa koperta i to tyle ;) Ale ja lubię takie mini-rozwiązania. Zamiast talentu plastycznego mam logiczny umysł i wszystko, co symetryczne i proste wydaje mi się ładne ;)

Idę spać, bo padam. Mam nadzieję, że Pucko pośpi chociaż do 7, bo będę chodzić jutro na rzęsach...

Witam nocną porą:rofl2:

To był dopiero weekend :-D w piątek cały dzień spędziłam przy garach przygotowując jedzenie na sobotnią imprezę :tak: a tu jeszcze sie okazało że gości będzie więcej niż przewidziałam (czyt.teściowa) ale na szczęście odbyło się bez niepotrzebnych docinków:tak:
Imprezka była podwójna także roczek Martynia ma już zaliczony:-D:-p
A najlepsze było jak Martynka miła dmuchać świeczkę zamiast dmuchnąć pacnęła rączką w tort . Amanda nawet chwili nie poczekała ze zdmuchiwaniem tylko od razu zaczęła ledwo do pokoju weszłam z tortem no i się nie uwieczniło jak dmucha:no:
Aniu wielkie dzięki;-) upss była bym zapomniała za zdjęcia również dziękuje:-)
szkoda że Olusia ta sr...ka dopadła:no: ale co się odwlecze to nie uciecze
Gosia to sobie siostra niezłą datę wybrała:cool:

Możecie podać link do tych kalendarzy i fotoksiążki:cool2:

Hello dziewczynki,ja w miarę wyspana.Mikolinka wzięłam o 6 rano do siebie jak mąż wstał do pracy i spaliśmy jeszcze prawie półtorej godziny.dzisiaj dalszy ciąg kupowania towaru na sklep.Jak dobrze pójdzie to za tydzień może otworzymy a jak nie to może początkiem grudnia :-) Lecę zrobic sniadanko Miko,wykąpać się itp

Ewa dawaj foto zaproszeń :-)))

witam się porannie!
miałam popisać, ale nastawiłam mleko ugotować, no i muszę pranie wstawić, to niedługo wrócę
miłego początku dnia i tygodnia!

Hej,;-)
Po wczorajszym nocnym siedzeniu zdecydowanie nie chciało mi się rano wstawać:no:. No i na dzień dobry o tak, żeby się wkurzyć z początkiem tygodnia kogóż zastałam z rana w pieleszach wózka? KOTA!:angry::angry::angry:

Renczysia a tak z ciekawości to jak wygląda kompletowanie towaru do takiego sklepu? Same wybieracie pojedyncze sztuki czy jakimiś worami? Czy według rozmiarówki? Jak to jest?

reklama
Krolcia wszystko jest w workach 15-25 kg.Np damskie bluzki,dzieciece zimowe lub letnie zalezy od pory roku,mixy sa damskie,meskie i dzieciece.Nie sortu nie bierzemy w ogóle,wszystko sort :-)

Do góry