reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Dobry
Krolcia z bajerami jest power point
[video=youtube;9zPI2J1uvuY]http://www.youtube.com/watch?v=9zPI2J1uvuY[/video]
[video=youtube;Obep9thXH5o]http://www.youtube.com/watch?v=Obep9thXH5o[/video]
ach mierzi mnie, że duzy komp nie dziala bo nie mam gdzie sie fotkami w photo shopie bawić :-(
Ewa dawaj fotki zaproszeń :-)
Fajny pomysła z tym kalendarzem, moze kiedyś....
Aja poszłam do apteki po coś na zatoki i zostałam wywalona do internisty bo jak zielony atar to bakterie. I tak mnie boli glowa, że umieram....A jak smarkam nos to zbolu prawie płaczi i jakbym mozg wydmuchiwała..

hEJKA;-)

Wstałyśmy po 7, nocka przespana. To dobrze bo wczoraj ogladaliśmy z M fajny film do póżna z N.Kidman(bardzo ja lubię) i N.Cage (też go lubię):tak:

krolcia tak sobie pomyslałam o tym kocie i kota jak kota - szkoda, bo co on winny, winni sa bezmyślni właściciele co zostawiaja zwierzaka bez domu w takie zimno:wściekła/y:Może masz tam gdzies w pobliżu jakąś kocia mamę co to przygarnia takie bidy i może by wzieła tego kota. A Ty puki co wózek nakryj folia p/deszczowa a kotu wyściel na noc jakiś stary koc pod wózkiem:tak:

To nie głupi pomysł z tymi fotokalendarzami, robiliśmy jak W. był mały i chyba tez teraz zrobimy:-D
Na 13.30 idziemy do kontroli, zobaczymy czy kończymy antybola czy ciągniemy dalej....oby tylko było juz przyzwolenie na spacerki.
Wikulo dziś już w szkole więc nawet musimy go odebrać...

No szkoda kota, bo co on winien, że ma głupich właścicieli:wściekła/y:. To pierwszy kot taki samopas tutaj. Nawet dzikich kotów tu nie ma. Więc i kocich mam brak:tak:. Myślałam już o folii, tylko ja się obawiam, że on może tą folie zniszczyć, podziurawić.

Podpytałam kociarzy czym można by zniechęcić kocura do włażenia do wózka, z takich naturalnych rzeczy(bo sprayem nie spsikam przecież) i ponoć koty nie lubią zapachu cytryny i jakby wrzucić skórki z cytryny. Będę próbować. Przecież nie wyrzucę biedaka(a raczej biednej) na dwór jak zimno, niech już siedzi na klatce sobie, ale nie w moim wózku.

Ja zrobiłam już roboczą wersję w tym picasie:tak:. Jeszcze parę rzeczy bym dodała...chyba, bo strasznie mi się podoba ta wersja nie ukrywam. Taka minimalistyczna. Brakuje mi możliwości dodania np ramki, czy żeby tekst wjeżdżał. Za dużo bajerów to też nie fajnie. Może kiedyś opanuję jakiś łatwy program dla początkujących.:-)

renczysia a skąd te ciuchy bierzecie? gdzie takie "hurtownie" są? skąd te ciuchy macie? z UK? - np.

krolcia z właścicielami po prostu porozmawiaj wprost jak wrócą że nie należy kota zostawiać bo właśnie - mieszka w Twoim wózku, miałczy po nocach;-) i załatwia się na klatcce a ty sprzątasz bo smierdzi;-)

reklama
Hejo!
Pospałyśmy dzisiaj do 7 i teraz mi Potworna zasnąć nie chce. A baardzo mi na tym zależy, bo muszę jeszcze zajęcia skończyć przygotowywać - przyznaję się, że w weekend miałam lenia :sorry2:

Z tym kotem to jakaś patologia. Co to za ludzie są??? Jak można wyjechać i zwierzaka bez opieki zostawić? Co oni nie mieli świadomości? A może wózek jakąś starą folią przykryj?

Do góry