Yvona, ja jeśli zbiorę kasę - bo dziadkowie nie robią prezentów i nie wiem co chrzestna da prezent czy kaskę, to planuję kupić pieluchy wielo, taki bardzo praktyczny prezent dla maluśki, z rozliczeniem że się sprawdzi jeszcze przy trzecim dzidziu, a tak w sumie ze starszą też tak było albo kupujemy prezent zbiorowy - rodzinna zrzutka kasy, albo jeśli wszyscy dają prezenty to od nas prezentem była impreza, no czasami jakiś tam drobiazg, ale na 3 latka Anulki pojechaliśmy wszyscy do zoo - zapamiętała to i długo potem wspominała
u nas pierwsze siku złapane do nocnika wcześniejsze posiedzenia skończyły się nudą
maluśka chyba z tego zadowolenia że już drugi dzień była na spacerku - jak się umówiłam z teściową że będzie zabierać małą na godzinowe przechadzki, że dziś mała wróciła wniebowzięta, i podobno nawet 20 min pospała i wcale nie marudziła
u nas pierwsze siku złapane do nocnika wcześniejsze posiedzenia skończyły się nudą
maluśka chyba z tego zadowolenia że już drugi dzień była na spacerku - jak się umówiłam z teściową że będzie zabierać małą na godzinowe przechadzki, że dziś mała wróciła wniebowzięta, i podobno nawet 20 min pospała i wcale nie marudziła
Ostatnia edycja: