reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Cristal no to będzi eimprezka, że ho ho ho!!! O mala czarna..Hmmm..Może i ja bym wreszcie zakupiła ;-) Kompletnie pomysłu nie mam w co się ubrac a ostatnio znowu tak schudlam, że jensy moge z tyłka ściągać bez rozpinania:crazy::crazy:I nie znosze w nich chodzic bo jak po starszej siostrze wygladają do tego brzuch został niestety :-(
Dziewczyny jutro pierwszy roszek:szok::szok:

reklama
hello

cristal kochana powodzenia w imprezce! Oby wszystko się udało i mały solenizant był w dobrym humorze! Czekamy na relację (najlepiej foto) w poniedziałek. Mamusia także niech się ustawi do fotek w tej nowej małej czarnej.

my dzisiaj jedziemy do Tucholi do rodziców S. Jego tata ma urodziny. Nie lubie takich wypraw z Oli bo ona wtedy się przestawia i jest marudna. Mam nadzieję, że drogę zniesie ok i się zdrzemnie.
Dzisiaj też chcę zanieść do wywołąnia fotki. jestem w szoku ile ich mamy. Po wstępnej selekcji okazało się, że tych najnajnaj fajniejszych jest przeszło 700!:szok: Zr:szok:obiłam kolejną selekcję i wyszło raptem o 100 mniej:confused2: teraz jest ich około 450, ale to nadal za dużo!:sorry: Już nie wiem o o chodzi i chyba po prostu najpierw wywołam te pierwsze, a w przyszłym m-cu kolejne...Stanowczo za dużo mamy tych fotek

lecę bo Oli właśnie włączyła kult unplugged trochę jakby za głośno...ciekawe co na to sąsiedzi...

Olcia i dlatego ja nie wywołuje prawie żadnych ;-) Bo jakby doszedl to geo Lolo to bymz torbami poszła :-p no ale biore sie niedługo za porządek w plytkach to może cos wybiore do wywołania ;-)

Hello dziewczynki

Kurcze no zleciało zleciało,Cristal udanej imprezki :-) nie opij się za dużo yyy soczku oczywiście :-)

Też bym chciała małą czarna ale hm... wydaje mi się że taki kurdupel jak ja nie specjalnie fajnie by wyglądał w sukience :/

bodzinka naprawdę można pójść z torbami. Ja teraz wywołuję TYLKO z pierwszego roku, życia Oli, a pewnie i tak skończy się na tym, że wywołam tylko pierwsze pół roku

witam się porannie
u nas niestety noc koszmarna - maluśka co prawda przespała całą, ale za to starsza dała popis z wieczora zanim zasnęła kaszlała do tej pory aż się zrzygała, no i jedna zmiana pościeli, w nocy kolejny atak, nad ranem znowu godzinowy suchy kaszel, wysłałam męża z nią na pogotowie zobaczymy co powiedzą, jak napiszą antybiotyk, to każe jechać do szpitala i niech tam lepiej zbadają, albo powiedzą że mamy nawilżać powietrze... które jest nawilżane, no najwyżej w nocy co chwilę wokół dziecka muszę rozpryskać mgiełkę,, grrrr jeszcze nic nie wiem a już się nakręcam....
miłego dzionka życzę!

Hejka;-)

cristal oo to masz dzisiaj dzień pełen wrażeń:tak: życzę aby wszystko sie udało i żeby mały jubilat był zachwycony. Buziaki dla Niego!:-)
No i napisz potem jak tam te zabawy, o co dokładnie w tym chodzi...?!

olcia ja ostatnio też selekcjonowałam zdjęcia (pierwszy raz od urodzenia małej!) ale sie mocno ograniczyłam bo bym utoneła w albumach, wyszło mi 189 zdjęć z pierwszego półrocza. Z kolejnego zrobie podsumowanie w styczniu po roczku:tak:

Moje dziecko jest chlebożecą - je juz druga wielką kromę chleba:szok:
Nie chce mi sie natomiast dzis gotować, od mamy mam bigos na obiad, dogotuje ziemniaczki i styknie, Miluszka dostanie dziś chyba słoik:baffled:

Wy niedobra babolce!!!!!!!!!!!!!! Tylko o bigosie nadajecie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a ja mam takiego smaka na dobry bigosik...
Renia ja znalazłam sukienke w której powinnam calkiem niezle wygladać...
MAŁA CZARNA BAWEŁNIANA SUKIENKA TULIPAN BOMBKA (1906768034) - Aukcje internetowe Allegro
Hmmm najchetniej bym zrobiła napad na bank i kupiła obie :-) :-p
Ach i ten sprzedawca ma jeszcze tunike-kimono !!!!!!!!!!!!!! Oczywiście mnóstwo kolorów..Ech najchetniej bym kupiła czerwona i bezową :-p Wszystko bym miła czerwone i musze sobie tłumaczyc, że tak nie mozna ale w sumie...Czemu nie?? Skoro to moj ukochany kolorek :-p
Hmmmmmmmm dodałam go do ulubionych i pomału zrobie zakupy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry