reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Renia no odrobine za droga ;-)
Lolo oglada 'Akademie Pana Kleksa' A Junior dostał miske i łyzke i nie ma dziecka ;-)
Lolo ostatnio mówi do Fifka"Choc tu do mnie caly świecie":-D:-DPytam się "Czyj on cały swiat?" , Lolo"Mamy cały świat a Karol tez jest mamy całym swiatem"...Mało się nie poryczalam....

Ostatnia edycja:
reklama
Bodzia no tak czasem teksty dzieciaków rozkładają na łopatki i rozbrajają do łez

no i wrócili, wszystko niby ok, tylko ma pić clemastinum, najszybciej że jednak suche powietrze... uff

Ostatnia edycja:
witam się z kawusią
zrobiłam sobie latte i moje dziecko mi wyżarło najlepszą część, czyli pianę z mleka:-D mi została kawusia i dolna część mleka - mój łobuziak głodomor.
czekam aż maluda zaśnie i zrobię jakiegoś szybkiego torta małżowi - a niech ma chociaż tyle, na więcej nie zasłużył hehe

Też chyba sobie zrobię kawkę.:tak:
Pojeździłam dziś po marketach zorientować się w cenach zabawek dla dzieciaków. Matko! Ceny z kosmosu:szok:! W tym roku wszystkie prezenty będą w necie kupowane.

M. usypia Luśkę więc mam chwilę dla siebie. Dzisiaj niestety zmarła moja ukochana babcia. W związku z tym raczej u nas nie będzie imprezy roczkowej. Nie mam na to nastroju. Przepraszam ale nie odniosę się dzisiaj do Was :-(.

M. usypia Luśkę więc mam chwilę dla siebie. Dzisiaj niestety zmarła moja ukochana babcia. W związku z tym raczej u nas nie będzie imprezy roczkowej. Nie mam na to nastroju. Przepraszam ale nie odniosę się dzisiaj do Was :-(.

Wyrazy szczerego żalu i współczucia z powodu śmierci babci
[*]

Ale tu dziś pustki.....:eek:

Thinka strasznie mi przykro:-(
Do roczku jeszcze troszkę, symbolicznie mozna uczcić, choć wiem że teraz wydaje się to mało znaczące:confused2:

A u nas zapowiada się nieciekawa noc....Miluśka złapała bakcyla od brata:no: tak nagle z wieczora zaczęła pokasływać ale od razu tak mokro:szok: a nic wczesniej jej nie było, nawet kataru nie miała...u Wiuktorka to najpierw dwa dni był suchy kaszel, potem doszedł mokry i katar, u niej od razu mokry i tak pokasłuje bidulka. Boje się nocy:-( nawet jej jeśc na noc nie dałam bo podejrzewam że by to zwróciła...

reklama
Do góry