reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej dziewczynki mam wiadomości od ewwe i missiiss :) Wrzucam tutaj:
missiiss pisała że jest już po i wszystko jest ok :)Jutro wszystko na forum opowie bo dopiero wyjeżdza z wro i za półtortej godzinki będzie w domu. Pozdrawia.
Ewwe jest u rodziców. Po badaniu jest wszytko ok :) Jej SYN ma 6,5 cm, z nogami 8 cm, waży 77gram i jest śliczny :) Odezwie się jutro i pochwali fotkami. Jest Bardzo Szczęśliwa.

Swoją drogą musimy stworzyć wątek nowinki :)
Ja zmykam spać, pa mamusie

reklama
Nowinki sa tez co u naszych maluchow slychac (mozna tam dawac informacje od kogos) - beda sie powielac informacje inaczej niepotrzebnie :-p nie potrzeba moim zdaniem tak wielu watkow...

PS. Fajnie ze wszystko u was ok na wizytach :-)

jejciu juz szalejcie z zakupami ja mam wszytsko po mlodej niuni a jak bedzie chlopaczyk to przeciez w rozwoym tez mu bedzie ladnie hehe :D a tak naprawde to chyba tylko z zakupow to zainwestuje w majtki poporodowe bo mialam takie i byla rewelka zero zmiartwien ze sie cos niedopierze jednorazowki takie wygodne no ale zuzylam wszystkie wiec chyba tylko to kupie :D hi hi
salomii - nie martw sie przeciez z dzidzia jest ok tylko cos z tym polipem musza zrobic badz dzielna dla malenstwa ono wyczowa ze sie zamartwiasz mykaj spac i kolorowych snow. Nie mysl tyle bo myslimwym zostaniesz narazie glowa w podusie a jutro napewno nam tu przyniesiesz same dobre wiesci
Super ze wizyty u dziewczyn udane a ja jestem tak padnieta ale juz ogarnelam mieszkanko troszke no i teraz pora w kime mloda sie bedzie pewnie budzic niedlugo na cyca wiec ide korzystac ze snu milej nocki i kolorowych snow ;)

Tylko grudniowki spia ;P reszta miesiecy szaleje na forum :p no ja juz prawie wychodze.. az za przeproszeniem dorobilam sie sensacji jelitowych, w sumie od 4 wegetowalam i zastanawialam sie czy nie zaspalam bo tak jasno, to wszystko w polsnie oczywiscie wiec nie spojrzalam na godzine eeehh. By sie rozweswlic wlaczylam mtv..iiiii eheh leci
I gotta feeling
That tonight's gonna be a good night
That tonight's gonna be a good night
That tonight's gonna be a good good night
rownie dobrze mozna zamienic na day i bedzie jeszcze lepiej ;D
Trzymajcie kciuki(wiem ze trzymacie zle tak pisze ze stresu ;))

hej hej hej :)

na poczatku dziekuje wszystkim za kciuki i dziekuej mamolce za przekazanie wiesci :) poprostu padlam wczoraj jak wrocilismy do domu za pietnascie 24 :szok: wizyta sie przedluzyla mialam na 19.45 a weszlam o 21... bbrrr juz skacze opisac gdzie co trzeba

dzisiaj ochota mnie naszla na chokapic czy jak to tam sie pisze :) czekoladowe z mleczkiem mniam :) z dobrych wiadomosci jeszcze to ze odstawiam dupka jupii :D tydzine czasu mam brac po 2x1 :)
no i na szew lece 28 do szpitala :) w sumie w poniedzialek ide i gin mowil ze w srode mi zalozy szew i do domku w poatek wyjde :) no to czad :) mam nadzieje ze bedzie wsio ok i wypuszcza mnie w piatek :) chocia jeszcze do poniedzialku moglabym polezec troche bezpieczniej bym sie czula. powiedzial ze to narkoza chwilowa i krotko trwa bo to bardzo mala dawka by dzidziowi w zaden sposob nie zaszkodzila. ciesze sie ze on bedzie mi zakladal ten szew. a co dousg genetycznego to to ide 15 tego i wtedy bedzie 13,4 tc ... gin mowi ze ok wiec sarka idziemy podobnie :) no i u mnie jest tak ze nie nagrywaja na plcie tylko pendriva ci daja z filmikiem :) i to juz jest w cenie czyli 200 zl :) a co jeszcze wczoraj na wizycie wzial tylko 200 zl :) i powiedzial ze teraz juz olejne wizyty beda po 200 zl a nie po 300 :) kurcze ucieszylam sie jak glupek i chyba to zauwazyl hehe :) no nic ale zawsze to stowa na dojazd bedzie i stowa zaoszczedzona :) dobra to ide opisac co u dzidziunia :)

salomi daj znac jak wrocisz koniecznie :) &&& zeby dali cos na to krwawienie i zebys sie nie musiala tak denerwowac

Dobrze móc przeczytać jakieś dobre nowiny. U mnie nieciekawie. Męża nie widziałam mimo wolnego dnia w pracy... i jestem załamana bo chyba nadeszła pora żeby się rozstać na jakiś czas albo już na stałe. Do tego się stresuję czy z małym wszystko ok. Z ciążowych objawów pozostał tylko ból głowy i brzuch mi lekko zmalał;/ I dodam, że moja babcia jest w szpitalu i też jest nieciekawie.
Życzę Wam kochane pięknego i miłego dnia. Mam nadzieję, że Wasi Panowie zadbają o Was i poczujecie się wyjątkowo :)

Wiolcia przykro mi :-( Pamietaj, ze jestes silna kobieta, masz glowe na karku i wszystkiemu dasz rade. W brzuszku rosnie twoj skarb (i przeciez na wizytach bylo ok. wiec sie nie stresuj nim tak) i on na pewno tez doda ci sily, a co ma byc to bedzie. Ulozy sie - zobaczysz!

wiolcia no cos ty kochana... mam nadzieje ze bedzie tylko czasowe jesli juz ma byc i zebedzie wszystko dobrze. brzuszkiem sie nie przejmuj ja tez mam czasem takie wrazenie albo ze sie zwisly zrobil albo z mniejszy a wszystko jest w porzadku wiec u ciebie napewno jest wszystko dobrze. teraz sie nie mozesz denerwowac i smucic bo dzidzius wszystko czuje pomysl o nim uszka do goey i napewno wszystko bedzie dobrze. &&&&& trzymam kochana

reklama
Wiolcia Słońce, 3 mam kciuki i za twoją rodzinę i za babcię, wszystko się poskłada do kupy jakoś zobaczysz...Z Ogryzkiem napewno wszystko ok, zaczełaś drugi trymestr... chciałabyś żeby dolegliwości ciążowe męczyły cię całą ciążę?:) tym się nie stresuj, tylko bierz tego swojego męża za chabety i niech no on się do pionu ustawi i nie denerwuje Ciebie przedewszystkim i nas grudniowych mamuś, bo jak się do kupy zbierzemy i do niego pojedziemy to będzie tego mocno żałował:)

Salomii biedulko, oczywiście kciuki zaciśnięte najmocniej jak się tylko da &&&&&

Do góry