reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Podaję linki do zakupów ;-):
KOMPLET ŚPIOCHY+KAFTANIK 100% POLSKIE !!! ROZ 62 (1065240495) - Aukcje internetowe Allegro
I taki pajacyk
PAJACYKI 100 % POLSKIE NOWOŚĆ !!! roz 62 (1042268095) - Aukcje internetowe Allegro
Patrzyłam ceny materacy do łóżeczka, pościeli i SZOK Jakie to drogie wszystko! naprawdę muszę zacząć kupować niedługo bo się nie wyrobię z kosztami...
Niech mi tylko płeć potwierdzą 8 czerwca :-)
KOMPLET ŚPIOCHY+KAFTANIK 100% POLSKIE !!! ROZ 62 (1065240495) - Aukcje internetowe Allegro
I taki pajacyk
PAJACYKI 100 % POLSKIE NOWOŚĆ !!! roz 62 (1042268095) - Aukcje internetowe Allegro
Patrzyłam ceny materacy do łóżeczka, pościeli i SZOK Jakie to drogie wszystko! naprawdę muszę zacząć kupować niedługo bo się nie wyrobię z kosztami...
Niech mi tylko płeć potwierdzą 8 czerwca :-)
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Wiolcia - szlalejesz z zakupami ;-) ja sobie zostawiam wiekszosc ciuszkowych na sierpien, bo wtedy sa wyprzedaze. a poza tym teraz mam do obkupywania corcie, bo oczywiscie ze wszystkich letnich ciuchow powyrastala
salomii - glowa do gory, na pewno bedzie ok!!!
widze, ze na tapecie byl temat serow - tak jak pisalyscie chyba wszystkie sa z mleka pasteryzowanego, nawet feta czy camemberty. wiec mozna. ja jem, bo uwielbiam
ja dzis po pracy poszlam na chinszczyzne, bo mi sie strasznie chcialo pikantnego - pycha bylo
salomii - glowa do gory, na pewno bedzie ok!!!
widze, ze na tapecie byl temat serow - tak jak pisalyscie chyba wszystkie sa z mleka pasteryzowanego, nawet feta czy camemberty. wiec mozna. ja jem, bo uwielbiam
ja dzis po pracy poszlam na chinszczyzne, bo mi sie strasznie chcialo pikantnego - pycha bylo
Wiolcia_6
Właśnie coś mnie wzięło na osły i hipcie dla dziecka.... Niech lubi zwierzątka jak mamusia. A wy coś kupujecie?? czy tylko ja szaleję?
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Właśnie coś mnie wzięło na osły i hipcie dla dziecka.... Niech lubi zwierzątka jak mamusia. A wy coś kupujecie?? czy tylko ja szaleję?
ja na razie nic nie kupuje, ale to dlatego ze mam cala mase ciuchow po corci i musze najpierw je przejrzec
ja kupuje to byl mój sposób na odstresowanie sie przed wizytami, mam dwa bodziaki, dwa pajace, komplet do szpitala taki bielutki (czapka, rekawiczki, spiochy, kaftanik i skarpetki) no i mam spiworek z lidla przy okazji kupiłam... jak mi sie tego nazbiera to porobie fotki, teraz nie mam na to czasu bo mase nauki... a ciagle na forum siedze i czytam :/
gdzie te laski po wizytach sie zapodziały?? już późno powinny już chyba wrócić
a pajacyki najlepiej jak maja dwie nogawki rozpinane bo ciezko zmienic pieluche jak tylko jedna noga rozpieta tak mi kolezanka poradziła ;-)
gdzie te laski po wizytach sie zapodziały?? już późno powinny już chyba wrócić
a pajacyki najlepiej jak maja dwie nogawki rozpinane bo ciezko zmienic pieluche jak tylko jedna noga rozpieta tak mi kolezanka poradziła ;-)
Ostatnia edycja:
Salomii
Fanka BB :)
ja tam ciagle mocno krwawie wiec jakos coraz dalej mi do wszystkiego:// caly czas zywa krew.. no 2 dzien to juz troszke dlugo jak na jakiegos polipa
Wiolcia_6
Salomii wg mnie polipy czy torbiele mają to do siebie, że mogą pęknąć od razu ale mogą się sączyć również dniami. Nie martw się na zapas! Z maluszkiem jest wszystko dobrze, uwierz w niego bo jest naprawdę silny i ma tam superową ochronę
reklama
salomii
jejku jak Ci pomóc w tych nerwach?
jutro masz wizytę, dzisiaj byłaś u jednego gina, wczoraj też (z reszta rozmawiali ze sobą) więc konsultacja była, rozmawiałaś z polskim ginem, zachowałaś się bardzo odpowiedzialnie i teraz musisz tylko wytrwać do jutra
...może postaraj się zasnąć...
duża buźka! od cioci oli:-)
jejku jak Ci pomóc w tych nerwach?
jutro masz wizytę, dzisiaj byłaś u jednego gina, wczoraj też (z reszta rozmawiali ze sobą) więc konsultacja była, rozmawiałaś z polskim ginem, zachowałaś się bardzo odpowiedzialnie i teraz musisz tylko wytrwać do jutra
...może postaraj się zasnąć...
duża buźka! od cioci oli:-)
Podziel się: