reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
o nawet nie wiedzialam ze mozna to sprawdzic kurcze ciekawe czemu nie zaglada juz
Sachmecia
Aktywna w BB
czesc dziewczyny napoczatku witam wszystkie serdecznie, wczoraj bylam u poloznej i potwierdzila termin i zaliczam sie do was przyszlych grudnioweczek a termin mam na 29. Jestem wrzesniowka 2009 i mam nadzieje ze tutaj u was tez sie zadomowie i przyjmiecie mnie do siebie. A tak cos o mnie to mam 26 lat, mieszkam w szkockim Aberdeen, mam cudowna coreczke Maye 9 miesieczna i 9 tygodniowego maluszka w brzuszku. Zycze wszystkim przyszlym mamusiom spokonej ciazy i szczesliwego rozwiazania
bodzinka faktycznie nie mozna jesc ryb wedzonych na zimno bo taka metoda nie zabija bakterii listerii ale juz np. losos wedzony na cieplo czy makrela, ktora jest tylko na cieplo jest ok Moze chodzilo o jakas prawdziwa fete, ktora jest z mleka niepasteryzowanego... nie znam sie. Serow plesniowych nie jem teraz wcale bo mi smierdza...
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
sachmecia gorąco witamy i gratuluje
a mialam wam napisac o moich ostatnich wynikach co zrobilam jeszcze jedne po tym zapaleniu i juz jest wszystko ok zero bakteri zero leukocytow jupiii i nawet leukocyty we krwi spadly do 9,8 co mnie bardzo cieszy
ewwe i wszystkie dziewczynki badane dzisiaj &&&& trzymam i prosze o kciuki dla mnie bo o 15 jade do doktorka niestety wizyta dopiero o 19,45 podejrzewam ze z godzine poznienia wiec moge dac znac pozniej dopiero . ale trzymajcie kciuki zeby to byl piekny dzien a ne taki jak w opolu za oknem. ide sie szykowac
a mialam wam napisac o moich ostatnich wynikach co zrobilam jeszcze jedne po tym zapaleniu i juz jest wszystko ok zero bakteri zero leukocytow jupiii i nawet leukocyty we krwi spadly do 9,8 co mnie bardzo cieszy
ewwe i wszystkie dziewczynki badane dzisiaj &&&& trzymam i prosze o kciuki dla mnie bo o 15 jade do doktorka niestety wizyta dopiero o 19,45 podejrzewam ze z godzine poznienia wiec moge dac znac pozniej dopiero . ale trzymajcie kciuki zeby to byl piekny dzien a ne taki jak w opolu za oknem. ide sie szykowac
Salomii
Fanka BB :)
no wrocilam i znowu ide:/ co do kaczuchy to pamietam ze miala krwiaczka i zostawala w szpitalu ale z dzidzia nic sie nie dzialo, mam nadzieje ze nic sie nie zmienilo
dodzwonilam sie do mojego ginka i powiedzial ze na odleglosc niestety nie jest w stanie nic zrobic ale musze isc do lekarza skoro krwawie mocno ciagle bo trzeba sprawdzic tego niby polipa dlaczego on tak krwawi i jak dlugo ma zamiar gdyz moze takie krwawienie zagrazac dziecku! :///// wiec mam wizyte u niemojego lekarza (mojego nie ma) u jakiejs Øvre lub jakiegos Øvre nie jestem w stanie rozpoznac plci po tym imieniu o 14.20 a potem niewiem co dalej, moj Polski lekarz powiedzial ze taki polip powinien byc pod obserwacja i teoretycznie nie zagraza szyjce ale przy porodzie moze mocno krwawic, natomiast krwawi w ciazy przez uszkodzenia mechaniczne typu seks i badania ginekologiczne lub bez przyczyny bo ma taka ochote%/ to tyle odnosnie polipow. No to ide poszukac Lili i zmykam
dodzwonilam sie do mojego ginka i powiedzial ze na odleglosc niestety nie jest w stanie nic zrobic ale musze isc do lekarza skoro krwawie mocno ciagle bo trzeba sprawdzic tego niby polipa dlaczego on tak krwawi i jak dlugo ma zamiar gdyz moze takie krwawienie zagrazac dziecku! :///// wiec mam wizyte u niemojego lekarza (mojego nie ma) u jakiejs Øvre lub jakiegos Øvre nie jestem w stanie rozpoznac plci po tym imieniu o 14.20 a potem niewiem co dalej, moj Polski lekarz powiedzial ze taki polip powinien byc pod obserwacja i teoretycznie nie zagraza szyjce ale przy porodzie moze mocno krwawic, natomiast krwawi w ciazy przez uszkodzenia mechaniczne typu seks i badania ginekologiczne lub bez przyczyny bo ma taka ochote%/ to tyle odnosnie polipow. No to ide poszukac Lili i zmykam
Salomii
Missiiss oczywiscie ze bedzie piekny dzien rozowookularowy trzymam kciuki za malucha i jego meczaca Cie glowke ;P mam nadzieje ze po tym badaniu juz nie zobacze postu z glowkowym zmartwieniem
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Hmm faktycznie tez teraz sprawdziłam i nic z tego już nie rozumiem...A wiecie, wracając do tematu kaczuchy to weszłam na jej profil i jest tam, ze ostatnio była dostępna wczoraj wieczorem, ciekawe czemu nic do nas nie napisze....
Sachmecia witaj wśród grudniówek! Wygląda na to, że w grudniu będziesz miała pełne ręce roboty przy dwojgu maluszków. I gratuluję ślicznej córeczki
salomii powodzenia u lekarza i odezwij się koniecznie jak wrócisz. Mam nadzieję, że będziesz miała same dobre wiadomości. A swoą drogą pewnie dziś znów zobaczysz swojego aniołka!
ewwe
też trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty napewno wszystko będzie dobrze
Witam nową mamusię,Sachemcia gratuluję Ci dzidziusia
Salomi dobrze, że umówiłaś się do innego lekarza, lepiej chuchać na ciepłe w takiej sytuacji.Daj znać jak wrócisz co tam lekarz o dziwnym imieniu mówił/a
a mnie gardło zaczyna boleć, mam takie nerwy że szok, wyżywam się na wszystkim, kuuurczę byle by to nie była ta głupia angina, kupiłam dziś tantum verde, od wczoraj faszeruję się czosnkiem i mam nadzieję, że pomoże.
Witam nową mamusię,Sachemcia gratuluję Ci dzidziusia
Salomi dobrze, że umówiłaś się do innego lekarza, lepiej chuchać na ciepłe w takiej sytuacji.Daj znać jak wrócisz co tam lekarz o dziwnym imieniu mówił/a
a mnie gardło zaczyna boleć, mam takie nerwy że szok, wyżywam się na wszystkim, kuuurczę byle by to nie była ta głupia angina, kupiłam dziś tantum verde, od wczoraj faszeruję się czosnkiem i mam nadzieję, że pomoże.
reklama
cześć lasencje!
ja już po wizycie. Wszystko opisane tam gdzie trza!
witam sachemcia!
salomii daj znać jak po wizycie. Strasznie współczuję nerwów (wiem jak ja bym się denerwowała), myślę, że najlepiej zrobiłaś idąc do lekarza. Oni zupełnie inaczej podchodzą do ciężarnych - normalnie Sparta jakaś...
dziwczynki trzymam mocno za Was kciuki, ale mam przeczucie, że wszystko będzie dobrze. Dzis jest dobry dzień.
ja już po wizycie. Wszystko opisane tam gdzie trza!
witam sachemcia!
salomii daj znać jak po wizycie. Strasznie współczuję nerwów (wiem jak ja bym się denerwowała), myślę, że najlepiej zrobiłaś idąc do lekarza. Oni zupełnie inaczej podchodzą do ciężarnych - normalnie Sparta jakaś...
dziwczynki trzymam mocno za Was kciuki, ale mam przeczucie, że wszystko będzie dobrze. Dzis jest dobry dzień.
Podziel się: