reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Z okna sypialni widzę wisłę więc w stronę wałów musisz iść (zaraz obok pętli 94)

ufff wyniki wyborów są pozytywne (przynajmniej dla mnie)
No kojarzę. Nie wiem czemu ubzdurałam sobie:eek:, że do Ciebie w stronę Bora Komorowskiego, he he:laugh2:

Kurcze pis za dużo ma tych procent. Znowu będą się żarli.

Ostatnia edycja:
Hej!
Właśnie suszę paznokcie, więc nawet herbaty nie mam sobie jak zrobić :-( Ehh, ileż to się człowiek dla urody musi nacierpieć ;-)

Skończyła mi się laba - od dzisiaj znów ja wstaję w nocy do Smrodylli :-( A było tak pięknie. No ale nic, może znów za jakiś czas mnie jakiś katar dopadnie, to się Małżon ulituje :-D

Krolcia - ile za przesyłkę. Paczka doszła, a ja Ci jeszcze pieniążków (hehehe - znielubiona forma) nie oddałam.

Hejo;)
Ja też w końcu usiadłam....
Spędziliśmy dziś dzień na urodzinkach u mojego siostrzeńca, wcześniej w galerii bylismy po kurtke dla starszaka i czapkę w Smyku jeszcze tylko but i będzie chłopak ubrany:tak:
Oczywiście pozazdrościł kuzynowi prezentów i otworzył już swoją skarbonkę więc jutro jeszcze wyprawa do smyka po czołg nas czeka:-D

cwietka ten nasz spacerek jutro niestety nierealny bo oprócz lekarza(ortopedy) na 16 muszę W. zawieźć do tego kuzyna u którego dzis bylismy na ur. na urodzinki klubowe (takie z samymi dzieciakami), nie wyrobię się z tym wszystkim w czasie:no:
W srodę z kolei bedę na USG piersi i brzucha też tam;) (hehe wziełam się za lekarzowe sprawy trochę) więc może w środę, dam jeszcze znać:tak:

olcia no ja sie nie dziwię że się zasiedzieli........przy takim stole - z takimmm jedzeniem:-p:-D

Moje dziecko coraz dobitniej odmawia spania w dzień...:sorry:usypianie jej zajmuje mi czasem i godz. czasu a śpi czasem po 5, 10 min. i wcale potem się o spanie nie upomina:/

Hejka!
O, widzę, że ja pierwsza :-)

Zimno się zrobiło, trzeba będzie piec włączyć :-( A myślałam, że do końca października wytrzymamy :baffled:

Sarka- to nawet dobrze z tym spacerem, bo mi też dzisiaj za bardzo nie pasuje :-) Muszę wcześniej do pracy jechać, żeby materiały na zajęcia pokserować, więc tak przed 15 opuszczam Zakrzów. A o której mniej-więcej w środę? Bo w środy też pracuję, ale mogę jechać ciut później - jeśli dzisiaj sobie kserówki przygotuję - ale po 16 będę musiała wyjść.

Witam.
Zimno.
baffled5wh.gif

Pierwszy raz starszakowi dzisiaj rajstopy dałam, ku jego uciesze z resztą
biggrin.gif
. No i cieplejsze kurtki poszły w ruch.
Ja z grzaniem jeszcze się wstrzymam. Jak mi spadnie w domu poniżej 20 stopni wtedy włączę
yes2.gif
.

Gosia B.
Stu latek;-)

Ostatnia edycja:
witam nam weekend minął bardzo szybko szybko w sobote bylismy na roczku mały na imprezie bardzo greczny za to w kosciele złapała go jakas furia i musiałam wyjsc z nim na dwór po czym w końcu usnął ahhh młody solenizant wygladał slicznie w bezowym garniturku no u nas niestety na taki stroj bedzie za zimno także pewnie zaopatrze sie w jakies polarowe wdzianko

hej babole

faktycznie chłodno:/ u nas tez trochę cieplejsze kurtki już poszły

moja Myśko mi dzisiaj rano rozwaliła wargę. Podczas przytulanek rzuciła się z impetem na matkę i mam za swoje:///
u nas już grzeją, ale mamy pozakręcane kaloryfery. Z rana i wieczorami trochę chłodniej, ale w dzień znowu ciepełko.

od dzisiaj zaczynam dietę (ZNOWU) zła jestem na siebie, że byle bułeczka, czy biały michałek jest mnie w stanie zgubić...od dzisiaj zaczynam i najwyżej w sobotę sobie pozwolę na coś extra...tak

kupilismy w końcu blokady do szuflad i co? I Ol potrafi je odblokować:confused2: nie zawsze w prawdzie jej się uda, ale często. Poza tym jej mała rączka nawet przy zablokowanej szufladzie bez problemów gmera sobie w szufladzie. Większych rzeczy nie wyjmie, ale te małe bez problemu:confused2::confused2::confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry