reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam!

olcia z nieba mi spadłaś....ja się dziś załamałam jak na wage weszłam bo znów przytyłam!!!:( tez jestem słaba cholernie i to mnie gubi...
Też od dziś koniec ze słodyczami!
A masz na myśi jakąś konkretną dietę czy po prostu ograniczyś się w jedzeniu?

reklama
gabriela Ty już oleciałaś dziś Biedrone:eek:
fajne te rajtki? przydałby mi sie z jedne jakieś...

olcia no jak dziecko chce to potrafi:-D nie ma bata! ja to się boje wszelkich rogów, kantów, muszę się rozejrzeć za tymi balonikami na rogi.

cwietka to kiepsko znowu bo ja po usg mogłabym dopiero a to jest po 17:sorry: no nic, będziemy kombinować dalej...w poniedz. i środy masz zajęcia tak?

Dojechali na miejsce i trochę jestem spokojniejsza ale mimo wszystko nerwy mną telepią:sorry2:. I to nie kwestia nadopiekuńczości:no:, ale nie wiedzy m bardziej co do potrzeb dziecka. Zdecydowanie lajtowo i bez żadnych oporów oddałam Matiego pod opiekę szwagierce prawie na cały dzień. Bo wiedziałam, że ona wie co z nim robić, na co uważać itd. A m niestety nie bardzo sobie z tym radzi.:hmm:
Krolcia ja żartowałam z ta nadopiekuńczością ;-)
Ech Filip ma juz "pełne" zapalenie oskrzeli..Zmiana antybiotyku, kolejny syrop w ruch...
Zimno brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Tego mojego choraska nie dośc, że kocem opatuliłam w wózku to i spiworek wyciagnełam...
Ech....Za butami dla Lolka się czas rozglądać..P. w sobote juz przepalił w piecu...Lolek sie o rękawiczki dopomina, idziemy dzis kupić,
Ja tam was nie chce martwić ale Filip pomimo pożerania na kolecje kaszki i tak się budzi w nocy na cyca i JE nie pije i nie ciamka tylko JE....Także wszytko od dziecka zalezy...
Sarka ja nie byłam w Biedronie tylko dlatego, ze kasy zapomniałam i do pediatry szłam :-p
Ale ja kupiłam ostatnio dzieciakom po dwie pary rajstop a te z biedrony Fifi ma po Lolku :-)No i ma dostac po synku chrzestnej jakies rajtki takze spróbuje sie powstrzymac ;-) he he h he he

ojoj zdrówko dla Fifka!!!!!!! A Twój P przed pracą nie może podrzucić Lolka do przedszkola,żebyś Ty z małym nie musiała iść...?
Moja bajble się bawią, starszak w domu dziś został

no to Oli wszamała kaszkę, a teraz już trze oczka - czas na spanie

sarka ja będę stosować takiego zmodyfikowanego dukana (maślanka, serki grani lekkie, wędzona ryba, drób) jaj juz nie tknę bleeeeee no i spore ilosci wody. W weekend trochę luźniej i to powinno mi pomóc. Tak z 2 kg chciałabym zejść. A Ty ile?
co do tych baloników na narożnikach to ja je właśnie juz jakiś czas temu poprzyklejałam i jestem o wiele spokojniejsza.

reklama
byłam w biedronie
bo biedrona na przeciw żłobka ;-)

a. miał te rajtki rozm. 62 były fajne
teraz kupiłam 80-86 i jedne są duże a drugie! a drugie muszę wymienić bo na moje oko rozm. 68! tylko metka zła przyszyta
dlatego trzeba pilnować rozmiarów

Do góry