Krolcia zakupy brrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Fifi w sumie ubrany, Lolek wreszcie dorósł do takiej kurtki przejściówki ale bardzo ciepłej, jak pod spód ubiore mu cieplutki sweterk to z przedszkola i do przedszkola może być ale na - 10 to juz nie ;-) Także trzeba się rozgladac za zimową kurtką, ja tez nie mam, P. nie ma...O butach to juz nie mówie..Ale dzieci najważniejsze...No i po co chudłam ;-)
reklama
sarka serio moje cycki sa mizerne
mimo ze E - no bo jeszcze cielsko procz cycka musi wejsc do miski.
Moje piersi sa jak wspomniane uszy jakmnika, a najgozej jak wezme dlon pod piers i zorbie taka polke to leza sobie na niej swobodnie jak pilki bez powietrza. :-)
mala ma tylek odparzony nieziemkso!! moze to od zebow, moze w koncu sie dozekam zeba
W nocy mi sie osrala - weszlam do pokoju bo cos stekolila, i taki msrod mnie zwalil z nog ze szok!
na spiocha ja przewijalam, ale ciezko bylo, bo ona zamiast spac to sie przeciagala na prawo i lewo haha
Moje piersi sa jak wspomniane uszy jakmnika, a najgozej jak wezme dlon pod piers i zorbie taka polke to leza sobie na niej swobodnie jak pilki bez powietrza. :-)
mala ma tylek odparzony nieziemkso!! moze to od zebow, moze w koncu sie dozekam zeba

W nocy mi sie osrala - weszlam do pokoju bo cos stekolila, i taki msrod mnie zwalil z nog ze szok!

Lizka tak się wyszalała wczoraj ze starszą o 3 miesiące kuzynką, że pierwszy raz w życiu spała beż żadnej pobudki
. O 5:30 obudził ją budzik męża, zjadła mleko i spała jeszcze do 7:00. Biegały obie cały wieczór jak szalone - na czworaka za psem a potem na dwóch nogach za sobą nawzajem :-) Przesłodko wyglądało jak tuliły się do siebie - przy czym mój kurczaczek o całą głowę jest niższy. Najważniejsze że imprezka udana.
Pierwszy zjazd na studiach zaliczony. Fajnie było się zobaczyć po wakacjach. Na statystyce niestety miny nam zrzedły. Czeka nas w tym semestrze jeszcze egzamin z angielskiego z całego prawie podręcznika więc kiepsko to widzę - tyle nauki że nie wiem kiedy się z tym wyrobię...
Gosia - my też dołączamy się do życzeń- sto lat!

Pierwszy zjazd na studiach zaliczony. Fajnie było się zobaczyć po wakacjach. Na statystyce niestety miny nam zrzedły. Czeka nas w tym semestrze jeszcze egzamin z angielskiego z całego prawie podręcznika więc kiepsko to widzę - tyle nauki że nie wiem kiedy się z tym wyrobię...
Gosia - my też dołączamy się do życzeń- sto lat!

Witamy się po weekendzie. Wróciliśmy wczoraj do Krakowa o 1 w nocy, bo byliśmy jeszcze wieczorem na koncercie Możdżera. Z Zoharem Fresco - REWELACJA.
Frulo zmęczony, bo w weekend za dużo się działo i prawie nie spał. Zbiera się pomału do drzemki (wstaliśmy po 8). A ja muszę się wziąć za robotę.
Sąsiedzi z góry znowu nam łazienkę zalewają :/ W ubiegłym tygodniu coś dłubali u siebie i zatkali rurę, ale szybko udało się to naprawić. A teraz znowu kapie - przez rurę i - co najgorsze - przez sufit :/ A u nich nikogo nie ma. Masakra...:/
Chyba czas kupować kombinezon i jakieś buty na zimę, bo ziąb taki, że przykrywam Frankowi nogi śpiworkiem jak jedziemy wózkiem :/
Frulo zmęczony, bo w weekend za dużo się działo i prawie nie spał. Zbiera się pomału do drzemki (wstaliśmy po 8). A ja muszę się wziąć za robotę.
Sąsiedzi z góry znowu nam łazienkę zalewają :/ W ubiegłym tygodniu coś dłubali u siebie i zatkali rurę, ale szybko udało się to naprawić. A teraz znowu kapie - przez rurę i - co najgorsze - przez sufit :/ A u nich nikogo nie ma. Masakra...:/
Chyba czas kupować kombinezon i jakieś buty na zimę, bo ziąb taki, że przykrywam Frankowi nogi śpiworkiem jak jedziemy wózkiem :/
Hejka babolki;-)
Dzieci odwiezione do szkoly, zakupy zrobione, Jasko zasnal i zaraz sie biore za obiad
Cwietka buzka dla Idy na 10 mies:-)
Gosia no to wszystkiego naj na ta twoja osiemnastke;-):-)
Bodzinka aby chorobsko szybko minelo
U nas tez cos sie chorobowo robi, bo Adas wstal zakatarzony z bolem gardla i glowy, Jas troche kaszlal ale jak na razie cisza tfu tfu
U nas tez juz chlodno i Jasiowi rajstopki nalozylam ale gorzej bedzie z Adasiem bo on ich nie cierpi.Juz widze znowu te wojny z rana o rajstopy
Jasko juz 3 dzien glodowke prowadzi
Ani mleka ani kaszki
Jakas dzisiaj do dooopy jestem.Nie mam w ogole sily
Dzieci odwiezione do szkoly, zakupy zrobione, Jasko zasnal i zaraz sie biore za obiad

Cwietka buzka dla Idy na 10 mies:-)
Gosia no to wszystkiego naj na ta twoja osiemnastke;-):-)
Bodzinka aby chorobsko szybko minelo

U nas tez cos sie chorobowo robi, bo Adas wstal zakatarzony z bolem gardla i glowy, Jas troche kaszlal ale jak na razie cisza tfu tfu

U nas tez juz chlodno i Jasiowi rajstopki nalozylam ale gorzej bedzie z Adasiem bo on ich nie cierpi.Juz widze znowu te wojny z rana o rajstopy

Jasko juz 3 dzien glodowke prowadzi

Jakas dzisiaj do dooopy jestem.Nie mam w ogole sily

Antylopka
Potrojna mamuska
haj mamuski,
ja dzis w domu, bo musze isc z Wiki do lekarza, do kaszle i kaszle, ale ciagle sucho duszaco meczaco......
temp. miala ale zbilam, kaszel powinien sie juz zrywac na 4 dzien a tu nic...
ja dzis w domu, bo musze isc z Wiki do lekarza, do kaszle i kaszle, ale ciagle sucho duszaco meczaco......
temp. miala ale zbilam, kaszel powinien sie juz zrywac na 4 dzien a tu nic...
u nas byly i sie zmyly... Adas zadbal o to aby ich nie bylo tam, gdzie byc powinnyco do tych baloników na narożnikach to ja je właśnie juz jakiś czas temu poprzyklejałam i jestem o wiele spokojniejsza.
jak to po co? dla dobrego samopoczucia!!Krolcia zakupy brrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Fifi w sumie ubrany, Lolek wreszcie dorósł do takiej kurtki przejściówki ale bardzo ciepłej, jak pod spód ubiore mu cieplutki sweterk to z przedszkola i do przedszkola może być ale na - 10 to juz nie ;-) Także trzeba się rozgladac za zimową kurtką, ja tez nie mam, P. nie ma...O butach to juz nie mówie..Ale dzieci najważniejsze...No i po co chudłam ;-)
U
użytkowniczka r
Gość
Hello dziewczęta
Ale zimnica,a ja nie mam kurtki dla Miko,wylecialo mi z glowy :/ Ale dzisiaj jade do siostry po kurteczke,a Miko zaloze kombinezonik,bo nie mam co mu ubrac.W bluzie i bezrekawniku za zimno by mu bylo a przeciez nie zaloze mu 3 bluz heh
Dużo zdrówka dla chorowitków :*
Ale zimnica,a ja nie mam kurtki dla Miko,wylecialo mi z glowy :/ Ale dzisiaj jade do siostry po kurteczke,a Miko zaloze kombinezonik,bo nie mam co mu ubrac.W bluzie i bezrekawniku za zimno by mu bylo a przeciez nie zaloze mu 3 bluz heh
Dużo zdrówka dla chorowitków :*
agaj44
Fanka BB :)
Witajcie!
Cwietka wszystkiego najlepszego dla Idy na 10 miesięcy
Zdrowia dla chorych dzieciaczków!
Czy Wasze dzieci też ostatnio mniej śpią w dzień? Lena z 3-3.5h przeszła do 1-1.5h....Do tego w nocy dziś budziła się z 6 razy....z czego raz zwróciła całe mleczko na nasze łóżko, siebie no i mnie...cudnie
A pogoda....no cóż Lena stawiała pierwsze kroczki po śniegu...I czas pomyśleć o zimowych butach....
W ten weekend w Zakopcu będą noclegi, restauracje, zabiegi spa 50% taniej....taka akcja w ramach podziękowania turystom za udany sezon letni....Super, ale czy nie mogło to być w tą piękną pogodę tylko w takie zimno...?brrr

MIŁEGO DNIA!
Cwietka wszystkiego najlepszego dla Idy na 10 miesięcy
Zdrowia dla chorych dzieciaczków!
Czy Wasze dzieci też ostatnio mniej śpią w dzień? Lena z 3-3.5h przeszła do 1-1.5h....Do tego w nocy dziś budziła się z 6 razy....z czego raz zwróciła całe mleczko na nasze łóżko, siebie no i mnie...cudnie
A pogoda....no cóż Lena stawiała pierwsze kroczki po śniegu...I czas pomyśleć o zimowych butach....
W ten weekend w Zakopcu będą noclegi, restauracje, zabiegi spa 50% taniej....taka akcja w ramach podziękowania turystom za udany sezon letni....Super, ale czy nie mogło to być w tą piękną pogodę tylko w takie zimno...?brrr
MIŁEGO DNIA!
reklama
Podziel się: