reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Krolcia zakupy brrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Fifi w sumie ubrany, Lolek wreszcie dorósł do takiej kurtki przejściówki ale bardzo ciepłej, jak pod spód ubiore mu cieplutki sweterk to z przedszkola i do przedszkola może być ale na - 10 to juz nie ;-) Także trzeba się rozgladac za zimową kurtką, ja tez nie mam, P. nie ma...O butach to juz nie mówie..Ale dzieci najważniejsze...No i po co chudłam ;-)

reklama
sarka serio moje cycki sa mizerne:) mimo ze E - no bo jeszcze cielsko procz cycka musi wejsc do miski.
Moje piersi sa jak wspomniane uszy jakmnika, a najgozej jak wezme dlon pod piers i zorbie taka polke to leza sobie na niej swobodnie jak pilki bez powietrza. :-)

mala ma tylek odparzony nieziemkso!! moze to od zebow, moze w koncu sie dozekam zeba:-D
W nocy mi sie osrala - weszlam do pokoju bo cos stekolila, i taki msrod mnie zwalil z nog ze szok! :szok: na spiocha ja przewijalam, ale ciezko bylo, bo ona zamiast spac to sie przeciagala na prawo i lewo haha

Lizka tak się wyszalała wczoraj ze starszą o 3 miesiące kuzynką, że pierwszy raz w życiu spała beż żadnej pobudki :szok:. O 5:30 obudził ją budzik męża, zjadła mleko i spała jeszcze do 7:00. Biegały obie cały wieczór jak szalone - na czworaka za psem a potem na dwóch nogach za sobą nawzajem :-) Przesłodko wyglądało jak tuliły się do siebie - przy czym mój kurczaczek o całą głowę jest niższy. Najważniejsze że imprezka udana.
Pierwszy zjazd na studiach zaliczony. Fajnie było się zobaczyć po wakacjach. Na statystyce niestety miny nam zrzedły. Czeka nas w tym semestrze jeszcze egzamin z angielskiego z całego prawie podręcznika więc kiepsko to widzę - tyle nauki że nie wiem kiedy się z tym wyrobię...

Gosia - my też dołączamy się do życzeń- sto lat!:tak:

Witamy się po weekendzie. Wróciliśmy wczoraj do Krakowa o 1 w nocy, bo byliśmy jeszcze wieczorem na koncercie Możdżera. Z Zoharem Fresco - REWELACJA.

Frulo zmęczony, bo w weekend za dużo się działo i prawie nie spał. Zbiera się pomału do drzemki (wstaliśmy po 8). A ja muszę się wziąć za robotę.

Sąsiedzi z góry znowu nam łazienkę zalewają :/ W ubiegłym tygodniu coś dłubali u siebie i zatkali rurę, ale szybko udało się to naprawić. A teraz znowu kapie - przez rurę i - co najgorsze - przez sufit :/ A u nich nikogo nie ma. Masakra...:/

Chyba czas kupować kombinezon i jakieś buty na zimę, bo ziąb taki, że przykrywam Frankowi nogi śpiworkiem jak jedziemy wózkiem :/

Hejka babolki;-)
Dzieci odwiezione do szkoly, zakupy zrobione, Jasko zasnal i zaraz sie biore za obiad:tak:
Cwietka buzka dla Idy na 10 mies:-)
Gosia no to wszystkiego naj na ta twoja osiemnastke;-):-)
Bodzinka aby chorobsko szybko minelo:tak:

U nas tez cos sie chorobowo robi, bo Adas wstal zakatarzony z bolem gardla i glowy, Jas troche kaszlal ale jak na razie cisza tfu tfu:tak:
U nas tez juz chlodno i Jasiowi rajstopki nalozylam ale gorzej bedzie z Adasiem bo on ich nie cierpi.Juz widze znowu te wojny z rana o rajstopy:confused2:
Jasko juz 3 dzien glodowke prowadzi:crazy:Ani mleka ani kaszki:crazy:
Jakas dzisiaj do dooopy jestem.Nie mam w ogole sily:confused2:

haj mamuski,
ja dzis w domu, bo musze isc z Wiki do lekarza, do kaszle i kaszle, ale ciagle sucho duszaco meczaco......
temp. miala ale zbilam, kaszel powinien sie juz zrywac na 4 dzien a tu nic...

co do tych baloników na narożnikach to ja je właśnie juz jakiś czas temu poprzyklejałam i jestem o wiele spokojniejsza.
u nas byly i sie zmyly... Adas zadbal o to aby ich nie bylo tam, gdzie byc powinny

Krolcia zakupy brrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Fifi w sumie ubrany, Lolek wreszcie dorósł do takiej kurtki przejściówki ale bardzo ciepłej, jak pod spód ubiore mu cieplutki sweterk to z przedszkola i do przedszkola może być ale na - 10 to juz nie ;-) Także trzeba się rozgladac za zimową kurtką, ja tez nie mam, P. nie ma...O butach to juz nie mówie..Ale dzieci najważniejsze...No i po co chudłam ;-)
jak to po co? dla dobrego samopoczucia!!

Hello dziewczęta

Ale zimnica,a ja nie mam kurtki dla Miko,wylecialo mi z glowy :/ Ale dzisiaj jade do siostry po kurteczke,a Miko zaloze kombinezonik,bo nie mam co mu ubrac.W bluzie i bezrekawniku za zimno by mu bylo a przeciez nie zaloze mu 3 bluz heh

Dużo zdrówka dla chorowitków :*

Witajcie!

Cwietka wszystkiego najlepszego dla Idy na 10 miesięcy:)
Zdrowia dla chorych dzieciaczków!
Czy Wasze dzieci też ostatnio mniej śpią w dzień? Lena z 3-3.5h przeszła do 1-1.5h....Do tego w nocy dziś budziła się z 6 razy....z czego raz zwróciła całe mleczko na nasze łóżko, siebie no i mnie...cudnie;)
A pogoda....no cóż Lena stawiała pierwsze kroczki po śniegu...I czas pomyśleć o zimowych butach....
W ten weekend w Zakopcu będą noclegi, restauracje, zabiegi spa 50% taniej....taka akcja w ramach podziękowania turystom za udany sezon letni....Super, ale czy nie mogło to być w tą piękną pogodę tylko w takie zimno...?brrr;);)

MIŁEGO DNIA!

reklama
Agaj buziaczek dla Lenki na 10 mies!:-)
Antylopka sto lat, sto lat dla Migotki!:-)
Bodzinka ja juz kochana probowalam z kalesonami ale Adas ich tez nie lubi.On w ogole jest chory jak cos mu sie do nog `przylepia`:confused2:

Do góry