Wiolcia, ja zauważyłam, że Pucek lepiej śpi, jak zje na noc kaszkę. Czasem dajemy mu mleko, jak jest mocno zmęczony i nie ma siły machać łyżeczką. Ale nawet jeśli wypije 210 ml lub więcej, budzi się dość szybko. A całą noc przespał kiedyś jak dostał kanapkę popitą mlekiem - może to jest sposób 
A co do innego picia, to Frulo wypija ok. 750 ml do litra
/) wody dziennie. Czystej wody, a ostatnio wody z cytryną. Soczki są od wielkiego święta, herbatek w ogóle mu nie daję.
Za mną ciężka noc. Dojechaliśmy do Rzeszowa w 4,5 godziny, stojąc w ogromnych korkach :/ Mąż zaraz poszedł spać, a ja siedziałam z Rodzicami i Frulem, który się rozbudził i szalał. Koło północy poszłam go położyć, ale łaził po łóżeczku jeszcze do 1 w nocy :/ A wstał... o 5.30 (na kolację było mleko). Wrzuciłam mu do łóżeczka zabawki i dał nam jeszcze godzinę snu...
Teraz drzemie, a jak się obudzi, to lecimy do drugich Dziadków. Pewnie znowu będzie siedzenie w nocy, a ja już padam na twarz. Oby Frulo ładnie zasnął, bo nie mam siły z nim siedzieć po nocy...
O, właśnie się obudził. No to ruszamy
A co do innego picia, to Frulo wypija ok. 750 ml do litra
Za mną ciężka noc. Dojechaliśmy do Rzeszowa w 4,5 godziny, stojąc w ogromnych korkach :/ Mąż zaraz poszedł spać, a ja siedziałam z Rodzicami i Frulem, który się rozbudził i szalał. Koło północy poszłam go położyć, ale łaził po łóżeczku jeszcze do 1 w nocy :/ A wstał... o 5.30 (na kolację było mleko). Wrzuciłam mu do łóżeczka zabawki i dał nam jeszcze godzinę snu...
Teraz drzemie, a jak się obudzi, to lecimy do drugich Dziadków. Pewnie znowu będzie siedzenie w nocy, a ja już padam na twarz. Oby Frulo ładnie zasnął, bo nie mam siły z nim siedzieć po nocy...
O, właśnie się obudził. No to ruszamy