reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dobry
Jak ja nie znosze TAKIEJ jesieni..Ech
Zaraz herbatke, ogarnac chalupke i po południu urodzinki synka kolezanki..
A mój prawie nie pije...Ale wyglada świetnie więc sie nie przjmuje, widocznie cyc mu starcza.

reklama
A ja od 8 na nogach, trochę się nie wyspałam, bo o 4 musiałam małego nakarmić, ale czuję się lepiej niż wczoraj :) Widocznie wczoraj to nie choróbsko, ale zmiana pogody tak na mnie wpłynęła.
U nas 9 stopni, czyli tragedii nie ma, ale i tak z małym dziś nie wyjdę, no chyba, że się poprawi :p

A ja mam stresa jak nie wiem. :baffled::baffled::baffled:
=====
M wyjechał do znajomych na noc i wziął ze sobą starszaka, a ja siedzę, obgryzam paluchy i łzy mi napływają do oczu:baffled:, z nerwów czy nic mu tam nie będzie:no:. Czy ja jestem jakaś nienormalna:confused:? Bosze chyba zejdę zanim m do mnie zadzwoni powiedzieć, że dojechali. Po co ja go puściłam?:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Dzien dobry.
U nas brrrr zimno jak nie wiem :szok: Chyba trzeba bedzie zaczac grzac w domu, bo z rana jest strasznie...

Ainah ale fajnie, ze bedziesz miala drugie malenstwo i taka mala roznica wieku miedzy dziecmi tylko pozazdroscic :-)

Witam;-)
Ja ledwo zyje, bo nerka nie odpuszcza i ledwo chodze:baffled:
Jasko jak zwykle spal az do 5.30:sorry2:Wyspana jestem ze ho ho:-DA wczoraj po raz pierwszy zasnelam w ciuchach:szok:Zmeczenie sie daje we znaki:tak:.Teraz synus spi a ja lece po druga kawke zeby oczy szerzej otworzyc bo sie same zamykaja:-D
U nas tez zimnawo:tak:Ale jak juz widze szczyty alp obsniezone tzn ze zima idzie:tak:
Milego dzionka;-)

Krzyśko śpi więc mam chwilkę żeby się chociaż przywitać :) Co do picia to mój wypija max 100ml dziennie herbaty! On jest z tych mało pijących tak jak ja. Natomiast z mlekiem ostatnio przesadza:/ O 20- 300 ml mleka z kaszką, o 12 w nocy wstaje (a nigdy nie wstawał na jedzenie) i wsuwa 260 ml mleka z kaszka, o 5 rano już głodny i kolejne 260 ml mleka z kaszka. Co wy na noc dajecie że wam tak ładnie dzieciaki śpią??? Help bo mój malekożerca mi żyć nie daje.

Asiu a co ci sie dzieje z tą nerką? Robiłaś jakieś badania? Bierzesz jakieś leki?
krolcia napenwo bezpiecznie dojechali, spokojnie. Mężczyźni tacy już są że mogą zapomnieć nawet dać znać że dojechali.

I tak na marginesie dodam, że znowu całą noc od 12 co godzin pobudka a o 5 wstał na dobre:/ Ja już nie daje rady :(

Wiolcia tule Cię kochana..Wiem dokładnie jak to jest ale będzie dobrze!!! Kochana Krzyś więcej je byc może dlatego, że więcej się rusza, jakiś skok rozwojowy..wiem, ze to małe pocieszenie..Mój tez nocy nie przesypia ale jednak troche lepiej sypia..
Kobieto Ty na tej fotce na niepełnoletnia wygladasz :-p chcą Ci piwo sprzedawać???????

Wiolcia ja cie bardzo dobrze rozumiem bo Jasko tez mi sie tak budzi:tak:Tyle ze pobudke mam codziennie nie o 5 a o 5.30;-)Tez juz nie mam sily ale damy rade kochana;-):-)A nerke to sobie zalatwilam na wlasne zyczenie bo nie wyleczylam do konca zapalenie pecherza:zawstydzona/y:
A w ogole to PIEKNIE wygladasz:tak:

reklama
Dojechali na miejsce i trochę jestem spokojniejsza ale mimo wszystko nerwy mną telepią:sorry2:. I to nie kwestia nadopiekuńczości:no:, ale nie wiedzy m bardziej co do potrzeb dziecka. Zdecydowanie lajtowo i bez żadnych oporów oddałam Matiego pod opiekę szwagierce prawie na cały dzień. Bo wiedziałam, że ona wie co z nim robić, na co uważać itd. A m niestety nie bardzo sobie z tym radzi.:hmm:

Do góry