reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ainah - nie szkodzi - jeszcze czeka mnie 8 egzaminów i ze 2 lata stażu, także być może będziesz miała okazję mi jeszcze pogratulować:-D (mam nadzieję, że będzie czego:sorry2:)

reklama
hehe ciekawe ile bedziemy mialy nowych dzieci w tym czasie Twego stazu Cristal :D:D, gratki!

Ewa ale Ty glupia ze na ten doktorat poszlas ;););) a slyszalas ze trenowanie szarych komorek zapobiega wielu chorobom?? Jest szansa ze za jakis czas ja nie bede rozpoznawala moich bliskich a Ty bedziesz trzaskac krzyzowki i takie tam.. oczywiscie w tym samym wieku :D

Elffetus a skad pochodzisz i jak do nas trafilas? Jak sie rozwija Twoj dzidzius?

dzieńdoberek z raniutka!
oj przeleciałam szybciutko, widzę że z niektórymi chorowitkami już lepiej kciuki trzymam żeby już na prawdę było dobrze no i za te męczące zębiska! żeby juz wyszły

wrublik a jak Ty sie czujesz??? chce Ci sie pracowac?
hehe nie chce mi się pracowac ale lubię swoją pracę czasami... więc nie chciałabym jej utracić
no a czuję się na razie ok, tylko powrócił mi wstręt do słodyczy i juz mam spadek 2kg... zobaczymy do ilu dobiję w tej ciązy, no ale aby tylko zdrowie dopisywało

Hej.
Jeny ile gratulacji do napisania:szok::-D! Cristal gratki stażu, Wiolcia za utratę kg(zazdroszczę) Ewa gratki dla Franka na 10. Nie pominęłam niczego:confused:? hi hi:-D

Julka, ech. Julek jak mrówków faktycznie:tak:! Gdzie komuś urodziła się dziewczynka to Julka albo Amelka he he. No będą dziewczyny o tym imieniu w większości zdecydowanej:-).

Elffetus witaj, a jak szkrab ma na imię?

Hello dziewczynki posniadaniowo i przedkawkowo.Ale najpierw kąpiel,wiec znikam na chwilkę :-)

A mi si Julcia podoba,jedna znajoma ma tylko Julke,ale mieszka daleko,więc w sumie w towarzystwie nie ma Julusia.Za to są 3 Wiktorie.Ja jak będę miała córeczkę kiedyś to będzie Maja i zdania nie zmienię mimo ze też dużo jest Majeczek.

Dzień dobry,

Maksiu dziś znów w nocy pobudki na jedzenie, teraz mu rozwadniam mleko, może powoli uda mi się przejść na wodę, chociaż kiepsko to widzę :/

na ok. 10 jestem umówiona z przyjaciółką na spacer, mam nadzieję, że pogoda dopisze. Na razie u mnie na balkonie, od nienasłonecznionej strony, jest 15,5 stopnia.

Miłego dnia :)

Myśmy też już wczoraj kupili "dorosłą" szczoteczkę. Wyboru wielkiego nie było, bo był nieszczęsny Jordan i Aquafresh, więc padło na tą drugą.

Jak tylko gdzieś trafię to na pewno kupię szczoteczkę oral-b. Dłuższy włos na czubku szczoteczki jest bardzo pomysłowym rozwiązaniem jak dla mnie. Mateusz ma taką i jestem z niej bardzo zadowolona.

Ostatnia edycja:
:/

Czy ktoras z Was jeszcze karmi piersia? :) Ja tak, sporbuje pociagnac jeszcze do roczku, a moze nawet dluzej? Napewno max do maja, ale zobaczymy czy sie uda.
Ja ;-) I zamierzam do dwóch lat jak starszego :-p
Ewa no ja wiedziałam :-) Bo mój Fifi jak widzi, że ja buty biore to w płacz uderza...Mam nadzieje, ze to tylko przejsciowe bo Lolo był jak Frulo...Choć fakt, jak w okolicy są dzieci to chetniej zostaje...
Buzka na 10 miesięcy :-)
GRATKi dla tych, którym ich trzeba :-p bo się już pogubiłam
Jestem mega zmęczona.....
Ale z Fifim lepiej już...Marzy mi sie dzień, dwa dla siebie...Zmęczona jestem ta samotnością....I tym, że zadnej babci, cioci, kolezanki..Nikogo, kto chocby na moment mnie "odciażył"...Ech...Jesien się zaczyna i u mnie nastroje depresyjne ale przejd a mi
Fifi ostatnio jeżdzi w wózki macha cały czas lapką, jak Król do poddanych :-):-p
Czytałam Was ale nic nie pamietam prawie...

ewa u nas zuzka tez sie jeszcze budzi w nocy - teraz jak jest chora to chyba bardzoej od kataru.
Ale wydaje mi sie ze dziecko samo sie oduczy budzenia w nocy :)
Wiec trzeba zacisnac zeby i tak z 2 lata pocierpiec.

U nas i tak sukces, bo mala sie przekreca w nocy na plecy i sie nie budzi. co normlanie jest cudem, bo jak ona tylko wyczuwala ze lezy na plecach od razu otwiera oczy :-)
Dosiega juz niesttey do klawiattury na biurku, i pieknie wciska przyciski :D

reklama
Gabi z tymi cenami masz racje..kiedyś dużo piekłam, kombinowałam w kuchni a teraz najzwyczajniej nie mam na to kasy....Kuchnie mam tak ograniczoną, że az mnie serce boli i ciesze się, że Lolo chodzi do przedszkola...I pewnie z powodu jedzenia wysle Fifka wcześniej...Serce mnie boli, bo nie pamiętam kiedy cos upiekłam...Ale cos za coś....Owoce i warzywa ważniejsze niż ciasto....Boli, mnie, że kazdy wydatek powyżej 20 zl musze sobie planować...A pierdółke dla siebie to planuje powyżej 15 zl już...A kiedyś za tą sama kase stać był na tyle więcej!!!! i szlag mnie trafia jak ide do sklepu..A z tym nic nik nie zrobi kogo by nie wybrano wrrrrrrrrrrrr. Ale daje rade :-) Ludzie maja gorzej :-)

Do góry