reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Moj synek ma na imie Nicolas. Jestemz podkarpacia, ale obecnie mieszkam w Szkocji. A trafilam tu do Was jakos prypadkiem. Udzielam sie na innym forum, ale tam swieci pustkami jak nie wiem, duzo dziewczyn pouciekalo, wiec postanowilam sprobowac na innym forum, a wiedzialam juz od jakiegos czasu o tym wiec jestem i tu :-)

Ja też z podkarpacia,a dokładnie z Rzeszowa,a Ty?

Bodzinka heheheh dobre,jak to dziecko potrafi zaskoczyć :-)

reklama
Tunia - dałam, oczywiście, ale kończy w szufladzie albo w wiaderku z brudnymi pieluchami:baffled: Innym razem wrzucił ją do nocnika (często mu myję zęby jak siedzi na nocniku własnie - wtedy jest bardziej skupiony:-D)

Ale dobra kreda musiała być:-D

Hejka!
Ja zasmarkana jak jakiś przedszkolak. Ida pewnie się niedługo zarazi. Próbowałam się zarejestrować do lekarza i udało mi sie dopiero na.... 19.15. I to do pediatry. Pewnie jeszcze się kolejka poprzesuwa, więc do domu wrócę już po kąpieli Idy :baffled:

Aniah - Julka ładne imię. Ida miała być Julką. Ale własnie ilość Julek mnie odstraszyła :-( Teraz widzę, że Ida nie mogłaby być Julką ;-) Imię trzeba poczuć :tak:

Przepisu na drożdżowe nie dam, bo moje średnio wychodzą. Świeże jest eszcze dobre, ale na drugi dzień już nieciekawe.

Bodzia - widocznie wapnia mu było za mało ;-)

witam dzis dopadł mnie okropny ból głowy ledwo funkcjonuje ;/ Wojtus coraz lepiej opanowuje nauke chodzenia jednak zdarza mu sie jeszcze "złapać porządnego zająca" jednak coraz czesciej jak sie zmeczy nie robi już klpas ana pupcie tylko stanie odpocznie kilka sekund i pedzi dalej. najgorzej jednak wyglada sytuacja gdy juz ma tak godzinke czy pół do drzemki a nadal chodzi wtedy przewraca sie bardzo czesto i wówczas zapomina nawet ciapnac na pupe tylko leci jak popadnie ;/

Nie no ja go zjem, taki jest słodki....Cały pysieka mu się śmieje, oczy, nos :-) Lolo tez taki był(hmmmmmm nadal jest :-p). Odzyskałam mojego Bobaska:-D:-D

Tunia :-D no nie woła jeszcze:-D Na razie łapiemy kupkę, a - jak się uda - także siusiu, ale to już wyższa szkoła jazdy;-)
Z odstawianiem butli, smoka nie mam zamiaru sie spieszyć. Raczej wątpię by chciał pić mleko z kubka, więc butla u nas dłuuuuuugo posłuży, do 2 rż na pewno. A z pieluchami sie zobaczy - Cypriano na szczęście juz teraz "jarzy" że ma mokro i b. czesto sika podczas zdejmowania pieluchy - nie ma to jak powiew wolności :-D I zaczął też mniej sikać w nocy

Ja widziałam soc takiego w sklepie,stosowała może któraś?
Ziaja
my uzywamy:)
mam duzo super produktow z ziaji i ziajki, bo moj brat tam pracowal i po probkach posprawdzalam; ze sa super dobre!

Antylopka co z mamą?
wczoraj z nia rozmawialam przed 23 i czkala jeszcze ze zrobionym zdjeciem na chirurga; po badaniu neurologocznym ok. nie wiem co powiedzial chirurg, bo juz pozniej z nia nie rozmawialam, czekam na maila (jesli jest w pracy dzisiaj w ogole....)

Tunia to super ci Zuzka zajada! My już drugi tydzień mamy pod znakiem kataru... wszyscy po kolei - ja, mąż i Luśka :-(
Dziewczyny jedzie do mnie paczka z mlekiem gerbera 6-12 ze streetcomu - zainteresowana któraś?

reklama
hehe do mnie też jedzie paczka z mlekiem, ale gerber 3, a do Ciebie 2?

tunia z tego, co pamiętam Zuzia w brzuchu też raczej mało się ruszała. Widocznie nie lubi i koniec:)

my właśnie wróciliśmy ze spacerku. Dzisiaj mam dzień pod znakiem lenia i nawet nie umyłam podłogi (tylko odkurzyłam). Jakoś nie chce mi sie i koniec. Prasowanie jednak mnie nie ominie i zaraz pewnie się za to zabiorę:///

Do góry