reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Wrublik dzieki;-)A tego newsa przegapilam bo przez dwa tyg nie mialam internetu ale jeszcze raz gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tunia a moze zrob zupke bardziej wodnista i podaj w butelce:tak:
Salomii dzieki za mile slowa;-) A co dokolonoskopii to jamialam dwa razy.Jedna w Polsce bez znieczulenia i jedna tutaj pod ogolnym znieczuleniem.I to jest prawda ze bez znieczulenia za duzo sie nie zobaczy bo jest to niemozliwe obejrzec cale jelito bez znieczulenia:no: Trzymam za ciebie kciuki:tak:

Ostatnia edycja:
Macie jakiś sposób na zapalenie pęcherza? U dorosłego. W internecie są same strony sponsorowane przez konkretne leki :/ Brałam coś ziołowego na początku ciąży, ale nie pamiętam nazwy... A chyba mnie coś łapie, bo czuję lekkie pieczenie :/ Buu...

Zaczynam się stresować tym żłobkiem Frankowym... Czy sobie poradzi...

Asia, czyli trzeba do lekarza?... Nigdy nie miałam zapalenia pęcherza, a przynajmniej tego nie pamiętam :/ Zrobić badanie moczu (ogólne/posiew?) i pójść z nim do lekarza ogólnego?

reklama
Hejka!
Padam na pysk - dzień rozwalony. Pojechałam na 14 z Idą do sekretariatu dowiedzieć się, jaką grupę mam prowadzić, a tam info - nie prowadzę dzisiaj :wściekła/y: Mam siedzieć w sali i tłumaczyć obcokrajowcom co gdzie i jak.
Miałam kilka godzin wolnego (w tym czasie miałam sobie pokserować ćwiczenia), więc poszłam na zakupy i kupiłam.... różową :-D:-D:-D sukienkę. Jest tak obrzydliwie różowa, że stwierdziąłm, że muszę mieć coś tak okropnego. Do tego ma pomarańczowy pasek :eek:, ale to chyba juz za dużo dla mnie będzie ;-)

Zajęcia będę dopiero od środy prowadzić. A grupę dostałam podobną, jak w zeszłym roku, więc przynajmniej część materiałów wykorzystam.

Ewa - pij dużo, a raczej bardzo dużo najlepiej kwaśnego - woda z cytryną, sok porzeczkowy, sok z żurawiny i dużo sikaj. Po jednym dniu intensywnego sikania powinno przejść. Mnie zazwyczaj łapało w weekend, kiedy i tak do lekarza nie można i do poniedziałku przechodziło, więc nigdy antybiotyków nie brałam.

Do góry