reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Wrublik dzieki;-)A tego newsa przegapilam bo przez dwa tyg nie mialam internetu ale jeszcze raz gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tunia a moze zrob zupke bardziej wodnista i podaj w butelce:tak:
Salomii dzieki za mile slowa;-) A co dokolonoskopii to jamialam dwa razy.Jedna w Polsce bez znieczulenia i jedna tutaj pod ogolnym znieczuleniem.I to jest prawda ze bez znieczulenia za duzo sie nie zobaczy bo jest to niemozliwe obejrzec cale jelito bez znieczulenia:no: Trzymam za ciebie kciuki:tak:

Ostatnia edycja:
Macie jakiś sposób na zapalenie pęcherza? U dorosłego. W internecie są same strony sponsorowane przez konkretne leki :/ Brałam coś ziołowego na początku ciąży, ale nie pamiętam nazwy... A chyba mnie coś łapie, bo czuję lekkie pieczenie :/ Buu...

Zaczynam się stresować tym żłobkiem Frankowym... Czy sobie poradzi...

Asia, czyli trzeba do lekarza?... Nigdy nie miałam zapalenia pęcherza, a przynajmniej tego nie pamiętam :/ Zrobić badanie moczu (ogólne/posiew?) i pójść z nim do lekarza ogólnego?

reklama
Hejka!
Padam na pysk - dzień rozwalony. Pojechałam na 14 z Idą do sekretariatu dowiedzieć się, jaką grupę mam prowadzić, a tam info - nie prowadzę dzisiaj :wściekła/y: Mam siedzieć w sali i tłumaczyć obcokrajowcom co gdzie i jak.
Miałam kilka godzin wolnego (w tym czasie miałam sobie pokserować ćwiczenia), więc poszłam na zakupy i kupiłam.... różową :-D:-D:-D sukienkę. Jest tak obrzydliwie różowa, że stwierdziąłm, że muszę mieć coś tak okropnego. Do tego ma pomarańczowy pasek :eek:, ale to chyba juz za dużo dla mnie będzie ;-)

Zajęcia będę dopiero od środy prowadzić. A grupę dostałam podobną, jak w zeszłym roku, więc przynajmniej część materiałów wykorzystam.

Ewa - pij dużo, a raczej bardzo dużo najlepiej kwaśnego - woda z cytryną, sok porzeczkowy, sok z żurawiny i dużo sikaj. Po jednym dniu intensywnego sikania powinno przejść. Mnie zazwyczaj łapało w weekend, kiedy i tak do lekarza nie można i do poniedziałku przechodziło, więc nigdy antybiotyków nie brałam.

Do góry