reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Mały Skunksik dalej śpi. Chyba najlepszym środkiem nasennym jest kupsko w majtkach :eek:

Sarka - u nas nocny sen jest najmocniejszy. Jak już Ida wyśpiewa wszytskie kołyskanki psu i zaśnie, to śpi do rana. Nawet na jedzienie się nie budzi - wydziera się tylko przez sen, je przez sen i dalej śpi.

reklama
Mały Skunksik dalej śpi. Chyba najlepszym środkiem nasennym jest kupsko w majtkach :eek:

Sarka - u nas nocny sen jest najmocniejszy. Jak już Ida wyśpiewa wszytskie kołyskanki psu i zaśnie, to śpi do rana. Nawet na jedzienie się nie budzi - wydziera się tylko przez sen, je przez sen i dalej śpi.
Chyba tak bo smród dochodzący od juniora powala a on...ŚPI:eek:

ziendobry

moja nie spi w nocy dobrze, ciagle sie przewala wierci jeczy itd, do tego ze wzgledu na jedzenie pozno chodzi spac :/ wiec jest masakra z tym troche, ostatnio postanowila spac z nami i tak wyje itd ze w koncu ja bierzemy :/:/:/:/:/:/:/ nie lubie! zdecydowanie dzieci powinny spac osobno dla dobra rodzicow :///

a dzis dzwonila do mnie Pani ze szpitala by ustalic termin na kolonoskopie......... wiecie ze wyczytalam ze Norwegia kroluje w krajach rozwinietych w umieralnosci na nowotwory jelit???? A Missiiss wiesz dlaczego???? Bo ludzie lekcewaza rozne objawy i ze strachu przed badaniem nie ida do lekarza!! :// Oczywiscie w Pl i krajach zachodnich jest lepiej bo znieczulenie podawane jest na zyczenie a tu jest z tym problem a jak sie kazdy domysla hmm badanie jest bolesne a czasem z.....cie bolesne az nie ma mozliwosci wykonywac go dalej i w rezultacie jest przerywane :O (co za logika) niestety znieczulanie jest bardzo drogie i stad te procedury :O oczywiscie ze strachu umieram ://:/:///

Wrublik no wychodzi 12 ;);););) ale oczywiscie tyle nie bedzie :)

Asia no 7300 to nie jest waga olbrzyma ale jak pisalam na innym watku u mnie w grupie bilansowej sa jeszcze 2 dziewczynki z tego samego dnia co Arlena i jedna wazy jakies 7,500 i lezy na brzuchu nic nie robiac procz kosi kosi i jest ok, wiec jesli sie martwisz to dla mnie jedyne wyjscie zmien lekarza, ja zmienilam i jestem zadowolona bo moj stary rowniez mial podobne podejscie do alergii malej jak Twoj to wagi i kupek :/:/ na zasadzie aaa to nie grozne i przejdzie :/// dlatego polecam zmiane!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki!
Mialam Was nadrobić przez weekend, ale nie udało sie i mam jeszcze więcej zaległosci:/ trudno, lecimy dalej...

W zasadzie tak na chwilkę wpadam, zeby się pochwalić, ze wczoraj Misiaczek zrobił 3 samodzielne kroczki:-) w moją stronę, następnie wyjął smoka z buzi chciał włożyć do mojej:-D Ma gest chłopak;-)

Bodzia - najlepszego dla jubilata!!!! :-)

Mam nadzieję, że z chorowitkami już lepiej - zdrówka dla nich.

Rany, co za pogoda:rolleyes:, taka sierpniowa rzekłabym, a za chwilę zrobi się listopad i będziemy miały kolejny szok termiczny:/

Qrde czekam, aż kasa wpłynie na konto a jej nadal nie ma:wściekła/y:. Skandal normalnie. Nie dość, że według przepisów to powinna być w piątek na koncie, a to już popołudnie i kasy niet:no::crazy:! Nie zrobię dzisiaj zakupów:-(. Bo z dwójką do sklepu to ja na pewno się nie puszczę Wrrrrrrrrrrrrr.

reklama
No i po spacerze. Huśtawki, zjeżdżalnie i wyrywanie trawy zaliczone :) Można wrócić do pracy - Franek sprząta klocki z pudełka do pudełka, a ja poprawiam ;)

Pucek po spacerze wsunął w sekundę WIELKĄ michę obiadku, z czego połowa to było mięso, i wcale nie wygląda na najedzonego :/ Chyba zaraz jakiś jogurt wyciągnę.

Dowiedziałam się właśnie, że rozpoczęcie roku doktoranckiego mam w czwartek o 12...:/ Ja nie wiem, co za matoł wymyślił taką porę. Przecież większość osób na studiach III stopnia pracuje... Na szczęście Chrzestny kończy zajęcia o 11:15 i będzie mógł z Frankiem pochodzić po Rynku jak mnie nie będzie.

Lecę do pracy, bo chciałabym jeszcze popołudniem wyjść na pole z Frankiem, ale muszę podgonić trochę robotę, żeby to było możliwe.

Do góry