reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Mały Skunksik dalej śpi. Chyba najlepszym środkiem nasennym jest kupsko w majtkach :eek:

Sarka - u nas nocny sen jest najmocniejszy. Jak już Ida wyśpiewa wszytskie kołyskanki psu i zaśnie, to śpi do rana. Nawet na jedzienie się nie budzi - wydziera się tylko przez sen, je przez sen i dalej śpi.

reklama
Mały Skunksik dalej śpi. Chyba najlepszym środkiem nasennym jest kupsko w majtkach :eek:

Sarka - u nas nocny sen jest najmocniejszy. Jak już Ida wyśpiewa wszytskie kołyskanki psu i zaśnie, to śpi do rana. Nawet na jedzienie się nie budzi - wydziera się tylko przez sen, je przez sen i dalej śpi.
Chyba tak bo smród dochodzący od juniora powala a on...ŚPI:eek:

ziendobry

moja nie spi w nocy dobrze, ciagle sie przewala wierci jeczy itd, do tego ze wzgledu na jedzenie pozno chodzi spac :/ wiec jest masakra z tym troche, ostatnio postanowila spac z nami i tak wyje itd ze w koncu ja bierzemy :/:/:/:/:/:/:/ nie lubie! zdecydowanie dzieci powinny spac osobno dla dobra rodzicow :///

a dzis dzwonila do mnie Pani ze szpitala by ustalic termin na kolonoskopie......... wiecie ze wyczytalam ze Norwegia kroluje w krajach rozwinietych w umieralnosci na nowotwory jelit???? A Missiiss wiesz dlaczego???? Bo ludzie lekcewaza rozne objawy i ze strachu przed badaniem nie ida do lekarza!! :// Oczywiscie w Pl i krajach zachodnich jest lepiej bo znieczulenie podawane jest na zyczenie a tu jest z tym problem a jak sie kazdy domysla hmm badanie jest bolesne a czasem z.....cie bolesne az nie ma mozliwosci wykonywac go dalej i w rezultacie jest przerywane :O (co za logika) niestety znieczulanie jest bardzo drogie i stad te procedury :O oczywiscie ze strachu umieram ://:/:///

Wrublik no wychodzi 12 ;);););) ale oczywiscie tyle nie bedzie :)

Asia no 7300 to nie jest waga olbrzyma ale jak pisalam na innym watku u mnie w grupie bilansowej sa jeszcze 2 dziewczynki z tego samego dnia co Arlena i jedna wazy jakies 7,500 i lezy na brzuchu nic nie robiac procz kosi kosi i jest ok, wiec jesli sie martwisz to dla mnie jedyne wyjscie zmien lekarza, ja zmienilam i jestem zadowolona bo moj stary rowniez mial podobne podejscie do alergii malej jak Twoj to wagi i kupek :/:/ na zasadzie aaa to nie grozne i przejdzie :/// dlatego polecam zmiane!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki!
Mialam Was nadrobić przez weekend, ale nie udało sie i mam jeszcze więcej zaległosci:/ trudno, lecimy dalej...

W zasadzie tak na chwilkę wpadam, zeby się pochwalić, ze wczoraj Misiaczek zrobił 3 samodzielne kroczki:-) w moją stronę, następnie wyjął smoka z buzi chciał włożyć do mojej:-D Ma gest chłopak;-)

Bodzia - najlepszego dla jubilata!!!! :-)

Mam nadzieję, że z chorowitkami już lepiej - zdrówka dla nich.

Rany, co za pogoda:rolleyes:, taka sierpniowa rzekłabym, a za chwilę zrobi się listopad i będziemy miały kolejny szok termiczny:/

Qrde czekam, aż kasa wpłynie na konto a jej nadal nie ma:wściekła/y:. Skandal normalnie. Nie dość, że według przepisów to powinna być w piątek na koncie, a to już popołudnie i kasy niet:no::crazy:! Nie zrobię dzisiaj zakupów:-(. Bo z dwójką do sklepu to ja na pewno się nie puszczę Wrrrrrrrrrrrrr.

reklama
No i po spacerze. Huśtawki, zjeżdżalnie i wyrywanie trawy zaliczone :) Można wrócić do pracy - Franek sprząta klocki z pudełka do pudełka, a ja poprawiam ;)

Pucek po spacerze wsunął w sekundę WIELKĄ michę obiadku, z czego połowa to było mięso, i wcale nie wygląda na najedzonego :/ Chyba zaraz jakiś jogurt wyciągnę.

Dowiedziałam się właśnie, że rozpoczęcie roku doktoranckiego mam w czwartek o 12...:/ Ja nie wiem, co za matoł wymyślił taką porę. Przecież większość osób na studiach III stopnia pracuje... Na szczęście Chrzestny kończy zajęcia o 11:15 i będzie mógł z Frankiem pochodzić po Rynku jak mnie nie będzie.

Lecę do pracy, bo chciałabym jeszcze popołudniem wyjść na pole z Frankiem, ale muszę podgonić trochę robotę, żeby to było możliwe.

Do góry