reklama
krolcia
Fanka BB :)
I u nas marudząco-płaczliwie dziś niesamowicie. Już poszedł w ruch nurofen.
a dlaczego k** dopiero o 9??O której my k**** zaczęliśmy k**** robotę k****? chyba o 9 nie? jo jo. Dobra to k**** to dokończymy i w *ch** s*******amy stąd! Przynieś klej do za****nia w ch** i zabieramy się za to k****!
hehe
cześć w ogóle
w pracy dziwnie, ale nie tak boleśnie jak się obawiałam
Cristalrose - gratulacje dla synka!!!!!! dzielny wędrowniczek
Tunia - bardzo mi przykro, ale nie pomogę, ja mam żarłoka, a i córeczka w jego wieku też taka żarta była, teraz za to nie bardzo w każdym razie doświadczeń z niejadkami nie mam. Podobno jak dziecko nie chce, to nic na siłę, ale z drugiej strony jak tu nie próbować,jak maluch nic nie je??? jak Twoja malutka chce w ogóle butlę, to daj jej, a jedzenie łyżeczkowe może rzeczywiście na jakiś czas odstaw??
Tunia, a może poeksperymentuj z łyżeczkami. Jak Franek odmawiał jedzenia przy zębach, to akceptował tylko taką hiper-miękką łyżeczkę, której dotąd nie używałam, a miałam jako jakiś gratis, do misek TT czy czegoś takiego.
A jeśli podejrzewasz zęby, to daj Małej coś przeciwbólowego i po godzinie spróbuj ją nakarmić - będziesz wiedzieć, czy to to
Właśnie zamówiłam sobie 9 kuponów rabatowych na 30 zł do empiku W programie punktowym Plusa pojawiła się taka nagroda. Leżą mi te punkty na koncie od 2 lat, to wreszcie z nich użytek zrobiłam
A jeśli podejrzewasz zęby, to daj Małej coś przeciwbólowego i po godzinie spróbuj ją nakarmić - będziesz wiedzieć, czy to to
Właśnie zamówiłam sobie 9 kuponów rabatowych na 30 zł do empiku W programie punktowym Plusa pojawiła się taka nagroda. Leżą mi te punkty na koncie od 2 lat, to wreszcie z nich użytek zrobiłam
krolcia
Fanka BB :)
A u nas już dwa razy czopek poszedl w ruch :-( Biedny się strasznie męczy..
Cristal gratki dla chodziarza!!!!
kROLCIA JA NIE WIEM CZEMU JAKOS TAK ZAKODOWAŁAM SOBIE, ŻE mATI JEST 2006
sorry za capsa...
Lolo z tata na podwórku.
Kupiłam dziś obu kapcie.
Głodna jestem a Fifka sie nie da odłożyć :-(
Cristal gratki dla chodziarza!!!!
kROLCIA JA NIE WIEM CZEMU JAKOS TAK ZAKODOWAŁAM SOBIE, ŻE mATI JEST 2006
sorry za capsa...
Lolo z tata na podwórku.
Kupiłam dziś obu kapcie.
Głodna jestem a Fifka sie nie da odłożyć :-(
U nas chyba kolejne zęby się szykują. Kup sto pięćdziesiąt i marudzenie przy zasypianiu...:/ A do tego ślinotok jak wodospad... Ale póki co Pucek śpi, więc jest spokój
I nie wiecie co Znalazłam idealny żłobek! A właściwie koleżanka za mnie znalazła.
Artystyczna Akademia Malucha
Można wykupić pakiet nawet 10-godzinny do wykorzystania przez miesiąc. Albo po prostu przyprowadzić dziecko na godziny. I do tego jest parę metrów od pracy mojego Męża, skąd mam 20 minut na uczelnię, no a Mąż będzie mógł szybko Pucka odebrać. REWELACJA!
W tym tygodniu nie mam czasu, ale w poniedziałek, jak tylko oddam korektę, jedziemy tam z Puckiem i będziemy oglądać co i jak. Jak się oswoi, to od połowy października już tam może zostanie. A zaczniemy adaptację już za tydzień - najpierw Mąż z nim posiedzi jak ja będę na uczelni, a potem przez kilka dni ja z Puckiem podjadę się pobawić.
Uff... Kamień z serca
I nie wiecie co Znalazłam idealny żłobek! A właściwie koleżanka za mnie znalazła.
Artystyczna Akademia Malucha
Można wykupić pakiet nawet 10-godzinny do wykorzystania przez miesiąc. Albo po prostu przyprowadzić dziecko na godziny. I do tego jest parę metrów od pracy mojego Męża, skąd mam 20 minut na uczelnię, no a Mąż będzie mógł szybko Pucka odebrać. REWELACJA!
W tym tygodniu nie mam czasu, ale w poniedziałek, jak tylko oddam korektę, jedziemy tam z Puckiem i będziemy oglądać co i jak. Jak się oswoi, to od połowy października już tam może zostanie. A zaczniemy adaptację już za tydzień - najpierw Mąż z nim posiedzi jak ja będę na uczelni, a potem przez kilka dni ja z Puckiem podjadę się pobawić.
Uff... Kamień z serca
Wrublik, nie mam pojęcia. Dowiem się wszystkiego, jak tam pójdę. Jest coś konkretnego o co powinnam zapytać albo co sprawdzić?...
O, już wiem. 5 dzieci na opiekunkę. http://aam.sea-art.pl/faq.html#faq
Tylko nie mają podziału na grupy wiekowe. Ciekawe, jak to im się w praktyce sprawdza...
O, już wiem. 5 dzieci na opiekunkę. http://aam.sea-art.pl/faq.html#faq
Tylko nie mają podziału na grupy wiekowe. Ciekawe, jak to im się w praktyce sprawdza...
Ostatnia edycja:
reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ale dzis mam loozik w pracy szef wyszedl po 16, wiec moge zajrzec na BB
Bodzia - moja Nina tez jest z 2006. ale na razie premier obiecla, bo wybory, a i tak nowy sejm sie tym zajmie...
cristal - gratki dla Cypriana
Alicja wazy teraz ok. 6900. miala juz duzo badan i je tez sporo. potrafi wciagnac 210 ml mm z kleikiem. widocznie taka jej uroda
moja od czasu do czasu robi kupe jak juz zasnie na noc i potrafi spac tak 3-5 godzin :/ ale jeszcze nigdy sie nie odparzyla
Bodzia - moja Nina tez jest z 2006. ale na razie premier obiecla, bo wybory, a i tak nowy sejm sie tym zajmie...
cristal - gratki dla Cypriana
A Jas kilka dni temu wazyl 7300.
Alicja wazy teraz ok. 6900. miala juz duzo badan i je tez sporo. potrafi wciagnac 210 ml mm z kleikiem. widocznie taka jej uroda
Smrodkowa śpi a ja się z minuty na minutę czuję coraz bardziej wyrodną matką Mam nadzieję, że bardzo jej się pupina nie odparzy
moja od czasu do czasu robi kupe jak juz zasnie na noc i potrafi spac tak 3-5 godzin :/ ale jeszcze nigdy sie nie odparzyla
Podziel się: