reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam;-)
Fifi wszystkiegonajlepszego na 10 miesiaczkow:-)
Tunia u nas tez jest problem niejedzenia:tak:Tyle ze u nas dochodzi jeszcze czasem biegunka.Wczoraj zrobil 8 kup.I wku**** mnie juz nasz pediatra:wściekła/y:Bo za kazdym razem ide z tym samym problemem, ze Jas nie chce nic jesc i do tego robi bardzo duzo kupek a on ciagle to samo, ze zeby:no:Ja juz nie wiem co o tym myslec:-(No i ta jego niska waga z ktora nic nie robi.Alez mam dziesiaj nerwa grrrrrrrrrrr.
Milego dnia babolki.

reklama
a mi słoneczko w twarz świeci :-D byłam przed chwilą wyskoczyc po jedną fakturę do pracy, to poszłam oczywiście w samej koszuli i było cieplutko! aż się chciało stanąć w słoneczku i jak kotek się poprzeciągać :)
co do spadania z kg to ja znowu spadam :confused2: no żesz u mnie dieta cud to chyba ciąża tyle się starałam by schudnąć po ciąży do najniższej wagi co miałam w środku ciąży i ani jak nie schodziło mi, a teraz już 1,5 kg mniej od dnia kiedy się dowiedziałam że jestem w ciąży :rofl2::eek: w pierwszej schudłam 4kg w drugiej 8kg, to ile mam obstawiać teraz :eek::shocked2::szok: ale co prawda mam ten paskudny wstręt do słodkiego, zapijam się natomiast wodą z cytrynką, nawet jak chciałam wspomniec ten smak rozpuszczającej się czekolady w ustach to zgadzam się pamiętam ale od tego mnie jeszcze bardziej odpycha, no i wiem że do 6-7 miesiąca tak może być, czyli goodbye słodkie makowce na święta, a tak je lubię... a potem już po świętach jak będzie to będę miała żer na wszystko, bo na razie powraca słonina z cebulą mmmmmnnnniam

Asia ile to ta niska waga?

Wrublik to ty jestes w ciazy???Dlaczego mi to umknelo???O matulu to buziak w brzuszek:-)Na kiedy masz termin??I jak sie czujesz??
A Jas kilka dni temu wazyl 7300.

7300 :szok::szok::szok: Ja już nie pamietam, kiedy Ida tyle ważyła.

Smrodkowa śpi :baffled: a ja się z minuty na minutę czuję coraz bardziej wyrodną matką :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że bardzo jej się pupina nie odparzy :zawstydzona/y:

O której my k**** zaczęliśmy k**** robotę k****? chyba o 9 nie? jo jo. Dobra to k**** to dokończymy i w *ch** s*******amy stąd! Przynieś klej do za****nia w ch** i zabieramy się za to k****!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Krótki pokaz rozmowy robotników na balkonie, przed chwilą usłyszany! Dobrze, że starszaka nie ma i tego nie słyszy:no:!!! A ja zamknęłam balkon i okno, bo uszy więdną.

o której my k**** zaczęliśmy k**** robotę k****? Chyba o 9 nie? Jo jo. Dobra to k**** to dokończymy i w *ch** s*******amy stąd! Przynieś klej do za****nia w ch** i zabieramy się za to k****!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Krótki pokaz rozmowy robotników na balkonie, przed chwilą usłyszany! Dobrze, że starszaka nie ma i tego nie słyszy:no:!!! A ja zamknęłam balkon i okno, bo uszy więdną.

:-d:-d:-d

O której my k**** zaczęliśmy k**** robotę k****? chyba o 9 nie? jo jo. Dobra to k**** to dokończymy i w *ch** s*******amy stąd! Przynieś klej do za****nia w ch** i zabieramy się za to k****!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Hmmm zasób słów imponujacy :-p

Wrublik to ty jestes w ciazy???Dlaczego mi to umknelo???O matulu to buziak w brzuszek:-)Na kiedy masz termin??I jak sie czujesz??
A Jas kilka dni temu wazyl 7300.
Asia a no o ciąży tu na forum "głośno" powiedziałam 14 września :) to ci trochę umknęło zresztą dobrze wiedziec że suwaczek nie za bardzo się rzuca w oczy, bo nie dla wszystkich jeszcze ta wieść, np moim rodzicom mam zamiar powiedziec dopiero na święta ot tak prezencik, ale to ze względu na ich nerwy
a wagą Jasia się nie przejmuj - moja maluśka kilka dni temu ważyła 6850gr... więc to ja musiałabym się załamywać, ale wypytaj czy w rodzinie nie było takich podobnych chuderlaków, bo u mego męża właśnie było parę takich, więc na niego zwalam winę
Krolcia może napomknij tym robotnikom że jak nie znają innych słów to niech kupią słowniki! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kobiałki;)
Mało nas bo laptopik mój mi padł:( ale małżon wział go w obroty, być może da się coś z nm jeszcze zrobić, bo cóz tu dużo mówić - nowością to on nie grzeszy...ale ja go lubię;) swojego małon zabiera do pracy i pozostał mi starcjonarny mojego syna, a jak mam wejść tu do jego pokoju, to zanim przedostanę się po tym co lezy tu na podłodze to już mi się odechciewa..grrrr:wściekła/y:

Moja Pyza ostatnio kiepskawo śpi, w dzień mało a nocy budzi się i robi sobie na mnie lekcję anatomii, wpychając mi palce do nosa byleby jak najgłębiej tudzież badając czy aby posiadam pełne uzębienie lub pozbawiając mnie reszty moich włosów:////:eek: zważając na godzinę kiedy się to dzieje, gdzies pomiędzy 3 a 4 nad ranem jest to naprawdę średio miłe hmm:cool:
Poza tym czy Wasz dzieci też po €spieniu (na noc) budza sie po kilka razy. Noż ta moja koza to ma taki sen że byle co ją budzi, musze ja po kilka razy dosypiać....:///

Budziaki dla 10 miesięczniaków!!!!!!!!!!:********

Do góry