reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam;-)
Fifi wszystkiegonajlepszego na 10 miesiaczkow:-)
Tunia u nas tez jest problem niejedzenia:tak:Tyle ze u nas dochodzi jeszcze czasem biegunka.Wczoraj zrobil 8 kup.I wku**** mnie juz nasz pediatra:wściekła/y:Bo za kazdym razem ide z tym samym problemem, ze Jas nie chce nic jesc i do tego robi bardzo duzo kupek a on ciagle to samo, ze zeby:no:Ja juz nie wiem co o tym myslec:-(No i ta jego niska waga z ktora nic nie robi.Alez mam dziesiaj nerwa grrrrrrrrrrr.
Milego dnia babolki.

reklama
a mi słoneczko w twarz świeci :-D byłam przed chwilą wyskoczyc po jedną fakturę do pracy, to poszłam oczywiście w samej koszuli i było cieplutko! aż się chciało stanąć w słoneczku i jak kotek się poprzeciągać :)
co do spadania z kg to ja znowu spadam :confused2: no żesz u mnie dieta cud to chyba ciąża tyle się starałam by schudnąć po ciąży do najniższej wagi co miałam w środku ciąży i ani jak nie schodziło mi, a teraz już 1,5 kg mniej od dnia kiedy się dowiedziałam że jestem w ciąży :rofl2::eek: w pierwszej schudłam 4kg w drugiej 8kg, to ile mam obstawiać teraz :eek::shocked2::szok: ale co prawda mam ten paskudny wstręt do słodkiego, zapijam się natomiast wodą z cytrynką, nawet jak chciałam wspomniec ten smak rozpuszczającej się czekolady w ustach to zgadzam się pamiętam ale od tego mnie jeszcze bardziej odpycha, no i wiem że do 6-7 miesiąca tak może być, czyli goodbye słodkie makowce na święta, a tak je lubię... a potem już po świętach jak będzie to będę miała żer na wszystko, bo na razie powraca słonina z cebulą mmmmmnnnniam

Asia ile to ta niska waga?

Wrublik to ty jestes w ciazy???Dlaczego mi to umknelo???O matulu to buziak w brzuszek:-)Na kiedy masz termin??I jak sie czujesz??
A Jas kilka dni temu wazyl 7300.

7300 :szok::szok::szok: Ja już nie pamietam, kiedy Ida tyle ważyła.

Smrodkowa śpi :baffled: a ja się z minuty na minutę czuję coraz bardziej wyrodną matką :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że bardzo jej się pupina nie odparzy :zawstydzona/y:

O której my k**** zaczęliśmy k**** robotę k****? chyba o 9 nie? jo jo. Dobra to k**** to dokończymy i w *ch** s*******amy stąd! Przynieś klej do za****nia w ch** i zabieramy się za to k****!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Krótki pokaz rozmowy robotników na balkonie, przed chwilą usłyszany! Dobrze, że starszaka nie ma i tego nie słyszy:no:!!! A ja zamknęłam balkon i okno, bo uszy więdną.

o której my k**** zaczęliśmy k**** robotę k****? Chyba o 9 nie? Jo jo. Dobra to k**** to dokończymy i w *ch** s*******amy stąd! Przynieś klej do za****nia w ch** i zabieramy się za to k****!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Krótki pokaz rozmowy robotników na balkonie, przed chwilą usłyszany! Dobrze, że starszaka nie ma i tego nie słyszy:no:!!! A ja zamknęłam balkon i okno, bo uszy więdną.

:-d:-d:-d

O której my k**** zaczęliśmy k**** robotę k****? chyba o 9 nie? jo jo. Dobra to k**** to dokończymy i w *ch** s*******amy stąd! Przynieś klej do za****nia w ch** i zabieramy się za to k****!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Hmmm zasób słów imponujacy :-p

Wrublik to ty jestes w ciazy???Dlaczego mi to umknelo???O matulu to buziak w brzuszek:-)Na kiedy masz termin??I jak sie czujesz??
A Jas kilka dni temu wazyl 7300.
Asia a no o ciąży tu na forum "głośno" powiedziałam 14 września :) to ci trochę umknęło zresztą dobrze wiedziec że suwaczek nie za bardzo się rzuca w oczy, bo nie dla wszystkich jeszcze ta wieść, np moim rodzicom mam zamiar powiedziec dopiero na święta ot tak prezencik, ale to ze względu na ich nerwy
a wagą Jasia się nie przejmuj - moja maluśka kilka dni temu ważyła 6850gr... więc to ja musiałabym się załamywać, ale wypytaj czy w rodzinie nie było takich podobnych chuderlaków, bo u mego męża właśnie było parę takich, więc na niego zwalam winę
Krolcia może napomknij tym robotnikom że jak nie znają innych słów to niech kupią słowniki! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kobiałki;)
Mało nas bo laptopik mój mi padł:( ale małżon wział go w obroty, być może da się coś z nm jeszcze zrobić, bo cóz tu dużo mówić - nowością to on nie grzeszy...ale ja go lubię;) swojego małon zabiera do pracy i pozostał mi starcjonarny mojego syna, a jak mam wejść tu do jego pokoju, to zanim przedostanę się po tym co lezy tu na podłodze to już mi się odechciewa..grrrr:wściekła/y:

Moja Pyza ostatnio kiepskawo śpi, w dzień mało a nocy budzi się i robi sobie na mnie lekcję anatomii, wpychając mi palce do nosa byleby jak najgłębiej tudzież badając czy aby posiadam pełne uzębienie lub pozbawiając mnie reszty moich włosów:////:eek: zważając na godzinę kiedy się to dzieje, gdzies pomiędzy 3 a 4 nad ranem jest to naprawdę średio miłe hmm:cool:
Poza tym czy Wasz dzieci też po €spieniu (na noc) budza sie po kilka razy. Noż ta moja koza to ma taki sen że byle co ją budzi, musze ja po kilka razy dosypiać....:///

Budziaki dla 10 miesięczniaków!!!!!!!!!!:********

Do góry