reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ja podobnie jak cristalrose posprzątałam mieszkanie, wykąpałam i uśpiłam Maksia, wyszłam z psem i teraz siedzę sobie czekając na męża, który wraca z delegacji z Gorzowa Wlkp.
Ciesze się, że jutro już nie będę musiała sprzątać :))))) uwielbiam to uczucie - sobota wolna od sprzątania :))))))))))))))) bo jest super czysto :)))

Zdrówka choruszkom ! :***

Aha nie wiem czy pisałam, jak siedziałam z psem pod kroplówką u weterynarza, w środę wieczorem, poczułam pierwszy raz na 1000% jak się córcia rusza :)))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry z rana:-)

cristalrose - gratulacje!!!! wiedziałam, że sobie poradzisz, bo zdolna bestia jesteś:tak::tak:

ainah super;)))) Tobie też gratuluję:-D:-D

ja nadal chrypię, katar straszny i kaszel bolesny. Jeju, jak ja się wykuruję do pon?????:confused::dry:

Hejka laseczki;-)
Od kiedy pilnuje dodatkowo dzieci to na tylku nie moge siasc.Latanie koszmarne ale nie narzekam.rano trzeba zawiesc do szkoly, w poludnie przywiesc na obiad, na 14.00 z powrotem do szkoly, o 15.30 koniec szkoly ale Adas ma dodatkowe zajecia do 16.40 tak wiec jak jest ladna pogoda to czekamy na placu zabaw a jak nie to na chwile do domu i zaraz z powrotem:sorry2:A tu jeszcze zakupy, sprzatanie,gotowanie no i przede wszystkim zabawa z Jasiem:-)
Poza tym wsio ok tylko ze Jas ma ciagle zaropiale oczko i chyba zas bede musiala leciec do okulisty:tak:.
Co do lekarzy to czaasem brak mi slow.Ja pamietam w 5-tym tyg ciazy jak dostalam sie na oddzial z silnym bolem brzucha to jedna lekarka zawolala chirurga i oboje twierdzili ze to prawdopodobnie trzustka:-DDopiero ordynator mnie przebadal i znalazl peknieta torbiel i krwawienie do jamy brzusznej.Na szczescie sa jeszcze lekarze gdzieniegdzie co znaja sie na robocie:tak:
A tutaj to za nim lekarz przepisze antybiotyk to dziecko musi byc na prawde chore i nawet przy anginie najpierw robi wymaz zeby sprawdzic czy to aby na pewno bakteryjne.
Cwietka gratuluje!!!;-)

Dobry
Mam doła
Moja pediatra też nie daje antybiotyku na wszystko także jak ona da to i ja podaje....
Znalazłam na allegro świetny płaszczyk cena tez fajna ale kasy nie ma :-(

Hello
O weekendowe pustki :-)
Moja dizidza zasnęła właśnie,jak sie obudzi to zje obiad i na zakupy idziemy :-) Chyba łazanki zrobię dzisiaj :-)

Dobry
Mam doła
Moja pediatra też nie daje antybiotyku na wszystko także jak ona da to i ja podaje....
Znalazłam na allegro świetny płaszczyk cena tez fajna ale kasy nie ma :-(

dla siebie? Pokaż

reklama
Bodzinka bardzo ładny płaszczyk, też trzymam kciuki za uzbieranie pieniędzy !

Dzień dobry :)

mąż wrócił o wpół do pierwszej w nocy, Maks się przebudził i zaczął wojować :p położylismy się ok 2, a dzisiaj wszyscy spaliśmy do 9 (oczywiście z przerwami na Maksa mleko), a teraz się zbieram i jadę z mamą do Auchan na zakupy.

Miłego dnia :*

Do góry