reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ja podobnie jak cristalrose posprzątałam mieszkanie, wykąpałam i uśpiłam Maksia, wyszłam z psem i teraz siedzę sobie czekając na męża, który wraca z delegacji z Gorzowa Wlkp.
Ciesze się, że jutro już nie będę musiała sprzątać :))))) uwielbiam to uczucie - sobota wolna od sprzątania :))))))))))))))) bo jest super czysto :)))

Zdrówka choruszkom ! :***

Aha nie wiem czy pisałam, jak siedziałam z psem pod kroplówką u weterynarza, w środę wieczorem, poczułam pierwszy raz na 1000% jak się córcia rusza :)))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry z rana:-)

cristalrose - gratulacje!!!! wiedziałam, że sobie poradzisz, bo zdolna bestia jesteś:tak::tak:

ainah super;)))) Tobie też gratuluję:-D:-D

ja nadal chrypię, katar straszny i kaszel bolesny. Jeju, jak ja się wykuruję do pon?????:confused::dry:

Hejka laseczki;-)
Od kiedy pilnuje dodatkowo dzieci to na tylku nie moge siasc.Latanie koszmarne ale nie narzekam.rano trzeba zawiesc do szkoly, w poludnie przywiesc na obiad, na 14.00 z powrotem do szkoly, o 15.30 koniec szkoly ale Adas ma dodatkowe zajecia do 16.40 tak wiec jak jest ladna pogoda to czekamy na placu zabaw a jak nie to na chwile do domu i zaraz z powrotem:sorry2:A tu jeszcze zakupy, sprzatanie,gotowanie no i przede wszystkim zabawa z Jasiem:-)
Poza tym wsio ok tylko ze Jas ma ciagle zaropiale oczko i chyba zas bede musiala leciec do okulisty:tak:.
Co do lekarzy to czaasem brak mi slow.Ja pamietam w 5-tym tyg ciazy jak dostalam sie na oddzial z silnym bolem brzucha to jedna lekarka zawolala chirurga i oboje twierdzili ze to prawdopodobnie trzustka:-DDopiero ordynator mnie przebadal i znalazl peknieta torbiel i krwawienie do jamy brzusznej.Na szczescie sa jeszcze lekarze gdzieniegdzie co znaja sie na robocie:tak:
A tutaj to za nim lekarz przepisze antybiotyk to dziecko musi byc na prawde chore i nawet przy anginie najpierw robi wymaz zeby sprawdzic czy to aby na pewno bakteryjne.
Cwietka gratuluje!!!;-)

Dobry
Mam doła
Moja pediatra też nie daje antybiotyku na wszystko także jak ona da to i ja podaje....
Znalazłam na allegro świetny płaszczyk cena tez fajna ale kasy nie ma :-(

Hello
O weekendowe pustki :-)
Moja dizidza zasnęła właśnie,jak sie obudzi to zje obiad i na zakupy idziemy :-) Chyba łazanki zrobię dzisiaj :-)

Dobry
Mam doła
Moja pediatra też nie daje antybiotyku na wszystko także jak ona da to i ja podaje....
Znalazłam na allegro świetny płaszczyk cena tez fajna ale kasy nie ma :-(

dla siebie? Pokaż

reklama
Bodzinka bardzo ładny płaszczyk, też trzymam kciuki za uzbieranie pieniędzy !

Dzień dobry :)

mąż wrócił o wpół do pierwszej w nocy, Maks się przebudził i zaczął wojować :p położylismy się ok 2, a dzisiaj wszyscy spaliśmy do 9 (oczywiście z przerwami na Maksa mleko), a teraz się zbieram i jadę z mamą do Auchan na zakupy.

Miłego dnia :*

Do góry