U
użytkowniczka r
Gość
Bodzia super płaszczyk :-)
Tunia kciukasy zaciśnięte żeby z mężem się ułożyło.
I buźki dla malusiej niuni :-)
Tunia kciukasy zaciśnięte żeby z mężem się ułożyło.
I buźki dla malusiej niuni :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja ostatnio co weekend piekę coś słodkiego, choć nie powinnam bo mi na wadze wybiło + 3 nowe kg
ale to chyba przez ten nuva ring, który na tydz przed @ odstawiłam bo ciagle byłam zmęczona, libido zerowe, a nawet na -, normalnie królowa lodu,
i od kilku dni czuję się lepiej, nie jestem już tak zmęczona, juz kolejny raz się przekonałam, że się na hormony nie nadaję
a małżon robi obiad, i ciągle pyta czy się może przytulić, a ja mu, że NIE ale na spacer z nami go wzięłam, buty mi kupił dobrze, dobrze, jeszcze się na nowy żakiet na wesele załapię potrzymam go tak jeszcze trochę, a niech się chłopak pomęczy trochę...