reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Bodzia - ok. 75 cm i 9,5 kg ;) No chudzina po prostu. Chuchro takie, że aż szkoda patrzeć.
Renczysia, ja już nie idę do żadnego lekarza. Franek jest zdrowy i tyle. Jak się będzie coś nowego działo, to dzwonię po ordynatora szpitala i przynajmniej będę mieć kompetentną opinię.

Aha - powiedziała jeszcze, że idą górne jedynki. Już jej nie przypominałam, że dokładnie pół roku temu mówiła to samo - że na dole nic nie widać, ale góra to wyjdzie lada dzień. Minęło 6 miesięcy i mamy dwie dolne jedynki, a góry jeszcze nie widać ;)

reklama
Ewa - Współczuję, że Franek taki chory :-D:-D:-D
A strzelać to do lekarki może nie strzelaj, bo nie wiadomo, czy w więzieniu będziesz mieć interent, żeby dalej pisać na BB, ale zmień na pewno. Z tym mlekiem sojowym to już najlepsze :-D:-D:-D Alergolodzy go nie polecają, bo też strasznie uczula.

Bodzia - ok. 75 cm i 9,5 kg ;) No chudzina po prostu. Chuchro takie, że aż szkoda patrzeć.
Renczysia, ja już nie idę do żadnego lekarza. Franek jest zdrowy i tyle. Jak się będzie coś nowego działo, to dzwonię po ordynatora szpitala i przynajmniej będę mieć kompetentną opinię.

Aha - powiedziała jeszcze, że idą górne jedynki. Już jej nie przypominałam, że dokładnie pół roku temu mówiła to samo - że na dole nic nie widać, ale góra to wyjdzie lada dzień. Minęło 6 miesięcy i mamy dwie dolne jedynki, a góry jeszcze nie widać ;)

Hehehhe z tymi ząbkami to mnie rozklepuje ta Pani doktor ehhehehe :-)

ewa hehehe :-D no dobrą masz ta doktor:-D zapytaj czy studia on-line robiła albo czy dyplom ją dużo kosztował:-D cud że sie jeszcze stulejki, dysplazju bioder i szpotawych nóg nie dopatrzyła.....matko kochana!!! Naprawde nie ma tam innej? zazwyczaja w przychodniach są dwie, jedna przyjmuje do płudnia druga po południu. My mamy swoja jedna i chodzę zawsze kiedy jest ta nasza.

A tak poza tym to moje starsze dziecko się pochorowało:/// wczoraj już dostał gorączki, do szkoły dziś nie poszedł, leży w łóżku bida moja, musi się wykurować bo jutro idzie z tata na Monster Jam:) Monster Jam we Wrocławiu - YouTube mają juz bilety, trzymac kciuki by wyzdrowiał! Do lekarza oczywiście na wtorek najwczesniej hehe chyba ich pokopało, M podjedzie dziś, musi się wprosić przed końcem, dziecko z gorączką, nie ma wyjście - musi przyjąć!

Własnie mam jeszcze kawałek łososia w zamrażalce, więc dziś ugotuję Milce:) starszy ryby nie tyka, obiecałam mu już naleśniki;p

Ewa no ja Ci dobrze radze, włóz do do krzesełka i tucz jak gęś taki chudzielec!!! Wrrrrrrrrr nóz mi się w kieszeni otworzył .....Ewa Ty inteligentna kobieta jestes to wiesz, że ona farmazony gada ale wyobrazcie sobie młodziuteńką mame, ktora nie bardzo się zna i wierzy pediatrze w 100%..Biedne dziecko :-(
A ta alergia jak mu sie objawia??? Bo mnie ciekawośc wprost zżera!!!

Bodzia, no jak to? Świszczy mu w płucach przecież - to alergia na mleko :) Ja nie żartuję teraz - ona naprawdę tak powiedziała. Że ten katar, który zszedł na moment na oskrzela to alergia na mleko.

Problem w tym, że pediatry dobrego tu nie ma niestety. Robiłam wywiad w bloku, a Mąż popytał znajomych, którzy mieszkają niedaleko. Więc zostaje nam wizyta prywatna. Ale nie przewiduję w najbliższym czasie jakichś grubszych chorób ;)

Nadeszła pora drugiego śniadania. Nareszcie, bo już umieram z głodu!

Że co przepraszam?????????????? Nie no ona naprawde zapłaciła za dyplom.............Ja myślałam, ze jak katar schodzi na płuca to infekcja idąca w strone zapalenia płuc nawet ale co ja tam wiem.....

Ja już mam chłopaków załatwionych - Pucek dostał biszkopty (;)), a Mąż wczoraj już nową płytę Nosowskiej. W efekcie nie było go przez cały wieczór, bo robił "odsłuch" - siedział na dywanie i nie można było go ruszyć ;)

reklama
Ewa - lekarka by zaleczyła... szkoda słów, ale może by ją jakoś zbojkotować? by zmienili na lepszą?

nie pamiętam czy się dziś witałam, bo mam zapierdziel w pracy, a już mi się niczego nie chce za pół godzinki do domku!!!
gwiazdeczka mówisz dzień chlopaka... a mi mąż dał znac że ma dziś zamiar "umierać" bo ma chyba gorączkę i boli go głowa... nie wiem chyba mu z tej okazji kupię jakis lek :D wredna jestem - nie?

Do góry