reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
cwietka
gratulejszyn :)

asjaa
duzo zdrowka !! glupi wirus jakis panuje

a ja mam dola...
kurna za naprawe auta 1500 zł chyba z dooopy wyciagne i oddam rodzicom. i na dodatek niemoge w pracy sobie ustalic grafiku tak jak bym chciala ze w jednym tygodniu na pierwsza a w drugim na druga zmiane tyko caly czas juz bede pracowala na 1 lub 2 zmiane ... a mial byc elastyczny grafik fest... w tym wypadku nie wiem czy mi nie bedzie sie oplacalo porpostu siedziec na kuroniowce... ja mam dzisiaj juz dość dnia poprostu wszystko mnie rozpie..ala

Cwietka zazdroszczę i gratuluję. Ja za tydzień zaczynam zajęcia. Analiza matematyczna i statystyka już mnie przerażają :-(
Ewa przepisy na kulinarnym :-)

Cześc dziewczynki!
Wpadam tylko na chwilę - chwilę przerwy w nauce, bo już wymiękam - mózg się buntuje i nie chce więcej przyswajac:dry: Jutro egzamin (o kciuki proszę:zawstydzona/y:).
Ehh, ciężki miałam tydzień, zajęcia do 18.00, wracałam i padałam na twarz, przytulona do Miśka. No i po chwili musiałam go kąpac i szykowac do spania. Stęskniłam się za nim niesamowicie. Nie wiem jak będzie z kursami wyjazdowymi, ale czarno to widzę:no: Tydzień bez niego?:szok: Impossible!!!:no:
Jutro wieczorkiem spróbuję was nadrobic, łącznie z zaległościami w pw - pamiętam, pamiętam, tylko nie wyrobiłam w tym tyg. także proszę jeszcze o chwilkę cierpliwości:zawstydzona/y:

Cwietka gratulacje!!!
Dziewczynki sorry nie chce mi sie doczytywac bo padam...Malowalismy duzy pokój, jedna sciana łososiowa, musze teraz nabyć na nia ntyrame i zrobic collage czy jak to sie tam pisze...
W sobote łazienka i jeszcze kuchnie trzeba

Lolo był dzisiaj na swojej pierwszej wycieczce i był ZACHWYCONY.
Brudny i padł przed 19 ;-)

cwietka woooo GRATuLACJE!!!!!!!!!!!! :-) ....i rozumiem - ja też juz za studia dziekuję, ewntualnie jakieś kursy itp ale studiowanie już nie dla mnie:// Ake co tak po cichaczu, nic nam tu nie pisałas że to dziś!!! nie chciałas zapeszac co hehe;-)

misi a co to za praca Ci sie szukuje?:) 1 zmiany wg mnie najlepsze...

cristal czekamy cierpliwie:) i kciuki za egzamin&&&&&&&

gosia to fajnie że będziecie miec tam "swoje" towarzycho:-) zaraz sobie tam przygruchasz towarzyszke spacerków:pp

No starsze odprowadzone, mlode cyca..Miałam dzis prać dywan ale nie mam płynu..Moja mami ma [przemyslowy więc chyba w niedziele po niego podjade i w poniedziałek upiore...Miałam koszmarna noc bo Lolo obudził się przed 2 wyspany i głodny i zasnął po 4...Do tego spiewał i budził Fifka..Więc NIC mi sie nie chce a musiałabym mebloscianke umyć bleeeeeeeeeeeee

reklama
Do góry