reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
cwietka
gratulejszyn
asjaa
duzo zdrowka !! glupi wirus jakis panuje
a ja mam dola...
kurna za naprawe auta 1500 zł chyba z dooopy wyciagne i oddam rodzicom. i na dodatek niemoge w pracy sobie ustalic grafiku tak jak bym chciala ze w jednym tygodniu na pierwsza a w drugim na druga zmiane tyko caly czas juz bede pracowala na 1 lub 2 zmiane ... a mial byc elastyczny grafik fest... w tym wypadku nie wiem czy mi nie bedzie sie oplacalo porpostu siedziec na kuroniowce... ja mam dzisiaj juz dość dnia poprostu wszystko mnie rozpie..ala
gratulejszyn
asjaa
duzo zdrowka !! glupi wirus jakis panuje
a ja mam dola...
kurna za naprawe auta 1500 zł chyba z dooopy wyciagne i oddam rodzicom. i na dodatek niemoge w pracy sobie ustalic grafiku tak jak bym chciala ze w jednym tygodniu na pierwsza a w drugim na druga zmiane tyko caly czas juz bede pracowala na 1 lub 2 zmiane ... a mial byc elastyczny grafik fest... w tym wypadku nie wiem czy mi nie bedzie sie oplacalo porpostu siedziec na kuroniowce... ja mam dzisiaj juz dość dnia poprostu wszystko mnie rozpie..ala
U
użytkowniczka r
Gość
Cwietka gratulacje))))))))))))))))))
cristalrose
Fanka BB :)
Cześc dziewczynki!
Wpadam tylko na chwilę - chwilę przerwy w nauce, bo już wymiękam - mózg się buntuje i nie chce więcej przyswajac Jutro egzamin (o kciuki proszę).
Ehh, ciężki miałam tydzień, zajęcia do 18.00, wracałam i padałam na twarz, przytulona do Miśka. No i po chwili musiałam go kąpac i szykowac do spania. Stęskniłam się za nim niesamowicie. Nie wiem jak będzie z kursami wyjazdowymi, ale czarno to widzę Tydzień bez niego? Impossible!!!
Jutro wieczorkiem spróbuję was nadrobic, łącznie z zaległościami w pw - pamiętam, pamiętam, tylko nie wyrobiłam w tym tyg. także proszę jeszcze o chwilkę cierpliwości
Wpadam tylko na chwilę - chwilę przerwy w nauce, bo już wymiękam - mózg się buntuje i nie chce więcej przyswajac Jutro egzamin (o kciuki proszę).
Ehh, ciężki miałam tydzień, zajęcia do 18.00, wracałam i padałam na twarz, przytulona do Miśka. No i po chwili musiałam go kąpac i szykowac do spania. Stęskniłam się za nim niesamowicie. Nie wiem jak będzie z kursami wyjazdowymi, ale czarno to widzę Tydzień bez niego? Impossible!!!
Jutro wieczorkiem spróbuję was nadrobic, łącznie z zaległościami w pw - pamiętam, pamiętam, tylko nie wyrobiłam w tym tyg. także proszę jeszcze o chwilkę cierpliwości
Cwietka gratulacje!!!
Dziewczynki sorry nie chce mi sie doczytywac bo padam...Malowalismy duzy pokój, jedna sciana łososiowa, musze teraz nabyć na nia ntyrame i zrobic collage czy jak to sie tam pisze...
W sobote łazienka i jeszcze kuchnie trzeba
Lolo był dzisiaj na swojej pierwszej wycieczce i był ZACHWYCONY.
Brudny i padł przed 19 ;-)
Dziewczynki sorry nie chce mi sie doczytywac bo padam...Malowalismy duzy pokój, jedna sciana łososiowa, musze teraz nabyć na nia ntyrame i zrobic collage czy jak to sie tam pisze...
W sobote łazienka i jeszcze kuchnie trzeba
Lolo był dzisiaj na swojej pierwszej wycieczce i był ZACHWYCONY.
Brudny i padł przed 19 ;-)
sarka
trójkowa mama
cwietka woooo GRATuLACJE!!!!!!!!!!!! :-) ....i rozumiem - ja też juz za studia dziekuję, ewntualnie jakieś kursy itp ale studiowanie już nie dla mnie:// Ake co tak po cichaczu, nic nam tu nie pisałas że to dziś!!! nie chciałas zapeszac co hehe;-)
misi a co to za praca Ci sie szukuje? 1 zmiany wg mnie najlepsze...
cristal czekamy cierpliwie i kciuki za egzamin&&&&&&&
gosia to fajnie że będziecie miec tam "swoje" towarzycho:-) zaraz sobie tam przygruchasz towarzyszke spacerkówp
misi a co to za praca Ci sie szukuje? 1 zmiany wg mnie najlepsze...
cristal czekamy cierpliwie i kciuki za egzamin&&&&&&&
gosia to fajnie że będziecie miec tam "swoje" towarzycho:-) zaraz sobie tam przygruchasz towarzyszke spacerkówp
Ostatnia edycja:
No starsze odprowadzone, mlode cyca..Miałam dzis prać dywan ale nie mam płynu..Moja mami ma [przemyslowy więc chyba w niedziele po niego podjade i w poniedziałek upiore...Miałam koszmarna noc bo Lolo obudził się przed 2 wyspany i głodny i zasnął po 4...Do tego spiewał i budził Fifka..Więc NIC mi sie nie chce a musiałabym mebloscianke umyć bleeeeeeeeeeeee
reklama
mamolka
Fanka BB :)
cwietka - gratulacje!!:-):-):-)
hehehe pamiętam jak ja się obroniłam, to oprócz zadowolenia było głupie uczucie i ciągłe pytanie się : i co teraz?? 0
Cristal- trzymam kciuki!!!!
hehehe pamiętam jak ja się obroniłam, to oprócz zadowolenia było głupie uczucie i ciągłe pytanie się : i co teraz?? 0
Cristal- trzymam kciuki!!!!
Podziel się: