reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Boziu, tylko dzień Was nie czytałam, a tyle napłodziłyście postów, że ciężko nadrobić:D chyba lepiej nie pozwalać sobie na zaległości hehe...

reklama
Salomii &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mam nadzieję, że to skutek wczorajszego biegania po urzędach, czyli może przemęczenie, jedź szybciutko do szpitala i to skontroluj.kurcze 3 maj się dzielnie, to napewno nic poważnego, zobaczysz.....

hej niunki

salomi &&&&&&&&& trzymam jak cos daj znac jak najszybciej !!

boziu a ja dzisiaj poszlam na wyniki znowu i czekalam glodujac i w dusznym pomieszczeniu chyba z pol godziny bo dzieciom pobierali dwojce krew i to trwalo baaardzo dlugo... jak mozna dziecko w dzien dziecka wziac na badanie gdzie je kluja ??? masakra bbbrrr no chyba ze to mus to co innego ... ale serce mi pekalo.
boze do jutrzejszej wizyty jeszcze ponad 24 godziny bbbrrr umre zaraz, na dodatek pecherz czy tam cewka mnie zaczela bolec bo tu z przodu bardziej i nie wiem czy znow sie przeziebilam ???:/ jak to mozliwe... no ale zobaczymy co z wynikow wyjdzie beda po poludniu... pije wode z cytryna sobie od czasu do czasu i codziennie herbatke zurawinowa... ehhh oby to nic nie bylo. tylko taki kaprys jakis ...

ide po poludniu z mezem na zakupy dla dzidziora :) wczoraj bylismy w sklepie duzym i chyba godzine rozmawialismy o wozkach o fotelikach o lozeczkach kolyskach i wszystko juz wiemy co kupic jak dzidzia sie urodzi :0)

Salomi kochana trzymaj się, kciuki zaciśniete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&
Swoją droga co do tej pracy to koniecznie musi się cos zmienić, nie możesz pracowac w takich warunkach i już!!!!!!!!!

ja to samo, dzień mnie nie było a tu masakra hehe, ale to dobrze, wiem ze jak zasiadam do forum to bede miała co czytać:)
Cieszę się że wizyty pomyślne!:)

Dzis Dzień Dziecka wieć odbieram mojego zuha szybciej z przedszkola zabieram na lody i kulki bo niestety pada i z festynów nici:///

Hej, która z Was bierze duphaston? Jakie są wskazania żeby go brać? Mi lekarz też go przepisał a ciąża jest ok. Stwierdził że to ze względu na późny wiek mamusi.

pocztaj na ulotce. ja biore dupka tez i u mnie tez wsio z dzidziem ponoc. ale biore nie wiem bo lekarz kazal choc mam nadzieje ze tylko do 14tc no ale zobaczymy dowiem sie jutro :)

ja mialam dzisiaij okropny sen ehhh ze moja dzidzia byla bardzo chora... to bylo straszne i ze jeszcze byla mojego meza spotykala sie z nim potajemnie i ze mieli razem dziecko ... jezu co za glupoty mi sie snia

reklama
margaryt pierwsze słysze że dupka przepisuje się ze wzgl. na wiek matki.....ale może i tez, nie wiem. Ogólnie to pot, by wspomoc progesteronem macicę zanim funkcje przejmie łożysko ok 12 tyg. ciazy, przy napietej i twardej macicy, zapobiegająco p/poronieniu.
Ja biorę jeszcze ale 1 na noc tylko, brałam dwie.

Do góry